Väcka ett sårat hjärta


Måndag igen

Fin helg med fina vänner, extra glad att min gurka befann sig i stan! Idag är det måndag och fick glädjande besked om att vi har möjlighet att läsa sjunde terminen på annan ort. Jag ska göra mitt yttersta för att få plugga i Uppsala, annars provar jag Gävle. Inte allt för långt hemifrån så jag kan pendla de dagar jag måste vara i skolan. Jag hoppas så mycket på det här nu, jag är klar med Norrland. Lycka om det här är min sista termin och jag får flytta hem till sommaren! Jag hoppas detta vill gå vägen :)

Denna vecka handlar om plugg, plugg och plugg! OCH TRÄNA!! Visste inte hur jag skullefå tiden att gå ihop så jag har inget val än att gå imorgon bitti. Herre, den gamla fia är ju som bortblåst!

Whatsoever, jag saknar er.
Ps. Boka din biljett hit nu Mems!!
Puuss!


,

I'll always keep you inside, you healed my heart and my life. You know I tried.


,


Du är aldrig ensam.


Party like a rockstar.

Jag låter dessa bilder förklara min och Mems sjuka partynatt i lördags, ja jisses.. Vi är fan inte arton längre.

Jag saknar dig redan!


If you let me, I take care of you

Ligger i sängen med fina Emma. Vi ska strax sussa. Vi har tvättat och väntat i trehundra år för att tvätten ska torka, det gick så låååååångsamt. Annars är livet bra, var hemma och laddade på ny energi. Underbara älskade där hemma, ni gör mitt liv!

Imorgon kommer gurkan till stan, jag längtar efter henne. Hon ska visserligen besöka sin pojkvän men lite mig med.

Poss och natti!


Like a swagger

Jag är sååååå trött idag, tränar fortfarande som en toka och det känns sjukt bra, dock är jag stendöd på kvällarna. Jag och Emmelie myser ikapp i min lya och har det allmänt mysigt. Det är typ vad jag gör varje dag. Förutom skolan då, men de antar jag att ni förstod :) imorgon är det skula hela dagen, lite träning och sen är det i princip fredag igen! Helt galet vad tiden springer iväg!

Puuss mina hjärtan.
Ps. Vet ej varför det ej går att kommentera, mycket skumt!


Lördag och världens bästa Maja!

Vi har hunnit med sleepover, ett Zumbapass, shopping, sushi och nu dricker vi en cider och ska snart bege oss till Kajsa och Stina för en fortsatt trevlig kväll!

Puuuuuss!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1269613/images/2012/pic_187781590.jpg" class="image">


Trött liten sessa


I think sometimes, you forget where the heart is.

FREDAG! skönt som sautan! Sitter just nu på föreläsning med världens flummigaste föreläsare. Han ser ut som en galen professor. Kan inte riktigt fokusera, hjärnan har tagit helg! Whatsoever så är jag så jävla glad!

Eftermiddagen består av ett träningspass med majan min! Sen ska vi äta god middag och mysa! Shit det var så längesen vi hade en kväll tillsammans bara hon och jag så de ska bli mysis!

Puuuuss'rååå!


Asshole.

Jag har varit trött idag men glad. Innerst inne jävligt förbannad att jag låter mig påverkas så nu slutar jag med det. Tack och hej, du är precis som alla andra!

Träningen rullar på och det känns så jävla grymt, imorgon ska vi på någon och på lördag Zumba! Sweeeet! Mår ni bra älsklingar? Jag älskar er och saknar er!


Stop pissing me off.


RSS 2.0