skoldag



Nu har mamma åkt .. Jag är ledsen



"Den som inte tar bort luddet i torktumlaren ska dö"

kvällen har spenderats ute i vardagsrummet med alla grannarna framför filmen Illusionisten (stavning?) .. Riktigt bra film! Se den! (: Nu sitter jag här och är lite nervös inför min första skoldag imorgon samtidigt är jag väldigt exalterad. Blir mycket spännande. Mamma har lärt mig tvättA under kvällen jag tror de kommer bli mycket fel, men människorna här verkar vara ganska duktiga på det och yngst som jag är får jag ta mig hjälp av de äldre ^^



Lite pics från avskedsmiddagen hos pappa förra veckan..
Nattinatti, önska mig lycka till till första skoldagen imorgon! :)

söndag!

Mamma har varit duktig och fotogaraferat en del under resan, så här kommer alltså några bilder från fredagen när vi kom! Start från arlanda, haha!


trött tjej på arlanda vid sjutiden ..


Letar sig fram på torget efter mitt boende. Jag bor i huset där O'learys skylten sitter (om ni ser ;))


Hittade sedan mitt namn vid porttelefonen!


Utanför porten (y)


Och den fina utsikten från mitt rum! .. haha vi är lite små nördiga, men nu fick ni lite kort iaf. Ska ta lite bilder på korridoren och så. Sen lär de bli mycket bilder i veckan för då är de party! Jag gillart!

Idag har jag och mamma shoppat lite, vart lite nödvändigheter till skolan, lite mat, en kjol och ett linne och en hårfön. Hårfönen kändes som en bra investering då jag fått de förklarat för mig att de kan bli ca trettio minusgrader här på vintrarna och då kan de vara bra att inte ha blött hår! hi!

hörs sen, pussen!

söndag!

The love of my life

Nattetid

Nu ligger jag i sängen som faktiskt är väldigt skön, jobbigt att den är så liten bara. Är ju van att kunna breda ut mig. Kvällen har varit lugn, småpratat med lite folk och sedan har jag och mori legat och tittat på Bride Wars, trevlig film enligt mig! :) Har träffat en kille som ska börja andra året nu som socionom som gett mig massor med råd och tips.. Ska även få köpa massor av böcker av honom för typ inga pengar alls. Känns toppen att ha någon som faktiskt har samma mål som jag då ingen annan jag träffat pluggar till socionom. Enligt honom låter de toppen men också jävligt tufft. Han har skrämt upp mig lite men de ska nog gå bra de här. Men lätt kommer de ju garanterat inte bli. Men jag ser fram emot de, riktigt mycket! På måndag sätter alltså skolan igång, som jag uppfattat de är de mest upprop och sådant då, ska bli spännande att se vilka människor som kommer gå i min klass! Sedan är de ju också insparksveckan som tar start då.

Schemat för det är: 
Måndag:
lära känna kväll, SKÅL!
Tisdag: SKÅL!
Onsdag: Barrunda, SKÅL!
Torsdag: Vinbrännboll, SKÅL (Och ja ni läste rätt, vid varje kon man stannar på ska de drickas vin.) Roliga påhitt norrlänningar har för sig!
Fredag: Fin middag då alla har chans att lära känna varandra. Har verkligen fått de förklarat för mig att man ska vara fint klädd så tacka gud för att jag tog med mig en klänning iallafall. SKÅL!


Har även fått de förklarat för mig att de är en jobbig vecka i skolan då det flesta kommer halvslitna och typ sover sig igenom dagarna .. Känns faktiskt inte som att de är så konstigt ;) Tror de kommer bli riktigt roligt! Förfesten på måndag börjar redan kl 17.00 så de är ba tagga till! ;) Tror de var bra med en filmkväll idag. Hi!
Sen kommer min kära Dudd och besöker mig i veckan, ska bli riktigt roligt, så planen är att gon ska med på barrundan. Yäj! I'ts going to be a goooood week!

Nu ska jag titta på One three hill sen blir de sova. Imorgon ska jag och mamma ut på stan för att leta efter en kuvertväska till mig tills på fredag och bekanta mig lite med staden så jag hittar till skolan. Efter de ska hon lära mig att tvätta, herregudars hur ska de gå.. ^^ nattinatti! Pussopuss!

min jasmine

Var inte ledsen MIN Jasmine, jag älskar dig var jag än är och du kom ihåg,

du är aldrig ensam så länge jag andas.


