hemtentaplugg

Jag vet att jag suger på att uppdatera när jag är hemma, men som sagt jag är ingen bloggare och de är viktigare att underhålla er här när jag inte är home (; .. Hade en toppen rolig helg med massa party och i veckan har jag myst med Tyra och familjen och alla vänner. Håller på och pluggar som ett svin, har inte riktigt någon motivation idag. Blir nog att jag stannar hemma ända till på söndag då det inte gick nå flyg på lördag. Men men, alltid skönt att få vara hemma lite längre :) Nåväl, kort uppdatering! Ikväll blir det bio, MYSMYSMYS!

Snabbtaxi till Corner i lördags! haha ..


FERREFREDAG!

Yes, im coming home! ses i Märsta people!


<3


HEJ FREDAG!

Gårdagen var jätte trevlig med tjejerna hos Kajsa. Vin och girltalk i massor, uppskattas alltid. (: Nu har jag precis betalat räkningar och helt fattig igen .. haha, kul när pengarna kommer. Mer än hälften försvinner samma dag på bara aärkningar. böööö! men men! Har fortfarande inte bestämt om jag ska åka hem! de blir vad det blir :) Kanske ses vi sen, iloveuuu!

torsdag!

Japp första tentan var då avklarad. Yes vad jag är stolt över mig själv! Satte ett VG med fyra och ett halvt poäng ifrån full bott. Jag är stolt så låt mig skryta .. (; haha! Igår firade vi lite på Olles, haha Maja var galen på dansgolvet. Herre min gud vad jag skrattade åt kvinnan. Fler som var galna var idioter på dansgolvet som betedde sig riktigt illa. Jävligt tråkigt, och ni känner ju mig jag kan ju inte vara tyst så jag fick ju frispel på karlarna och till sist vart dom utkastade. Idioter.

Ikväll ska jag till Kajsa och mysa med henne och Emmelie, ska blir mycket trevligt. Idag vart vi klara med grupparbetet och de känns jätte skönt. Nu har vi över en vecka på oss och fixa hemtentan så de känns skönt att ha god tid till det. Funderar på att åka hem imorgon. Hade inte tänkt att åka hem på ett tag men nu när jag är ledig i en hel vecka och alla klasskamrater åker hem så kan jag ju lika gärna göra det. Resten av gänget har ju ändå skola nästa vecka och sitta ensam i Övik känns inte som en hitt. Så de blir nog så, men kan inte boka förrän imorgon eftersom de är då pengarna kommer så de är ju bara att hoppas på att de finns platser kvar. :)

Men men nu kom Ellinor så nu ska vi hänga lite, hörs sen! Pussopuuuuss!

"we brooke up because i was tired to cry evrey day and now i'm cryin cause his not here to make me stop .."

Jag längtar till den fjärde november. Skynda dig hit då lillan min, jag längtar så jag dör.
Idag har jag sovit hela dagen. Jag är fortfarande trött. Min energi är på noll.


En låååång måndag..

Har försökt gjort nytta idag, gick väl relativt bra (?) .. Under kvällen var vi hos Emmelie och där vart de väl mer snack än plugg. Imorgon bitti har vi en intervju med BUP för vårt arbete. Det ska bli intressant, så jag har sagt åt mig själv att jag endast får se ett avsnitt av the hills innan jag går och lägger mig för annars kommer jag nog inte upp imorgon. Blir för sent på kvällarna, jag är alldeles för trött om dagarna ..

