Min Jenna

Nu sitter jag hemma hos min Jenna, äntligen är hon hemma. De känns så skönt att veta att hon finns huset brevid mig igen, då kan jag springa över till henne så fort hon behöver mig och jag är också i ett stort behov att få vara nära henne nu .. Min Jenna, jag tror inte ni förstår hur stark hon är. Hon imponerar på mig varje dag .. Jag älskar dig. Jag vill aldrig lämna dig, jag vill aldrig gå. Jag är med dig hela vägen. You complete me.


vårt hjärta

Vila i frid vår Milo, vi ses i Nangijala ..


JASMINE BRINK

Jag älskar dig så mycket och tack igen min älskling!
Jag är som jultomten på lyckopiller för att jag vet att jag får pussa på dig på lördag!



Säxy bitch!


Dear Santa

Jag har hittat de perfekta skorna att ha till nyår, så snälla tomten.
Storlek 39 och finns på Nelly.com .. Hör av dig angående vidare information.
Tack på förhand.

Vad vore jag utan min gurka?


Vad hette de nu igen?

Jag och Maja pratade lite om alla festligheter som kommer upp nu, juldagen och nyår osv. Jag berättade då att alla i Märsta går till KC då, de har jag nämnt för henne tidigare. Ajusste säger hon, vad var det förkortning på nu igen, Karl Victor?

HAHA, gårdagens..

Jag, Maja och Ellinor tittade ju på the Notebook igår och så kom då den där fina sexscenen mellan Allie och Noah, alla suckade för att vi sitter utan karlar och jag utbrister.. På fredag, på fredag på fredag .. Ellinor säger då: Ja tur för dig, en annan kanske har tur att få pöka till sommarn! Haha, då brast vi i asgarv alla tre.


snabb som vinden

Idag mina vänner har jag varit effektiv, jag har städat som en tok. Skurat av lister och dörrarna och gudarna ska veta hur min damtrasa såg ut efter den omgången. Svart som natten för er som inte förstod hur illa det var. Jag är ganska duktig på att hålla ordning men kollar man närmare så är jag en riktig gris trotts allt. Jag har även tvättat och imorgon får jag bara använda mina fula kläder, allt annat är nerpackat. För de har jag också hunnit med idag, packat klart. Jag vet inte alls vad jag ska syssla med imorgon för att få tiden att gå fort så det blir fredag. Jag skulle ju alltid kunna plugga men de är så tråkigt .. Ska pussa på några av mina vänner iaf innan jag åker, kommer sakna mina övikstjejer!

Nu har jag precis avslutat ett samtal med Nicole, vi pladdrade väl på i mer än en timme. Som alltid ungefär, alltid lika trevligt. :)

Nu ska jag väl hoppa i säng, kan dock inte sova på nätterna för de ända jag gör om nätterna är och tänker på Jennas förlossning. Jag börjar bli väldigt nervös nu och sjukt exalterad .. Men blir så orolig att jag kommer vara sämsta stödet och typ stå och gråta i ett hörn. Vet ju inte äns hur videokameran fungerar än, (Jag ska filma händelsen, Jenna får vara beredd på en skakig video.) Men hon ska visa mig det direkt på fredag då kanske jag blir lugnare. Åh vad jag längtar efter att få se hur lillplutten kommer se ut, ska bli spännande och se hur vi alla kommer hantera situationen. Jag och Jenna och hennes mor. Ska bli spännande och se om Jenna kommer bli hitler som hon själv tror eller om hon kommer hålla sig lugn.. Jag får ju höra både de ena och de andra bara jag vinner över henne på yatzy så jag tror nog också mer på de första alternativet. Men hon är så söt mitt hjärta, hon berättade att hon är så rädd att hon kommer såra mig eller hennes mamma genom att kanske vara elak under hennes smärtor. Jag förklarade att de är det minsta hon behöver oroa sig för, som sagt är man vän med Jenna får man stå ut med mycket skit under hennes dåliga dagar så jag känner mig väl förberedd. (; De här är också ett sådant tillfälle som hon får kalla mig vad fan hon vill, de tycker jag att man får när man ska klämma ut en tre och ett halft kilo människa ur sin mutta. Åh vad jag längtar älskling, jag är livrädd men jag längtar! Jag älskar dig!

Nu vart de ett längre inlägg än vad jag trott.
Nu kan jag säga imorgon, jag kommer hem imorgon.
LYCKA LYCKA LYCKA!
Åh vad jag ska pussas med min man då..

Min Ellis.


HUR FINT?
jag får vara med och dekorera min älsklings lägenhet
och på lördag får jag träffa henne!


LILLAN, I CARRY YOUR HEART

Aaaaaaaaamen dra åt helvete vad ont jag har i mina visdomständer..
Jag får panikont och jag kan ju inte direkt be någon att massera mitt tandkött, de hade iaf varit sjukligt behagligt för mina stackars tänder.

Jag är inget fan av kedjebrev men idag fick jag världens finaste av Kajsa. Jag vart helt rörd och då insåg jag att jag har så många fina vänner i Övik och att jag är väldigt lyckligt lottad. Kärlek till er alla mina fina!


renoveringen av bloggen

Visst var det ganska fint? (: Stolt tjej! haha .. Fick lite hjälp av tildis, thanks babe!
Maja har hängt en stund och vi ska titta på the notebook snart, haha typ för femde gånger på några månader. De gör mig inget, jag älskar den .. hi!