Dag två!

Hej på er! .. hoppas ni mår bra!
Kvällen igår var jätte trevlig, jag vågade mig ut och bekantade mig med mina nya grannar! Känns som jag kommit till ett riktigt skönt gäng. Vi gick ner till O'learys som här kallas för Olles (; .. De toppade verkligen mina förväntningar då jag hade tänkt mig en liten pub. Uteserveringen jätte stor och mysig. Inne fanns ett stor dansgolv och hela köret. Då vi hade en sjukt lång dag igår gick vi hemma och sov vid halv två tiden, helt sjuuuukt nice när man bor porten brevid. Man är hemma på två röda, de gillas!

Idag har vi varit och ätit lunch jag och mori och storhandlat lite mat. Då min kyl såg ut så här:




Och nu ser det ut såhär:



haha, jag är så nördig ^^ .. Men känns bra att man har mat för ett tag!

Mina grannar var precis förbi och ville att jag skulle följa med ut ikväll igen så vi får se vad kvällen leder. Mamma är lite sliten från igår så hon stannar nog hemma framför en film så vi får se vad jag bestämmer mig för.
Känns så skönt att jag mår bättre än igår, förhoppningsvis blir de bara bättre och bättre nu. Men har inte förstått än att de är här jag ska bo nu. Det känns mest som jag och mamma är på någon form av "semester" (?) .. Men de blir nog bra.

Pussopuss så hörs vi sen, jag älskar er!




I Övik ..

Hej älskade finaste mina!
Resan har gått bra och nu sitter jag här i mitt rum som såg ut som en cell i verkligheten också. Lite tråkigt att vi kom till ett ostädat rum som mamma nu fått städa. Men men, de blir nog bra när pappa och Monica kommer med mina saker nästa helg så jag får inreda på riktigt då! Det ser jag fram emot. Känns riktigt tungt att vara här jag är så glad att jag iallfall har min mams här för annars hade jag nog bara suttit här och tyckt synd om mig själv. Vet inte varför jag blir som jag blir men känner mig helt folkskygg och vill bara sitta här inne. Har träffat några stycken från korridoren de verkar trevliga och bjöd in mig till korridorsfesten som ska ske ikväll så jag ska göra mitt bästa för att våga ta mig ut! Jag tror jag har en mamma som kommer putta ut mig annars. Jag ska göra ett försök.

Idag har vi varit och handlat och haft oss, kollat stan lite. Imorgon ska vi ta en promenad för att se vart skolan ligger och storhandla mat. Sen måste mor min lära mig och tvätta innan hon åker härifrån annars kommer jag stå här i missfärgade kläder eller bara kläder som luktar skit. Då lär jag garanterat inte få några vänner. ^^

fick ett fint avsked igår med mina pärlor, mycket tårar bara ..

Jag tänker på er, önskar ni kunde vara här med mig.
Jag älskar er.

Bjuder på bilder på mig och mams! (; enjoy, haha!


ps. Ellis kolla in hörnan, tavlan är redan uppe :')

klockan är över tolv..

Imorgon flyttar jag från märsta, visste inte att de fanns så mycket tårar att spillas..

jag älskar er <3

systrami

Nu sitter jag här med gråten i halsen och snörvlar.. skulle precis logga ut innan jag går in på storasysters blogg .. så fint skrivet, och jag vill inte vara henne så långt bort. Hon kunde inte formulera sig bättre: ingen kan skämta som vi, ingen kan skratta som vi. Åh vad jag älskar dig fina fina fina storasyster! .. Tack för all hjälp och förlåt för mitt hets .. jag kommer sakna dig, varje dag varje liten sekund.

Fina ord från systers blogg:
"Fia du kommer ihåg vad du hade sagt till mig när vi var små och åkte in i biltvätten som var fruktansvärt läskigt för mig ;)  "Men Emma du behöver inte vara rädd, jag är ju här"

Älskade Syster vad jag kommer sakna dig!! Jag får väll köpa mig en luftmadrass o komma upp o du glöm aldrig Du behöver aldrig vara rädd för jag finns här!"


jag kunde inte vara mer lyckligt lottad att få en sådan fin människa till min syster,
jag har dig att tacka för så mycket.

