tack.

Tack min älskade syster och mamma för att ni låter mig komma hem imorgon. Jag behöver det nu. Vi ses imorgon.

,

Idag är jag fruktansvärt ledsen. Jag är utspridd och helt vilse och har en miljoner tankar.. Tror det bler ett flertal som åker hem i helgen, det ger mig ångest. Jag önskar att någon kunde komma och besöka mig för jag vill verkligen inte vara själv i helgen.. Vill ha min mamma. Livet är så jävla orättvist och jag önskar folk inte skulle behöva lida av sorg för något som inte borde ha hänt.

There is nothing romantic about death.

Vad är meningen när ett liv bara tar slut? Ett hjärta slutar plötsligt slå. Ett liv försvann igår, en människa som var älskad så högt av så många.. Det gör ont i mig att han inte fick leva vidare, de gör ont i mig att han lämnat denna plats. Himlen har fått ännu en ängel. Jag beklagar från djupet av mitt hjärta till hans närstående, men framför allt till hans stora kärlek som också är min vän. Jag tänker på dig Nadja.

Vila i frid Jens, jag tänder ett ljus för dig.

I think I always knew you would be the greatest

So you know, I'm gonna stay right here
You saved my life once
You saved my life.




I hope I see you soon.

Har varit i skolan idag, var en gästföreläsare som kom och den var skit tråkig men vi fick en fet baugette på köpet och den var god. var sen hos optikern där de också vart massa strul för dom visste inte vad dom ska ge mig för linser och blahablahej så måste tillbaka på måndag. Såklart. Hyran har den här månaden varit sne på att komma men den kom idag, till alla i korrioden förutom mig. Såklart. Jag har fortfarande inte fått några pengar av csn. Såklart. Allvarligt, vad fan har jag gjort dig där uppe?! Men men, rätt glad ändå. Hängde med Majan på stan, tittade på när hon brände pengar och nu ska vi strax börja plugga. Det var denna dag då. På fredag kommer hela Idolgänget hit till lillstan för att ha någon konsert och sen ska dem hänga på Harrys, rätt kul. Man blir glad för det lilla men vill det inte ramla in några pengar blir det inte så mycket med det. Time will tell.
Puuss!



sometimes it gets lonley.

Kort seminarium idag, har städat och tvättat och varit så jävla uttråkad. Fick en fin huvudvärk på köpet som fortfarande inte gått över. Ligger redan nerbäddad. Har ingen ork till ingenting. Är less på denna tristess, denna korridor och övik. Fyfaaan.. Hej Bitterfitta!

when you're so beautiful


Gud så jag saknar såna här dagar!



Ge mig lite sommar 2011, snälla'rååå...


There will be no miracles today.

Har pluggat klart allt som fanns att göra, de känns skönt. Plöjer One tree hill avsnitt efter avsnitt som ett annat psycho. Älskar att jag verkligen har ett liv här! Har tittat klart på alla avsnitt så now what? Får väl läsa eller något annat skoj..

Har börjat tröttnat ordentligt på de här långdistansförhållande grejen. Jag hatar att vara ifrån Ollie. Det gör uppriktigt ont i mig att vi inte kan leva som "vanliga" par, att veta att man ses varje dag. Just nu har vi inte äns ett datum att se fram emot för än så länge så finns det inget. Jag saknar dig älskling, varje sekund av varje dygn. Jag längtar tills vi ses för det kommer vara bättre än någonting annat. Jag hoppas det blir snart. Duktig oliverabstinens nu. böh, men underbart att ha denna underbara människa i mitt liv. Att han vill dela sitt med mitt. Jag är så lyckligt lottad, jag ska älska dig förevigt! Du och jag, ett hus och massa ungar.. och KANSKE KANSKE väldigt mycket KANSKE en hund.. tss.. Det jag ville få fram med det här är väl egentligen att jag känner mig ensam och önskar mitt hjärta befann sig här med mig för att fördriva denna värdelösa söndag med.

Annars inget nytt, de hade ni väl inte förväntat er heller? (;


snyggtjej.com



Hon tog priset av alla bilder man kan ta.
Jag skratta så jag grät, haha åh så jag saknar dig!


One wish: att du var här


GODNATT.

En mysig dag kort och gott, hängt i vardagsrummet med fina vänner och babblat på om allt mellan himmel och jord. Tänkte sova men mitt rum vibrerar och kan sjunga med till låtarna som spelas på Olles så näe, får bli lite oth till klockan två då det blir tyst. Ibland är de förjävla underbart att bo över en nattklubb. YEHES! Natti!

Går inte att lägga in nå bilder heller, vad äre med de hääääääär blogg.se egentligen?! VA VA VA?

