söndag

Fredagen var toppen kul innan lite saker gick snett men överlag så hade jag och Olli mycket skoj med mina klasskompisar, igår var vi och storhandlade med Emmelie och hennes föräldrar, införskaffade mig även en skohylla (; Efter det vart de god mat, filmmys och lite yatzy spelande med Ellie, Emil och Jocke. Nu har vi precis varit på hemköp och köpt lite gott och ska se på film nu klockan nio. Jag ska läsa lite ur en engelskartikel nu och Oliver sitter och glor på teve! Imorgon bitti åker han tillbaka till hooden, lite tungt känns de att jag inte få följa med men på torsdag kommer min syster och bara tanken gör mig överlycklig. Så jag ska nog överleva! Veckan känns ganska lugn i jämförelse med förra så de känns också skönt.

Det är förbaskat trevligt att få ha sällskap så de blir lite tungt och bli ensam igen men som sagt kommer emma på torsdag och de är melodifestivalen här så vi har en jäkligt rolig helg att se fram emot. Lär vara mycket folk som ska ut så planen är att supa henne under bordet bland annat. Åh så jag längtar efter dig emma!!!

Nu engelsk artikel sen filmmys innan vi måste sova, vi ska upp i ottan då karln måste åka härifrån halv sex.

Jag tänker på er varje dag mina stjärnor, hoppas ni mår bra.




Inga bilder från denna helgen förutom när vi posade i camen innan partyt i fredags!


vila i frid

Vila i frid vårt änglahjärta, vår skatt.
aldrig blir du glömd

Jenna, jag älskar dig

ferrefredag!

Nu kör vi märsta all in ;D , muha .. Har fixat oss och fått i oss lite vin, sen micke och efter de hamngatan och klassen! :) Ha en skön fredag partypeople!


torsdag

Har precis varit och solat, för förstå gången på minst ett halvår .. Försöker låta bli men skönt och få lite färg iaf, nu blir de duschen och plugg för resten av kvällen för att sen möta upp Oliver vid busstationen vid tolv-halv ett inatt .. Så måste hålla mig sysselsatt så jag inte råkar somna (;

Imorgon är de seminarium och jag har inte de minsta koll så lite stressad känner jag mig allt. Men de ska nog gå bra, annars inte mycket nytt i övik. Har pluggat som ett as i veckan, så är riktigt efterlängtat med besök och helg!

Pluggtisdag

Har pluggat nonstop hela dagen, roligare har man. Men blir trevligare när man har pluggsällskap. Jag är mer eller mindre klar för idag och imorgon väntar en lång dag med grupparbete, vill hinna så långt som möjligt eftersom jag får besök på torsdag. Så hoppas vi är riktigt effektiva imorgon och på torsdag dag, skulle vara förjävla skönt och slippa ses över helgen. De är fullt ös hela tiden, inte en lugn stund nångång .. Imorgon ska de städas här, helt grusigt överallt, ingen höjdare att gå barfota.

Pluggiiiiiiisarna i detta nu.. muha


<3

I long for you my dear


,


söndagsångest ..

Faen, måndag imorgon. De sög ju. Men men har haft en skön helg, igår orkade jag inte äns ta mig till Kajsa så låg och mös framför vänner. Idag har de tvättats och städats och tittat på en skit dålig film med Kajsa, är till en uppgift i skolan så de var bara och gilla läget och se den.

Nu sitter jag här, saknar mina fina hemma ..
Börjar inte förrän kl ett imorgon så ska glo lite vänner nu innan jag somnar.
Loving you!

to live is to love


lördag

Hade en toppen kväll igår, mycket roligt. Så tack för den alla glada! Vi saknade Emmelie dooock .. Men hoppas på att hon hade en trevlig kväll hemma i Lycksele! (: Nu blir det att röja upp i mitt rum som är kaos just nu sen mysa med Kajsa ikväll.

PUUUUUSS!


FEEEEEEEEEEEEEEEEST

TAGGA MÄRSTA FÖR DET GÖR VI!!!!!!!!!!



JAG OCH BAAAJJAN MIN!

friday

sämst uppdatering i knoow .. Har pluggat typ hela veckan men har hunnit med och sett snabba cash, sprungit på stan och shoppat både kläder och gardiner och sånt trams! Färgade även håret igår, för första gången hos en frisör .. haha ja jag vet de är lite tokigt men jag har aldrig haft råd tidigare. Det är mission ljusare hår, nu ser jag typ gråhårig ut? men men de får jag leva med, är ett steg närmare iaf! Kvällen bjuder på grillbuffé på harrys förkrök hos moi och sen uuuuut, så dags å tagga till! HAPPY FRIDAY! ;D muha! Jga är glad idag, de var ett tag sen så nu kör vi fullt ut ikväll.. muha!

