Don't be a stranger.

Efter en långprommis lagade jag god middag och nu är jag jätte trött. Ska strax hoppa in i duschen måste ba vänta på att Bergan skickat över alla bilder! Valle har tydligen planerat party här imorgon, de var mer än jag visste.. haha. Men de blir nog bra det!

Puuss!


Härligt vårväder!

Har strosat i lite second hand butiker och handlat lite mat. Blir glad av att solen tittar fram. Om en stund ska jag ta en långpromenad med Maja och Jonas. Ska bli härligt att gå runt sjön. Ikväll ska jag försöka lägga ut lite kläder och skor på tradera, jag har sagt det sjutusen ggr men ikväll måste det bli. I need staaash. Vi får väl la se hur det blir med det, sen blire en solning på det. Gillar att inte riktigt se ut som mjölk längre! :) Bergan ska också skicka över lite bilder från en partey kväll när jag var hemma. Pratade med henne i telefon tidigare idag och hon fråga "men alltså ska jag skicka dom på msn då eller?" Jag svarade jaa.. joo, så måste de ju bli. Är folk inne på msn fortfarande?! Vi är då det inte, men vi också 2cool4u.


Denna bild gjorde min dag!



Haha, mosters älsklingstroll!


ibland går det upp, ibland går det ner.

Dagarna går, vissa bättre än andra. Men jag försöker, betar av seminarium efter seminarium, stress inför tentan börjar krypa sig på. Men men får hoppas att det går in så småningom. Igår var jag, maja, kempa och kempas lillabrori effektiva hestar. Vi gjorde fetaostbiffar i mängder och dem blev mycket yummie. Drog till med lite hemmalagade köttbullar också. Kändes oss härligt duktiga. De var synd bara att Majas smakade skit så hon fick slänga dom allihopa. Annars inget nytt, övik är övik och det är ba tråkigt liksom, glad att jag har vänner som får mig att skratta. Idag fick jag det även besvisat för mig att jag kan börja asgarva av mig själv mitt i ett seminarium. Kanske inte jätte passande men kul var'e. Fick med mig Empan och Jonas på ett asgarv och typ resten av klassen också.. Vafaen hände liksom? Skratta helt hysteriskt på ett astråkigt seminarium. Ja herregud, återigen jag ber om ursäkt läraren. Det var sig inte passande.

Nu ska jag duscha, mitt hår är bajsfettit.. (kom och gosa). Och sen ska jag kolla film. Och inte vilken film som helst Matilda Ekman. Utan snygg, sexig och singel! SukeySukeeey. Ett gammalt internskämt mellan mig och tildan. Vi talade om de i helgen och nu vart jag alldeles sugen!

God natt you hoes, bitches and loooosaaas.. HAHA!


usch vad ensamt det vart nu..

haft en sån rolig helg med mina hjäärtan, är så glad för de vänner som verkligen tar sig tiden att komma och hälsa på mig i den här hålan! Sov ut och åt brakfrulle i sängen. Har hållt på och städa och fixa i mitt lilla hem här och nu ska jag börja tvätta. Dagen bjuder inte på mycket mer än det. Jo plugg förstås, jaho!



slirriga brydar


brown eyed girl



Tror jag kommer få dille på det här med bruna linser.. Melajki!


party like a rockstar.

Grym kväll igår och de kändes ju i våra kära kroppar idag. Vi tog oss iaf ut för lunch och lite stros på stan! Under kvällen har vi legat som döda firrar i soffan och snart somnar vi nog. Tiden går alldeles för fort, imorgon åker dom tillbaka till vårt märsta och de suger att jag måste vara här, men men what to do. Är glad för våra dagar och hur roligt vi haft! :) ILOVEU!

Nattinatti!





glad tjej!

Nu är mina fina här och de är så sköööööönt att ha dom här, dagen igår bestod av middagsmys och lite vin drickande, idag vakna vi pigga och glada 07.15 (vafaen hände?!) Och har fixat oss och hunnit med frulle! Nu ska vi iväg och storhandla och sen blire la lite shopping! Efter de blir de parteypartey! Puuuss från oss!


HAPPY B-DAY BABY!



Grattis min finaste Bergan på födelsedagen! Önskar jag var där och pussa på dig!
Tack för allt du ger mig min fina vän. Jag kommer aldrig sluta älska dig.


,


This Too Shall Pass.

Ja nej men jag har ju inte skrivit på ett tag och och spela roll varför egentligen det bara är så att ibland sparkar livet en i arslet ganska duktigt och ibland är det jävligt tungt. Men jag kämpar på och försöker. En dag i taget. Har som sagt stannat hemma under en ganska lång tid och det var uppskattat, något jag behövde. Idag fick jag säga upp mitt rum här i övik och de var ULTIMAL lycka. Hejdå skit stad! :) Åh de känns så braaa. Men jag och Maja satt och pratade här om kvällen om att vi faktiskt kommer lämna våran fina Kenny här ensam i ett helt år och vi fick då plötsligt ont i hjärtat. Vad jag kommer sakna dig Kennyboy, och tycka så synd om dig att du måste stanna här i världens ände.. Haha. Jaja nog om det. Annars inget nytt, mycket skola, rörigt och snurrigt för mitt lilla huvud eftersom jag missat mycket nu. Men men ba bita ihop och försöka.

Annars idag har jag varit med Majan när hon kapade bort håret och wowza så snygg hon vart! Städat och tvättat. Så nu är det fint här när mina älsklingar kommer imorgon!!! Åh.helvete.vad.jag.vill.ha.imorgon.nuuuuuu!

sunny times

Har haft en underbar helg hos kusin i Umeå. Bjöds på shopping, party, mys och en helt makalös god brunch! Gillade staden skarpt och längtar tills jag får flytta dit! Det kan man snacka studentstad. Inser bara mer och mer hur pinsam denna stad är i jämförelse med riktiga studentstäder. Men som sagt tre sketna månader kvar. Ska bli så värt att verkligen få texta på studentlivet på riktigt sen! (: Nu ligger jag i min säng och laddar upp lite bilder från mobbefjongen, de var ett tag sen! Ska kika lite sex and the city och sen sova. Är trött tjej idag!

Och på tisdag då kommer jag hem till min underbara familj, dom bästa vännerna i världen och till världens finaste kille! Oj vad jag längtar nu!


RSS 2.0