PUSS!

Ska de inte vara snö i Norrland vid det här laget?

Jag är lite besviken på Övik och Norrland, förväntade mig en riktig vinter med massor av snö som vi aldrig får hemma längre. Vissa dagar vräker de ner stora snöflingor och jag blir lika lycklig varje gång, två timmar senare spöregnar de. Skit korv, och inte blir de mer snö när jag kommer hem heller.

Pratade precis med pappa, min fina pappa. Han och Emma kommer och hämtar mig på fredag när jag kommer med bussen in till stan. Jag är så glad att jag hinner få träffa honom och Monica innan dom far iväg till värmen och till Veronica och Johan .. Hade jag åkt hem den artonde har jag inte hunnit träffa dem så de glädjer mig mycket. Vi ska ha middag på lördag, herregud vad jag är glad. Att äta middag med sin familj kan göra mig så cplycklig!

Nej men nu ska jag få arslet ur vagn och sätta igång pch duscha, äta frukost och plugga.

BTW, jag klara hemtentan! fuck me, im goooooooooood! (;

oliver

Your world is my world
And my fight is your fight
My breath is your breath
And your heart .. (and now I've got my)


underbara måndag

Tror aldrig jag tidigare skrivit eller sagt underbara måndag, men idag är inte vilken måndag som helst .. De är en måndag som jag bokat min resa hem och inte till den artonde som de var bestämt från början utan till den elfte, (NU PÅ FREEEEEEEEEEDAG) !!! Åh, jag ska hem :') Jag är så lycklig nu. De har varit en tung helg så jag valde att åka hem tidigare, för nu behöver jag energi, jag behöver komma hem. Hem till min fina familj, hem till min pojkvän, hem till mina tjejer. Åh så jag saknar er. Vi ses om fyra dagar, fyra sketna dagar.

Så nu har jag mycket och stå i innan jag kommer hem:
- äta upp all mat jag har (?)
- tvätta
- fixa med all skoltjottafläng, så jag har med mig allt hem som jag behöver till tentan
- städa så de är fint när jag kommer tillbaka
- äta upp julkalaendern (y)
- packa, massor måste jag få med mig! Jag stannar ju hemma i nästan en månad! HÖR NI?! EN MÅNAD HEMMA!
- pussa på Maja varje dag för henne kommer jag saknar bajsmycket

Nåväl, ikväll ska jag, Kajsa och Emmelie ha julmys. Vi ska dricka varmchoklad och äta lussebullar och kolla på mysteriet på greveholm! De var fan den bästa julkalendern ever, vad är de nu? Vuxna människor i tighta dräkter som ska föreställa hjältar (?) COME AN! vem försöker ni lura, nej tacka vet jag mysteriet på greveholm. Ska bli väldigt mysigt, och på de är vi lediga imorgon också! Toppen! :) Mina tjejer!

Nu sitter jag och väntar på svaret från vår sista hemtenta, jag är ganska nervös då de inte gick så bra .. Orkar inte riktigt med och göra om den nu innan jul när jag redan har tretusen saker att göra! BLÄ! men men jag kommer hem så jag ska inte klaga!

VI SES SNAAAAAAAAAAAART! JAG ÄLSKAR ER!


JULFEST NÄSTA!


SUPRISE!

En vanlig onsdag trodde jag.. Men herregud ibland kan man ha fel, satt på världens längsta överraskning och sen när vi skulle gå hem började Maja att sega sig som fan och helt plötsligt så stannar Jonas och hon upp när vi ska gå över vägen, jag hinner gå över vägen och undrar vad fan dom håller på med, dom söger åt mig och komma tillbaka för att det är någon överraskning jag fattar ingenting och går irriterat tillbaka, helt plötsligt från ingenstans hoppar Nadja fram .. jag fattar ingenting, vänder om och börjar storböla, min fina nadja! Fattar fortfarande inte att hon är här men här sitter hon nu i mitt rum. HELT UNDERBART! Är fortfarande i chock .. haha, så lycklig i detta nuet :D, nej men nu ska vi fortsätta umgås blev bara tvungen att skriva av min lycka :D, hihi tjingtjong!


Grattis min Marléne tjugo år!


inte utan min mamma och inte utan min syster.

Har kopierat upp alla böcker nu tills tentan så det känns himla skönt att ha allt klart. Var även och handlade lite mat, så nu ska jag nog ha mat så det räcker tills jag kommer hem. Min fina syster hade satt in pengar till mig utan att jag äns visste om det, vart helt varm i hjärtat. Tack igen, så nu ska jag klara mig tills jag kommer hem. :)

Tänker lite extra på mamma idag, en fantastik människa och mamma som alltid gör så gott hon kan. Jag älskar dig!

Jag berättade för mamma idag om att jag köpte en chokladkalender men att för mig är de mer som en nedräkning tills jag får komma hem, mamma föreslog då att jag kan äta upp alla från 24-18 och sedan räkna neråt varje dag, de var en strålande idé så det tänker jag göra istället! Ifall någon ville veta! .. haha

Nu ska jag titta på DH strax och försöka plugga lite samtidigt.
pussopuss


RSS 2.0