I will love you

Förfesten igår var toppen, utgången inte lika kul Varför är det nästan alltid så?! Aja what to do, nu ska jag och Majan bege oss ut på en secondhand runda och sen upp till grabbarna grus på fika! Puuss!




shuuuee från två fulla grisar



Friday, I'm in love!

Ikväll glömmer jag alla bekymmer om bland annat att jag är pank och inte får mina pengar från csn! Färdigfixad och klar. Nu kör vi!


men okej vad kul

Jag blev irriterad för att mina pengar från csn inte vill dyka upp, får ett mejl om att jag inte har tillräckligt med poäng?! assååå va? Det har jag visst, de är så kul när det verkligen ALLTID ska strula. Och på de ligger Jenno på akuten.. BÖH! Förhoppningsvis är det ingen fara och hon var coollugn när vi prata för hon var ju hög som ett höghus av all morfin. Jag hoppas det inte är någon fara med henne och hennes rygg.. Jag älskar dig.

ps. och på det här så var filmen astråkig.

You go girl!

Efter måååånga timmars plugg är jag nu klar för idag! Nu blir det filmmys med Kenny och Majan! Puuss!


"I like boobs and i cannot lie"

Nadja tjatade på uppdatering tidigare idag och jag försökte då förklara att jag inte gör ett skit vilket resulterar i inga inlägg för jag inte har något roligt att säga. Hon tyckte då att jag skulle skriva om mina nyårschompisar. Mina nyårschompisar fick sjukt mycket uppmärksamhet av mina kära vänner på nyårsafton då jag helt plötsligt fick två bomber som drog till sig uppmärksamheten. Ja mina vänner, mina tuttar. Så om vi nu ska reda ut det här, de måste ha varit klänningen för jag har inte såna där tuttar vanligviiiiiiiiiiiis!! Men så Nadja, ett helt inlägg tillägnas till nyårsboobsen, happy? ;)



Här är alltså jag och mina bröst på nyårsafton!
Nu ska jag försöka ägna min tid åt lite mera seriösa saker som tillexempel min utbildning.
Hejsvejs!


En paus i pluggandet.

Har ägnat dagen åt att skriva ut massa föreläsningar på skolan och andra nödvändiga papper. Pluggar nu för fullt med att anteckna och titta på videföreläsningar. Vår föreläsare är riktigt bra och jag tycker de är väldigt intressant. Så lite roligare och plugga dåå! Nu har jag dock tagit en paus blir lite mycket och bara titta på föreläsning efter föreläsning. Så passar då på att göra er nöjda med ett blogg inlägg mina grisar.

Gick och hämtade ut ett efterlängtat paket idag som innehöll ett par kilklackskor och ett par ballerinos! Dom satt som en smäck så jag är glad. Emmelie och jag beställde tillsammans så hennes paljettklackisar kom ocksåå och eftersom hon nu befinner sig hemma i lycksele så får hon en cam bild på dom eftersom hon var så nyfiken! Hihi! here you go Empan!


Visst är dom fina Empolisious? Du kommer bli one piece of sexy mama i dom här! (; MJAU!


Och här är mina nya skönheter, jag tror vi kommer bli goda vänner i vinter.

Puuuss!


I miss you the second I leave.

Kursstart idag, har en helt okej bra känsla inför den här kursen. Den verkar både kul och den gav mig inte alls känslan av "jagvilldöföralltplugg". Det är bra, sjukt bra. Men peppar peppar, man vet ju aldrig hur det artar sig men som sagt så har jag en bra känsla. Annars var jag och bokade en synundersökningstid till nästa vecka, jag längtar till att få rätt styrka på ögonen. Ser ju för tusan ingenting med mina nuvarande linser så det ska bli skönt!
Annars har inte mycket hänt, åt middag med Kenny och provade på ett nytt recept, det var yuuummie! Om en timme ska vi gå och hyra film så de blir nog mys! En annan film jag borde se är videföreläsningen men som om de funkar. NEJ! kuken på den. Nåväl. Puss på er, bjuder på en bild på mig tagen för cirkus två minutros sen!




Nothing to do. Nowhere to go.

Och så var de måndag.. Imorgon börjar skolan, skulle ha tittat på en videoföreläsning men den funkar inte och öppna på min data. SKIT BRA! Annars har jag hängt med brudarna idag, vi fönstershoppade. Eller ja nästan iaf, fick med mig ett par smycken hem och ett kakfat. Kakfatet används som smyckesställ. Mucho feint. Vi fikade lite och sen hängde vi hos mig. Nu är jag lite småtrött.. Har inte ett skit och säga egentligen så hejochhå hejdå! Jo jusste, skulle ha lagt in lite bilder till er på bilder på mitt hem här i övik men jag hittar inte sladden till phonen. Så tyvärr. Kass kvalité på bilderna också så de var inte så mycket och visa er heller för den delen! (;



ingenting är detsamma utan dig

Den här helgen har varit luuuuuuuuuuuuuugn eller ja lite party i fredags. Har plöjt igenom hela OTH boxen och ska nu börja på sjuan innan jag somnar. Bränt pengar som jag inte har. När man har varit seg och deppig som en gris har öviks rea muntrat upp mig rejält. Grym rea faktiskt måste jag erkänna. Ett litet plus till dövik.