Bjuder på en bild på mig taget för en minut sen, jag och de gråa barret .. Eller okej, jag överdriver de är ju inte grått.. jag kan inte sätta fingret på vad det är men fint är det inte men finte blireeeee! Så småning om iaf.
Tjingtjong!



love


sjuklig hemlängtan för stunden, börjar nästan ångra att jag inte sket i lektionerna och åkte med Kalle hem. Men nej jag sitter kvar här.. Arg för att mitt abonemang (stavning?) har hamnat på villovägar och det kommer dröja typ ytterligare en vecka innan jag får tillbaka mitt nummer. Arg för att jag inte pluggar.

måndag

Hejhopp, det är trist trist trist väder så jag avlider, snöar som tusan så man knappt kommer framåt dock inte så kallt, det uppskattas. Idag började termin två med introduktion på morgonkvisten, vet inte om jag kan säga varken bu eller bra om den nya kursen, det återstår att se. Jag har lite skit som hänger kvar från den förra kursen så blir plugg med det hela veckan lång .. SKITKUL! Har tagit i kontakt med studievägledaren om det finns någon chans att få komma närmare hemmåt. Känner inte att jag inte hittat min plats här, hon skulle ringa när hon fick tid så vi får väl se om hon kan hjälpa mig på något sätt. Jag hoppas verkligen det ..

Nu under dagen var Kalle här en sväng, han hade hämtat en firmabil i Umeå så det var trevligt att han kom förbi och sa hej, (: .. Alltid trevligt att få se ett bekant ansikte. Han tyckte att mitt rum var förfärligt litet och tyckte att hyrorna var katastrofalt höga.. haha, han har så rätt så rätt, jag tror inte ni förstår vilken liten håla jag faktiskt bor i. Men men snabb update, har riktig bloggtorka i dessa tider. Nu borde jag verkligen sätta igång och plugga men jag tror det blir så att jag napar en stund, som alltid!

Jag saknar er, varje liten sekund.
Jag tänker på min Jenna och hennes ängel i himlen.
Vi saknar dig Milo, vårt änglahjärta.

Slitage lördag?

Jag är inte bakis men jag är trött. Antingen går jag bara och lägger mig, myser med flickorna eller tar mig en rejäl jävla återställare. Aja, de blir vad det blir. Gårdagen var rolig lite väl mycket dramatik bara men så är det väl alltid. Somnade iaf nöjd i min säng vid halv fem efter att jag tvingat Maja och gå ner till sig för att hämta ost så jag kunde äta toast. Då var jag nöjd som faen. Tack för igår flickor och pojkar!

Ps. I love yooooooou and i miss you, really bad

i love you and i miss you every day, every minute of every breath


Hej fredag!

Jag har tjuvstartat med ett glas vin redan nu, musik pumpas så mitt lilla 14 kvadratmeter rum nästan vibrerar. Har fått låna högtalare av Ellie tills hon flyttar och vill ha tillbaka dem, man tackar man tackar! Strax till Emmelie för tacomys, sen ska jag bli full! Vad ska ni göra? (;


onsdag

tentan är avklarad, känns skönt .. Kan inte äns uttala mig om hur det gick och det kvittar just nu, slipper iaf tänka på den. På fredag ska jag dricka massa vin, de ser jag fram emot. Annars så är jag samma bitterfitta som jag varit under den senaste tiden och inte bättre vart det när jag såg schemat för nästa moment, jag kommer inte få komma hem på jätte länge .. Med jävligt tunga steg, förhoppningsvis är jag inte lika bitter när jag vaknar imorgon. Jag hoppas på en bra dag och en någorlunda glad fia. Nu ska jag kolla vänner innan jag ska sova, och vet ni en sak? Jag saknar er, speciellt dig Jenna.

tentaplugg, skjut mig

Hur ska jag fixa det här? Jag är så omotiverad till tusen, jag pallar inte.. Hatar mig själv för att vara en sån bitterfitta och gnällspik angående allt just nu men kanske inte så konstigt när jag har tretusen tankar som vägrar låta mig vara.. Ge mig lite inspiration så skulle de vara toppen. Usch, jag hatar att vara såhär låg. Jag skulle säkerligen kunna sova i en vecka i streck om jag kunde. Nåväl, tillbaka till att glo på papprerna, yej!

a beautiful mind

Vackra film, jag är en sån sucker när han håller sitt tal när han vunnit nobelpriset, de fina orden han säger till sin fru .. åh, vilken film.



You are all my reasons ..


Fröknarna Forsén

Såhär ser det ut när Maja kommer hem till mig när jag camar med Emma och Tyra, charmiga töser!



but still you broke my heart


Jenna Sandelin, du ljusar upp mina mörkaste stunder

Jag har tappat bort mig själv, mår inte bra. Trivs inte här, vill hem. Min framtid i Övik känns väldigt osäker .. Har iaf pluggat hela dagen idag, är väl bara göra det man ska när man fortfarande här. Men packa upp det vill jag inte, mitt hjärta säger prompt nej. Vill inte. Tjejerna försökte muntra upp mig, de behövdes. Vart middag och lets dance hos Emmelie. Fick en drös med kärlekssamtal och sötsms hela kvällen lång igår, tror jag fått en stalker? Snygg som fan är människan iaf så kanske ska haffa .. hehe nesh .. De var ju min fina älskade Jenna som var på lyset som bara vill nämna 3000 ggr om hur mycket hon älskar och saknar sin bästa vän. Helvete vad jag hatar att vara ifrån dig. Nu sitter jag i mitt stökiga rum med grejer överallt, ska sova .. Kanske blir lite film och vin mys med tjejerna sen, om jag orkar upp ur sängen. Jag kan sova hur länge som helst, jag mår fan inte bra.

FÖR ALLT DU ALLTID GJORT FÖR MIG.



jag älskar dig


,

Jag känner mig som en zombie och jag vill inte packa upp för när jag packar upp vet jag att jag måste stanna här och då får jag panik .. ångestångestångest..

så nära på att kasta in handduken ..

jag älskar dig emma.

RSS 2.0