KURT. Om inte karln var så ful så skulle jag ha gift mig med honom på tre röda!




I wanna be the reason that you laughin

ellisälskling hela tjugo år!

Grattis min finaste på födelsedagen, vi ska fira damen med lite skumpa och en sväng förbi hörnan! Jag gillart! (;
Idag har de varit fullrulle hela dagen, massa shoppning på Ikea vart de och jag är nu helt redo för att flytta hemifrån. Nicole gullinuffsan var rätt osocial tyckte jag då hon hela tiden sprang runt på Ikea själv och jag var inte speciellt välkommen till att få gå med henne.. lite sugit tyckte jag men sedan visade de sig att damen handlade på som en tok men i själva verket var i princip allt till mig, min bästa Nicole, jag vart så rörd när hon köpt en extremt stor korg och bara proppat i nödvändigheter som jag kan tänkas behöva i min nya lya. Jag älskar dig, de vet du! TACK! .. Och nu vet du vad som gäller INGEN 20 års present, annars blir de en fittspark på den. waha!

.. herregud, de går så i vågor .. Jag flyttar på fredag, bort från tryggheten. Jävlar vilka vuxenpoäng jag borde få. Varsegod och ös på hur stolta ni är över mig (; .. hihi, nej men helt ärligt så är jag stolt. Riktigt stolt över att jag gör de här, utan någon att luta mig mot. Att jag gör det. Ensam. Jag ska bli en grym socionom. tamefan, klart jag ska bli de..

Imorgon ska jag hinna med att träffa Eve, Chanelle och Linnea innan jag fortsätter med de sista packandet. Bruna mig på solarieöarna och sedan äta en avskedsmiddag hos far min. Sedan dricka alkohol med den nyblivna tjugoåringen (göra mitt bästa för att inte bli sentimental och tjura som i lördags). Efter de hem till mori för att rent ut sagt bara räkna timmarna tills jag åker..

Pussopuss!
ps. i love you ..

nattetid ..

Ska strax gå och krypa ner i sängen men tänkte att jag skulle skriva några rader först.. Har kommit igång bra med packningen men fy vad jobbigt de är. Oliver kom för att göra mig sällskap en stund och de var en välbehövlig paus för att få slippa tänka på flyttkartonger en stund. De är inte lätt faktiskt, att packa ner hela sitt liv .. De är mer saker än vad man tror och man vill ju gärna inte glömma något när man är femtiotvå mil bort. Det måste göras noggrant helt enkelt.
Har även träffat Cecilia och Lisa idag, vi spanade in Lisas nya lägenhet och hängde där en stund! Alltid lika trevligt att träffas sådär! :)

Under kvällen har jag spenderat min tid här framför datorn, har lyssnat på musik och fått in lite bilder på facebook från i lördags. Tyvärr är jag för torr för att hålla i en kamera, glömmer bort att ta bilder! Vart mest bilder när tjejerna var här men de var iallafall något. :) Vill passa på att tacka för alla avskedspresenter, ni är för fina alla mina pärlor.

Nu ska jag fortsätta med att försöka döda ett äkeldjur som har glidit runt i rummet i flera timmar. Han är odödlig tror jag,  jag har misshandlat honom i tappra försök för att han ska dö. Men inte, han har blivit av med två ben och jag fick även in några rejäla smällar men de lilla snusket flyger iväg en stund, då jag tror han åkt under sängen eller något för att hitta en fridfull plats att dö på men nej nej han är tillbaka några sekunder senare för att börja irritera mig igen..

Bjuder på två sjukt heta pinglor btw!
haha, om ändå alla kunde vara som oss (;

 













Nattinatt, pussopuss!
ps. I love you ..

fyra dagar kvar ..












Alldeles för lite tid kvar ..

Tack mina vackraste vänner för en toppen kväll igår, glad att jag fick spendera den med er. LOVING YOOOU!!
Trotts att jag varit sjukt trött och sliten idag har jag ändå lyckats hunnit käka kebab med Gurkan, packat, packat, packat .., Avskedsfika med släkten och Jenna och Olli, några pussar på Tyra och Madélija. Jag är känslig nu känner jag, de kryper sig på och idag är en sån dag som jag bara önskar att jag hade lite längre tid på mig innan jag behöver lämna..