Ikväll har jag ätit både middag och kladdkaka hos Emmelie. Det var mys att hänga lite med mina säjjer. Vi snacka skit, lyssna på nittiotals musik och drack the och ja åt.. Imorgon ska vi fönstershoppa för att få se lite människor åtminstone. Haha herregud, blir ju galen här. Trodde kursen började imorgon men de var inte förrän på fredag, nästan lite depp för det. Vill faktiskt komma in lite rutiner nu, känns sådär och ligga och glo hela dagarna. Vet att jag snabbt kommer få ångra de jag precis skrev.. haha, nej men på riktigt om jag ändå ska sitta i den här hålan kan jag ju lika göra något vettigt! Men på tisdag kickar vi igång.

Puss på er och en extra puss till mormor som lärt sig att kommentera efter att hon läst min blogg i ett och ett halvt år! ;) gulle dig, jag älskar dig också!

Natti!


oliver

jag saknar dig, jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig,jag saknar dig och älskar dig

Ta mig till Thailand, snäälla'råå..

Emmelie när vi var på väg till systemet:
 "Sist vi handlade alkohol med varandra så var de 60 grader varmare.."


Evigt tänkande på detta hår.

Nu har ju barret växt till en sån där ful längd och nu vet jag ju inte om jag ska låta de växa ut eller kapa det igen. Karln röstar på långt och jag fick faktiskt en desperat längtan när jag såg alla bilder på datan. Kul att man måste vänta till ungefär 2020 innan de blivit till denna längd. Och enligt Jenna (och dom där indianerna) är jag ju redan dö då..


ELLE GALAN IKVÄLL!

.. Haha asso va? Nej då, satt och läste tusen modebloggar och alla ska ju på den där förbannade galan. Kul för dom då, jag har ju glädjen av att njuta av en kväll på harrys i härliga Övik. Ja jag ska ut, den här tråkiga stan kommer göra mig till en alkoholist. Har varit så uttråkad idag att vad kan jag annat göra en och supa till? Nej jussteee... Och mormor söta bli inte orolig nu, de finns lite ironi i det jag skriver!

Annars så gick tentan pissapabajs. :) Som förväntat. Så bra avklarad för en stund iaf, SCHMUUUTT! Jag är lite glad ändå. Uttråkad men helt okej glad.

Gick en sväng på stan efter att redan hunnit kolla på halva oth boxen som jag fick låna av lillan. Herre min gud vilken rea, de kliade sönder i mina småfingrar. JAG VILL SHOPPA IHJÄL MIG. Min garderob känns så fruktansvärt tråkig nu när jag ser allt fint som finns i butik och på halva priset också, liksom hallååå? Ge mig lite pengar'råååå..
Nu har jag suttit här på tok för länge och är i valet och kvalet om jag ska byta till mina andra gardiner.. Dagens ilandsproblem. Lite sugen på dem vita nu, Ja så får det bli. Matcha de kalla vinterlandet utanför fönstret. Och märsta, klaga aldrig på kylan nu. Jag fryser ihjäl här, hemma var de ju rena rama Thailand. Jävla Norrlaaaaand.

Skål då chompisar, närå mormor jag lugnar mig ett par timmar! (;


lovestories



. . .

Ett försök till ett blogginlägg efter tusen år.. Man kan säga att jag är en säsongs bloggare, en övik bloggare. Där finns det ju liksom inte så mycket roligt och syssla med som de finns här hemma och i thailand. Det är mina sista dagar här på hemmaplan och det gör ont ända in i själen. Snart tar jag min gigantiska packning och beger mig upp till Norrland igen. Men vad gör man, jag blir en utbildning rikare så jag får väl vara glad för det! Annars inte mycket nytt, jag myser så mycket jag kan med min karl innan de är dags att säga hejdå igen, träffar mina vänner och familj och är allmänt nöjd med det. Har spenderat dagen med mina fina, Nadja och Tilda. Dom är ju riktiga bloggdrottningar så vart lite småsugen. Nu sitter jag och väntar på att Gurkan ska komma. Min fina Gurka, det var verkligen inte igår! Hon sitter dessvärre fast på väsbystation men som hon sa så får man ju vara glad för att solen iaf solen skiner så fint! Pussisheej!



Nej jag är inte såhär brun längre, som ett jävla slap in the face.


RSS 2.0