fest = slitage

Japp.. så äre, vi har festat sen vi kom. Idag lever jag inte och vi kom fram till att nu räcker det för ett tag annars kommer vi snart bli tvugna att bege oss till ett rehab. Skit kul har vi haft i vilket fall. De rullar på som vanligt förutom att jag har världens bästa här hos mig. För första gången känner jag faktiskt mig trygg i övik. Jag är glad för att han är här hos mig och jag är ännu gladare (Framförallt stolt) över att han fick jobb idag, min ollie! Känns jätte skönt att han har de klart och att han trivs jätte bra plus att lite mer klirr i kassan skulle inte sitta fel! Nu har jag suttit alldeles för länge vid datorn för att läst alla mina tusentals bloggar så nu ska jag krypa ner i sängen och glo på tv. Ringa min mams ska jag också göra.

Ska göra bästa för att blogga mera, men min design är ful och jag vill ha hjälp. De kan ni väl göra för mig så bloggar jag mer. Deal?!


MÄRSTA, HERE YOU GO!

 tusen år senare så bloggar jag faktiskt, jag är full som ett svin det erkänner jag.. Men skåååål på'eeeer! Här kommer lite bilder på mig och empan i just detta nuuuueeet! SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!




 

PUUUUUUUUUUUUUSSS!!!


RSS 2.0