Nothing compares to you

idag är det fest, imorgon vad fan hände?

heeeeeeeeeeeeeeeeej! vafan det är fest vad gör ni?!!?
nu e vi iaf i sängen, och eeh krökar hihi.
mmmh hihi hehe.. jaja men nu ska vi göraa re! du vet vad eller?
du vet i garaget, hihi...

FEEEEEEEEEEST!! puss på alla små läsare,
i know you miss me.OVER AND OUT!

PUSSS TILDAAA

fredagkväll

Sitter nu hos tilda med emmie, kvällen bjuder på lite krök hos henne så de blir  trevligt. Har sagt till folk att fan inte bli för fulla ikväll för jag kräver fulla och glada människor imorgon! haha .. På min sista partykväll innan flytten ska folk se till att vara aspeppade. Känns faktiskt som folk håller vad dom lovar. (;

Har tidigare idag ätit tillsammans med pappa och Monica. Blir ledsen i ögat av att veta att de inte kommer ske så ofta. Nu noterar man verkligen varje liten sak som händer och värdesätter de högre än någonsin. Mina fina föräldrar ..

Nu ska jag fortsätter tjattra med mina älskade. Hörs imorgon! Pussopuss!


En vecka kvar ..

God morgon! idag är jag uppe med tuppen för ett gäng skolklasser spelar fotboll utanför mitt fönster, yäj! De perfekta sättet att bli väckt, tack kära barn! Idag ska jag hem till far min och frugan monica. Längesen vi sågs nu, så tänkte att de var dags nu och passa på att umgås innan jag far! Haha övar på lite typiska norrländska ord, (fara, portmonnä, joooo)
Ska börja röja i rummet nu för att få igång min packning, får se hur de går en fredagskväll .. ja menar lite roligare saker finns det ju att pyssla med!

.. Oh ja, så var de det därmed håret. Ja gott folk, de är fruktansvärt mörkt och jag gillar de inte. De är allt jag har att säga om saken. Tänkte bjuda på en bild, men nä fy de skiter jag i. Fy så fult de är. Fröken neggo :)

Bjuder lite på Keith istället, enjoy! :)




ps. i love you ..






katastrofhår

Ville bara meddela att jag fick ryck idag och bestämde mig för att go back to normal, alltså brunett .. tanken var god, men jag måste säga att jag nu ser lite smålustig ut. Typ som en fjortis, som i mina unga år. Det är katastrofalt mööörkt med röda toner i, det är inte fint. Det ska åtgärdas, tvingar jenna att komma tillbaka för en fjärde färgning idag och hoppas jag kommer se lite stiligare ut på lördag. Men som sagt, kan inte lova något. Annars ha överseende. Stackars mig.

åtta dagar kvar ..

hej mina fina! idag har jag storartade planer för mitt hår (tror jag iaf ..) haha, sen ska jag leka lite med jenno, köpa kastruller och pussa på min systerdotter. It's gooing to be a good day!

ser fram emot lördagen, alla mina fina på samma ställe för att avsked med party. Kan inte bli mycket bättre! Är ledsen dock för att Olli inte kan komma då han har match i jämtland, önskar han kunde vara här då. Men men, förhoppningsvis får jag ett avsked under veckan som kommer innan jag åker.

Sänder en liten tanke till jasmine som är i skogen för övernattning, haha hur i hela friden ska de gå? hon är ju inte direkt den ultimata friluffsmänniskan! waha .. mitt svein

känner att jag börjar komma in i bloggningen lite nu, inte för att jag har så mycket att berätta ^^ , men skriver gör jag ju iaf (: . Börjar bli stressad över all packning och de som måste handlas. Lite drygt när man inte har några pengar. Packningen gör de inte heller lättare när lite finns hos mamma lite hos pappa och lite hos emma. Blir betydligt mycket svårare att planera allt då. Usch vad jag kommer sakna mitt märsta, mina fina och min familj .. jag känner hur jag redan börjar bli blödig. 

hörs mer sen, pussopuss! 
ps. i love you ..

lillan, systrami

i carry your heart with me, i carry it in
my heart. i am never without it. anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling.
i fear no fate. for you are my fate,my sweet. i want
no world. for beautiful you are my world,my true.
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart, i carry it in my heart.

lillan, systrami

i carry your heart with me, i carry it in
my heart. i am never without it. anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling.
i fear no fate. for you are my fate,my sweet. i want
no world. for beautiful you are my world,my true.
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart, i carry it in my heart.

världens bästa kurt


nio sketna dagar kvar ..