Nåväl, har inte hänt så mycket idag. Pratat med Linda Rosing från märsta en stund .. Ellen alltså. Herregud den människan och jag har lite olika syn på utseende. Jag trodde jag var "noggrann" med mitt utseende men när de gäller Ellen har jag verkligen hittat min överman. Imorgon ska kvinnan förlänga ögonfransarna? WTF? Kan man gör det tänkte jag, men tydligen för 1300 kr. HÖR NI?! Hon är galen enligt mig. Men får se resultatet imorgon och de blir säkert fint, men aldrig värt så mycket pengar ^^ Tur att jag älskar dig ändå! Hennes resonemang för det var att man tjänar ju på det i längden med tanke på hur mycket man handlar maskara för. Vet inte vad hon tänkte där för man ska då påfylla ögonfransarna en gång i månaden för 700 kr .. Hör ni själva? "förlänga" ögonfransarna.. haha, trodde jag aldrig skulle säga en sån mening ^^ nåväl, då upplyste jag henne om att man faktiskt inte handlar maskara för 700 kr i månaden. De kunde hon efter närmare övertanke hålla med om, haha pluttan! Så länge hon inte börjar med botox och bröstförstoring så är jag nöjd. Jag gillar hennes rattisar som dom är ;)

Jaja, nog om det. Jag kämpar vidare här i Övik, glad för alla fina människor som finns här.
Sussa sött, jag älskar er. Pussopuss!

the hills

Kom precis hem från biblan för att ha gjort lite nytta, duktig av mig då jag legat i sängen hela dagen och glott på the hills.. Har börjat om från början och har man börjat går de inte att sluta. Så jag ska fortsätta och glo på de ikväll för de kommer de inte finnas någon tid för då jag verkligen ska plugga typ oavbrutet hela veckan.

Gårdagen var den bästa dagen på länge, jag och Madde såg the ugly truth på bio då klantarslet trott att hon hade reserverat biljetter till flickan som lekte med elden men de hade hon inte riktigt gjort så då blev de och se den andra. Men den var riktigt bra, haha vi fick oss sjukt många skratt under filmens gång. Men vi skrattade mest åt en trailer som visades innan filmen: Old dogs .. haha herrejisses, kolla trailern och se gorilla delen så kommer ni fatta vad jag menar.. Haha nåväl, bra var filmen iaf! Vi fortsätter och skrattar oss hem till Madde och sen begav vi oss till en bar i närheten och drack lite vin och skrattade och skrattade och så skrattade vi lite till.. Haha, de var underbart att få ha så roligt när man känner sig så låg. Min fina fina Madde, vad vi grubblade om att de är så tråkigt att vi inte går i samma klass. Vad roligt vi hade haft! (;



"I´M SOOOO LOST WITHOUT YOU!" Haha, internt från igår ^^


Nu går jag och min björnjacka ut i kylan!



Puuuuss!


don't show me paradise, and then burn it down.

Är inne på andra dagen tvätt. Nu har jag bara en maskin kvar, thank god.. Så kul är de inte.
Sen ska jag börja fixa mig för att bege mig till Madde, vi ska köpa med oss thai och sitta och mysa innan de blir bio. Har nog aldrig varit så uppskattat med en tjejkväll som nu. Min fina Madde. Jag vet inte vad som hänt, känns lite som jag försvunnit från mig själv, jag är vilse. Men kvällen kommer göra mig gott, de blir en bra dag.

Suttit och pratat med lillan nästan hela dagen på msn, du gör mig lycklig. Du vet det va?
Och jag är så lycklig att du är hos mig den 4 november. Du och jag, min lillan.


I CARRY YOUR HEART.


jag saknar

jag känner mig så jävla ensam .. Jag vill hem.


I hope you dance

Hope you never lose your sense of wonder,
You get your fill to eat but always keep that hunger,
May you never take one single breath for granted,
GOD forbid love ever leave you empty handed,
I hope you still feel small when you stand beside the ocean,
Whenever one door closes I hope one more opens,
Promise me that you'll give faith a fighting chance,
And when you get the choice to sit it out or dance.

I hope you dance


SKÅÅÅÅÅÅL!

NU KÖR VI KÖR VI!

Fulla små grisar i fredags.


<3


HEJ FREDAG!

