All I ever need

You let me. Other times you didn't let me go easily and I would fight. Sometimes I would get so angry I wouldn't be able to remember what I said. Then I would leave. Sometimes I wouldn't come back. One time, I left and got really lost, in more ways than one. I couldn't get out of bed. I stayed there in the dark for days. I couldn’t get the words out from inside (I’m lost).

And I sat down intending to write something that could somehow express just how much I love you. Instead, I ended up overwhelmed by just how much you love me.


This is the first part of what I know. Love is a species of flame.
I need you to understand—you are my star. My touchstone. The finest of all.

Ultimately, I am always journeying back to you.


inte för kort och inte för långt, precis lagom!

Jag tror min frisör har tagit bort min frisörrädsla, de vart kalas. Är toknöjd! Håret känns friskt igen. har kämpat för att få en bild på det i camen, men den gör inte håret rättvisa. Jag och kameran känns osams idag, det blev inga bra kort, men ni får två så länge så får ni se ordentligt sen! (;




Snart kommer empan för lite middagsmys!
Puuss!

make peace with myself


,

Och så var det måndag igen, så satans tråkigt. Jag gillar inte måndagar men jag lyckades få en riktigt fin dag ändå, kvällen spenderades hos empan. Det är alltid bra det, vi snacka skit myste framför OTH och åt mackor. Bra skit. Nu ska jag måla mina naglar och sen sova, om jag orkar måla dem vill säga, jag är nog lite trött ändå.

Min födelsedag var grym, jag var tjock och grön och jag var glad ändå! Lökade satan bara. haha.. Det var en sjukt rolig kväll som innehöll allt, kvällen avslutades med fyllekäk i rummet och kennys sjöngsång med gitarren. Duktig kille de där! Jenna kom ju som sagt och fulländade hela min helg, vi har haft så roligt! älskade varje minut av hennes närvaro och det vart så tomt när hån åkte. Jag ville så gärna få följa med henne för usch nu har jag en hemsk hemlängtan. Vet inte när jag ska ha råd att ta mig hem.. Det gör mig lite ledsen. Men men what to do..

Nu till något roligare, imorgon klipper jag av mig håret! Åh är så förväntansfull men livrädd. har inte så goda erfarenheter av frisörer då jag en gång blev klippt som sångaren Karl Martindahl och det var som ni förstår katastrof och sen dess har jag vägrat gå till en frisör, maria har klippt mig istället för det har känts mer tryggt. Men nu är det dags, jag hoppas jag blir schnygg i barret för fytusan vad jag är less på mitt hår nu! Så målet är att jag ska få en lite längre page av något slag. Jag är laddad men skit tråkigt om man blir skitful... Brudarna mina gav mig ett presentkort på en frisörsalong här så jag kan liksom inte bara skita i det även om jag kommer tveka lite imorgon. Tack igen mina hjärtan! (:

Bjuder på två bilder från fredagen, allt ligger ju uppe på fejjan men min lilla mormor som läser bloggen har ju inte det så då får hon iallafall nått, så varsegod mormor lilla! :)




Nattinatti! Puuss!

birthday girl

Eller aaa.. Shrek! SKÅL!


SNART ÄR HON HÄR, min stjärna!



SOM JAG LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!


Det är fredag, gissar vad jag gör?

Ja jag hänger med brudarna och med en ollie som redan är full.. utgång som alltid! Skål och hej!



,

Mosters ögonsten blir tre år och jag är inte där. Det suger. Vill hem och pussa på henne.. Men det verkar som hon haft en jätte bra födelsedag, lillprutten! :) Här är allt som vanligt, Ollie är tillbaka och det är bra. Mycket bra. Skola och ja.. Det är som vanligt helt enkelt, och som vanligt blir det då ugång imorgon också. För att hålla oss till vanligheten alltså. Nu är jag trött, kanske är det vädret. Vette sjuttsingen. Har inget roligt och skriva, har jag nog typ aldrig. (;

Och btw, ni suger allihopa (alla förutom tilda). EN sketen kommentar om håret. EN! ni suger. Ba så ni vet! Här ville man ha lite råd men nej nej nej.. bajspruttkorv på er. :)

Och jag är fortfarande deprimerad över att min design är så ful.
Såg ett klipp på lillebror Marcus flickvän Michelle, hon sjöng Hallelulja och jag satt här med tårar i ögonen. Hade ingen aning om att hon kunde sjunga, för det kunde hon verkligen. Men jag är trög och förstår inte hur jag får in klippet här. Ni får det någon annan dag när jag vet hur fanken man gör.

Pusspuss.



jag hoppas denna natts dröm blir bättre än den förra.

Min dröm. Helt sjuklig. Jag kommer ihåg allt, sjukt verklig. Så here you go:

jag drömde att jag och Oliver gifte oss, de var katastrof. INGENTING gick rätt. Den viktigaste dagen i våra liv och jag var så förväntansfull och så vart allt helt sinnes. Jag var dock väldigt vacker, det ända som gjorde mig glad. Vi hade ingen fotograf, allas kameror dog förutom en viss person som jag inte vågar skriva ut i bloggen och hon vägrade låna ut den till oss om hon inte fick vara med på korten. Vi hade ingen bordsplacering, de var typ som en dålig lokalfest. Alla var skit fulla inklusive oliver, han brydde sig inte om mig, jag grät och var helt förstörd och försökte lösa allt men ingen brydde sig och tjejerna vart sura för att jag inte kunde slappna av.. Så då skulle jag gå in i vårt sovrum, för de låg precis där, tydligen där vi skulle spendera bröllopsnatten, liksom fint med rosenblad och allt .. Jätte romantiskt var rummet inrett i och jag tänkte gå in ditt och gråta ännu mer och beklaga mig till gud om den hemska dagen men nej nej nej för vet ni vad jag ser??? ETT BÖGPAR SOM LIGGER OCH FJUPPAR! Jag blir helt tokig för att dom nu förstört min bröllopsnatt också, och nu hade vi ingenstans att sova då jag inte ville sova där, gick ut och spydde för att jag såg the action så att säga. Det blir tokdrama för tydligen hade den ena bögen tjej och de kom fram till henne och då handlade hela kvällen om det. sen vakna jag.