Ser ni så fint de blivit? (: tack min fina matilda för designen!
Idag har jag och mori varit hurtbullar och storstädat hela lägenheten, de händer inte ofta!
Men med tanke på att hela lägenheten kommer vara full med människor på lördag då min avskedsfest ska äga rum kan de ju vara mys om vi inte behöver dansa runt med damråttorna.

I måndags vart de spontan utgång i staden med tilda och nadja, mycket trevligt att få lite tid med pärlorna innan jag åker.
Gårdagen spenderades i rosersberg hos min "extra mamma" Camilla som hon så fint uttryckte sig. De är verkligen uppskattad tid med henne!

.. och en sak till, jag kunde fan inte känna mig mer förvirrad just nu.

tolv dagar kvar ..



ingen bra dag idag. 

I like who we are when we are around us.


tretton dagar kvar ..

Tiden går för fort för att jag ska hinna med, tretton ynkliga dagar kvar. Ska utnyttja tiden till fullo nu, ses vi på corner ikväll? ;)
Igår var de kräftskiva/tess födelsedag. Mycket trevligt :) Och idag blir de kräftskiva hos Lina .. Life is good, varför äter man typ inte kräftor varje dag? jag skulle kunna göra de, fan vad nöjd jag skulle vara då.

Nu sitter jag och väntar på jasminen min för lite fix tillsammans. Pärlan min vad jag älskar dig!

Två kvinnor i mitt liv som jag tänker extra mycket på nu är Jenna, min fru. Jag är så stolt över dig och vill att pojken ska komma ut nu, och min tiffany, förlåt för att jag är sämst på att höra av mig men vill bara säga att jag saknar dig och jag tänker på dig!

Men pussopuss så länge så ses vi i vimlet! (;


två och en halv vecka kvar ..

Missed me? ;) alla mina tusentals läsare förlåååååååt för dålig uppdatering, och med de menar jag min fru Jenno som spanat in bloggen varje dag för att få lite underhållning ;) ..

Inte lång tid kvar nu, känns ganska jobbigt .. Jag är ju så hemmakär! Men samtidigt är de en sån möjlighet för mig och jag är extremt exalterad för vad som väntar mig. Men många tårar har de redan blivit och fler kommer de ju faktiskt bli. Kan knappt titta på min lillan, min nadja utan att jag fäller en tår. De blir så blödigt mellan oss!

Men men kanske dags att berätta lite om min LILLA LILLA lya som jag kommer flytta till. Flyttar in mitt i Öviks lilla city  för att inta alla miljoner barer som kommer finnas runt mig, partysessan har landat! haha .. Kommer att bo över en nattklubb, känns sådär. Nog för att jag inte är en åttioårig kärring och jag kan festa ganska duktigt, men vafan inte fredag och lördag i tre år, hoppas att fyllesvinen är tysta när jag behöver vila öronen och få sova lite. Men nog är de ju positivt när man kanske lyckas bli lite för glad i hatten, (och ja de är helt sant de kan faktiskt hända mig med ^^) då är de ju bara tralla uppför trappen och hoppas att man är tillräkligt klar så man inte rullar ner igen, så är jag ju hemma i min hela (hör och häpna) 14 kvm lya! lucky me! Ja, de är stört litet och ser ut som ett fängelserum. Jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet ;) .. Femtio andra studenter kommer bo i samma hus som mig så man kan ju hoppas att de finns lite drag i människorna, annars kommer jag längta ihjäl mig efter mitt kära corner och mina onyktra vänner.

Men nu till roliga grejer, har haft en sjukt rolig sommar och de har skapats en hel drös med intern skämt mellan mig och Nicole och Jasmine, haha vi har haft så roligt! Så tack mina svein för att ni gjort mina sista veckor i märsta så jävla bra. Grabbarna drog till Gotland så då snodde jag Nicoles karl plats så nu har jag flyttat in! Trivs som firren i vattnet med den kvinnan, hon är rolig när hon är tröttis (varför de? jag är chill och du är chill) haha .. 



<3


Herregud nu vart de mycket att läsa, pallar du trycket nu jenna? ;) Blogga'rn is in da house!
På återseende snyggisar! Pussopuss!

i hope the world is good to you


 


RSS 2.0