Juridiken kan ju dra åt helvete!

Japp, tentan gick skit för typ dem flesta i klassen. Sämst. Men jag är glad ändå för vi firar att juridiken suger med lite vin ikväll! Packat och städat klart. Wiho! Perfekt avslut på denna tisdag. Puuss!


imorgon kommer jag hem!

Och då ska jag..

- Vara pluggfri!!!!!!!
- Njuta av våren
- Pussa ihjäl mina fina syskonbarn
- Hänga med storasyster
- Fira påsk med min fina familj
- Njuta av att vara hemma hos min älskade mor och bröder
- Hänga med mina bruds
- Fira födelsedagar
- Pussas med min käraste
- Fira valbooorg!
- Sitta på någon skön uteservering
- Sova
- Sitta på ballen
- Promenera
- Hälsa på världens bästa farmor

Åh vad jag längtar!

Måndag.

Dagen bjöd på sol (dock en jävla blåst) så jag och Maja pluggade ute i solen. Har även tvättat, solat, ätit och kirrat ny musik på ipoden. Haha inte speciellt händelserik dag. Nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen, imorgon är det tentadags. Wish me luck! Puuss!

Grattis på födelsedagen mitt hjärta.

I carry your heart with me, I carry it in
my heart. I am never without it, anywhere 
I go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling 
I fear no fate for you are my fate, my sweet
I want no world for beautiful you are my world, my true
And it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows,
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than the soul can hope or mind can hide.
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart, I carry it in my heart.
Grattis min älskade Nadja på födelsedagen, vi ses snart.
Jag älskar dig.


Underbara lördag.

Denna dag har varit hur bra som helst, vi startade dagen med lite tentaplugg men som mest slutade med att Jonas envisades med att vi skulle titta på Magnus Betnér klipp. Haha, kul det med. Sedan blev det grillning vid vattnet med fina människor. Jag gluffsa i mig hamburgare och det var yummie. Sen vart det alldeles för kallt för att vara ute, vi frös som grisar. Mina fötter var som is när jag kom hem och folk var i chock för att jag går barfota i mina låga converse.. Det går på dagarna iaf men har nu fått det bevisat  för mig att det är fortfarande kallt i Norrland på kvällstid. Men snaaaaaart sååå! Efter grillningen gick jag och mina fina tjejer upp till oss för att spela sällskapspel och snacka om allt mellan himmel och jord. TOKMYSIGT! Nu ska jag sova, vet inte hur det går med olles i bakgrunden, men värt ett försök. Är hur trött som helst!

Vi ses på onsdag! Loving you!


Fredagens pics

Sjukt bra kväll igår, den här lilla bruttan höll sig nykter men slog klackarna i taket ändåå! Bra drag och vi dansade oss svettiga. Vi avslutade kvällen uppe hos oss med mys i soffan och love songs mode. Mycket mys. Det börjar faktiskt slå mig nu hur mycket jag kommer sakna dessa fina människor.


true love.


STUCK ON YOU.

Jag saknar dig älskling


Glömde berätta..

Att jag börjat använda mina glasögon på heltid, jag har också konverterat. Pusspuss!


Välkommen kära vår, jag har saknat dig.

Effektivt tentaplugg med min fina Maja, uppskattas alltid och jag har faktiskt lite energi till den här tentan. Kom hem och hängde med mina hjäärtan. Jag har fan dom bästa grannarna i världen, skulle aldrig klara mig utan maja och kenny! Vi har sen kikat film och ba hängt. Nu ska jag strax sooova! Fick ett glädjande telefonsamtal om praktiken idag. Det ser ljust ut med en praktik i uppsala. TACK OCH BOCK! hihi! åh, denna dagen har varit en bra dag.

Puuuss!


Om någon får mig och skratta så är det denna karl.

Kenny fucking Johansson! haha, herre min gud vad han livar upp dagarna i övik. Det här var alltsåå gårkvällen och ja egentligen fråga mig inte vad fan som hände. HAHA.