Jag hoppas verkligen vår bröllopsdag blir bättre än så, för de vara katastrof.
Som sagt, snälla ge mig lite hopp om framtiden nu gud när jag ska gå och lägga mig.
AMEN.


Page a'la Hibbs!



Jag är jävligt sugen.. Lite för att hon är så satans snygg, lite för att jag är less på mitt hår som bara hänger. Nu behöver jag er hjälp, ni få fina som läser.. bu eller bä?


lördag

Idag har jag gjort en drös med onödiga saker, jag gick på stan, satt i solen, städade lite, läst bloggar femton gånger om, pratat i telefon och tittat film med people från korrisen. Helt okej dag! Känt mig lite ensam, gud vad jag saknar dig oliver! Men så fort maja kom hem igen efter att hon flängt runt så kändes det bättre. Walk the line vart de, den filmen är såå grym! Nu sitter jag här och har läst alla mina bloggar ännu ett varv. Känner mig lite som en no life woman just nu. Imorgon ska de iaf pluggas lite och tur som jag har så är det min städvecka så hela korridoren ska storstädas. Luckylucky me.




Min lillpärla, jag längtar efter dig!


svänger våra lurviga på stan!

nu kör vi fest i korrisen och sen drar vi ut och dansar! Puuuss!


mer bilder från besöket








i brist på annat, har ingen bra förklaring mer än att i övik får man roa sig själv och då blir det såhär.. Roligt har vi haft och skrattat som idioter och filmer har spelat in men dom törs jag nog inte lägga upp! nu är jag trött efter allt skratt, kommer sakna empan som åker hem imorgon och kajsa som redan åkt. Vi ses snart igen och sköt om er hemma, tusen hjärtan Natti!

Elvis, Bob Marley och Ali Baba kom på besök





,

Har haft en toppen dag, seminariumet gick bra och därefter bjöd karln min ut mig på middag på harrys. Oxfilépasta åt jag och det var yuuummie! Därefter mötte vi upp Emmelie för att hänga vid hamnen i det fina vädret. Känns som vår, sjukt varmt och lilla jag höll på att löka bort. Därefter gick vi lite på stan och jag fick med mig två växter och doftljus hem. Empan haka på oss hem medans vi städa och donade fint. Helt sjukt hur lite växter kan göra så mycket för ett rum. Hoppas gud låter dem leva genom att påminna mig om att vattna dom. Har därefter hängt på rumme och ba umgåtts. Har varit jätte mysigt. Nu ligger ollie i sängen och halft sover och jag sitter här med mina ljus tända. Mysmysmys.. Ska sova ja med så man är pigg imorgon, ni kan ju tänka på mig och oliver vid ett tiden, vi behöver lite goda tankar då. Usch jag vill inte.. men men, är bara att få det överströkat. Nu: sängen.

Längtar efter er, lovelove.
ps, jassi min jassi, jag tänker på dig. Du är inte ensam.







myssöndag

Har haft en jätte trevlig dag, jag och tjejerna avnjöt en god middag på Ollies jobb. Tyvärr visade de sig vara ett skit jobb (med god mat) och han kommer inte vara kvar där, börjar söka nya imorgon. Efter det drog vi ut på en mini roadtrip för att se Övik, de är sjukt mycket större än vad jag trott då jag bara ser den lilla staden. Och väldigt vackert är det. Vi stannade högst upp på toppen för att se hela stan och pumpade musik i bilen.. Därefter har jag och ollie legat i sängen och tittat på Irene Huss. Nu säger jag nattinatt för att vara någorlunda pigg till morgondagens seminarium.

Lovelove








,

Nej jag är ledsen, mitt bloggsug är inte tillbaka. Vet inte om de är något att hänga i julgran att jag bloggar en gång i halvåret (?) .. Ska fundera på saken, kanske lägger jag ner. Maybe, maybe not.. Men men här är allt som vanligt, precis som man aldrig lämnat. Vardagen har kickat in på riktigt nu och känns väl sisådär men än så länge går skolan bra. Inget nytt direkt, helgen har varit helt ok, umgåtts med bruttorna och hängde hos grabbarna igår som flyttat in i ny lya. Ollie har jobbat och hängt med en ny chompis som han fått! Nu håller han på att göra sig i ordning för jobb och jag sitter här. Ska strax ta tag i mig själv också för att sedan möta upp bruttorna och brumma till karlns jobb för att äta god mat. Myssöndag. Ska bli kul och se jobbet hans! Ska försöka ta tag i städning också. Vi kan snart inte andas av allt damm. Men hej orkeslös tjej. Nej tack och bock för mig.

Saknar er varje dag, hoppas på ett samtal från jenno som kommer hem från rhodos idag också!


RSS 2.0