I'M COMING HOME!

Nästa onsdag kommer jag hem. LYCKALYCKALYCKA! Men ni har inte hört det bästa än sååå.. wait for it.. wait for it... JAG FÅR STANNA I EN OCH EN HALV VECKA! Över hela påskhelgen och över hela valborgshelgen! GLADTJEJ.com


Lördagens pics


saturdayfeeling.

Muntrade upp mig själv med en solning, långprommis och fiskbullar (yuuummie). Nu har jag tagit de lugnt en stund och tänkte gå ut och dricka lite vin med lite people. Blir nog trevligt! Puuss!



,

Samtalet igår gick bra, men jobbigt var det allt. Men för att vara vår första gång så är jag stolt över vår insats! Gårkvällen hängde vi hos Linda men när de andra begav sig till krogen gick jag hem. Jag var inte pepp så min säng kändes lockande. Idag känner jag mig väldigt ensam. Idag vill jag hem.

hej hej, nervös tjej.

Gårkvällen bjöd på vin hos micke med trevliga människor. Vi gick förbi olles och vinade lite till. Bra kväll. Idag har jag tvättat och storstädat och kolla boring film. Imorgon ska vi ha våra casesamtal där vi studenter ska låtsas som att vi arbetar på socialtjänsten och har fått in anmälningar rörande en tonåring. De människor vi ska möta är alltså skådespelare. Och gud vet vad dom kan få för sig att göra för att göra de så svårt för oss som möjligt. Så som rubriken lyder, jag är nervös nått så in i helvete. Så tänk på mig imorgon kl 11.00 när jag ska spela en roll i mitt framtida yrke. Hoppas de går bra och att man inte får en blackout och inte vet ett skit av vad man ska säga. Jaja nog om det. Wish me luck helt enkelt.

Ibland slår det mig faktiskt, att jag pluggar på univeritetsnivå och har gjort det i två år. Jag har gått mer än vad jag har kvar och då kan jag bli förbannat stolt. Jag hade trott det var ett skämt om någon sa det till mig för några år sen att jag skulle flytta långt bort för att bli socionom. JAG GÖR JU FÖRFAN DE HÄR! woopwoop till mig!

Puuss och gonatt'råå!


Hey hoe, lets go!

Shulululuuu! Seminarium under dagen, gick hem och sega. Sen körde jag och Majan en solning. Efter det var vi duktiga och körde en timmes träning på fians privata gym. Kan de vara så på riktigt att jag skaffat mig ett nytt liv?! Kan ju hoppas att de håller i sig så man vågar visa sig på bitchen i sommar. Nu har jag duschat bort allt svett eftersom den här tjejen blir svettlana efter cirka trettio sekunders träning. Nu ligger jag här och ska ringa och säga godnatt till min man! Puussis!


Fina vänner i en skitstad.

Sov halva dagen tills Emmelie ringde mig och bad mig stiga upp, vi hängde en stund innan grabbsen kom på fika. Sen dess har vi degat i soffan och gjort ingenting. Majan bjöd på mat och glott tv. Jag har fina vänner här. Nu har jag läst igenom lite inför seminariumet imorgon och nu ska jag duscha.. sen lite vänner innan sleeptime. Väldigt trevligt att mori har skaffat ett comviq kort (nu kan vi prata mer). Det tycker hon speciellt eftersom hon nu ringer cirka åtta gånger om dagen.. haha, min fina mamma.

Pööss'rå!


LIFE'S A PARTY, CRASH IT.

Gårdagen igår var awesome, vi kämpade på fram till femsnåret vilket resulterar i en mycket trött fia idag. Dagen har spenderats i sängen, filmtittande med kempa och skapande av underhållande filmer.. höhö. Tyckte vi iaf, övertrötta kanske? Lite'rååå.. Nu ska jag kika vänner innan jag nannar. Pussinuss!


HEY FRIDAY!

Färdigfixad och klar, hörde jag skååååååååååål?!



RSS 2.0