Kom hem för en stund sen, har varit i skolan glott i affärer och inhandlat en flaska vin! Partyfredag! Nu har jag slängt i en maskin tvätt satt kameran på laddning och ska laga lite sen lunch. Maja och jag ska äta lyxmiddag ikväll och sen blir det ugång på det! Wihoooo!


film mys

Sedan jag kom tillbaka hit igen igår har jag hunnit dekorera mitt rum lite mera. Världens finaste tavla som Gurkan ritat till mig i födelsedagspresent på fantastiska fyran pryder nu min vägg. Ska fotografera den och lägga in här så ni får se vilken konstnär min tjej är! Även ett foto på mig och Berg och boken jag fick av mina töser är också uppe. Åh tack igen blir helt varm i hjärtat när jag tittar igenom boken, skrattar med mig själv och inser vilka vänner jag har. Gud så lyckligt lottad jag är, alla mina fina jag älskar er! Jag kan inte säga de för ofta!

Nu ligger jag här och ska titta på the notebook, finaste kärleksfilmen i världhistorien. För en gångs skull ger jag fan i och plugga ikväll eftersom de är det ända vi gjort idag så de ska bli mucho skönt och ligga här och gråta lite till filmen.

Imorgon är de fredag, vet inte än vad vi ska hitta på. Har kort dag så ska springa till clasohlsons och handla en mick eftersom de inte finns en i den här datorn. Mycket skumt, så jag äntligen kan börja skypa med Tinafey igen! Vi har så mycket att berätta för varandra, min lilla tjattermaja! Ska även försöka se om den här staden har någon snygg päls att erbjuda som jag kan införskaffa mig när pengarna kommer nästa gång. På lördag blir de bio: flickan som lekte med elden med Madde och Maja, de ska bli mycket mysigt.

Tomt utan Ellinor i korridoren nu, hon är hemma i stockholm över helgen. Jag hoppas hon får en fin helg och att helgen går fort så hon kommer tillbaka snart. Hihi!

Nattinatti och sussa sött, pussopuss eran fia.

I WANTED YOU TO FIGHT FOR ME.


plågsamt plugg

Har precis hunnit vara hemma så jag fått i mig lite middag och ska strax bege mig ner till biblan igen. Roligare än så är de tyvärr inte för stunden. Bööööö! Vi har väl fastnat ganska rrejält i vårt arbete så de känns ganska motigt. Men vi får hoppas alla har lite mer energi nu när vi fått lite mat i magen, har svidat om till mjukiskläder och vi ska springa ner till hemköp och köpa godis så vi överlever kvällen (; .. Imorgon är de fredag, gud så trevligt de ska bli (; den här veckan gick ju så fort eftersom jag var hemma ända tills igår. Det gillas, nä nu ska de pluggas igen.

WISH ME LUCK! Puuuuuss! 

långa nätter

Jag är trött, trött i sinnet, trött i själen. Psykiskt utmattad.
Jag och Maja ska inte gnälla mer, vi behöver skärpa till oss om de här ska gå vägen. Vi måste börja inse att vi bor här nu och att vi inte heller kan åka hem titt som tätt. I slutändan blir de ändå bara jobbigare för mig att behöva fara tillbaka hit igen. Och efter allt som skett nu så vill jag inte hem. Jag ska stanna här nu, försöka förstå och acceptera och börja bygga upp ett riktigt liv här. Inte ett liv som endast går ut på att jag gör allt bara för att sedan "belöna" mig själv med att få komma hem. Mitt liv är här, jag måste börja se det. Jag vill vara tillräkligt stark. Jag vill hitta tillbaka till mig själv, de känns som jag varit ute på villovägar ett tag och nu vill jag inte vara vilse mer.

När lönen kommer ska jag göra min andra tatuering. Jag längtar och min syster ska göra en likadan. Min fina syster.


Words are not enough

I guess it's easier to see what we want, then to look for the truth.


jag älskar mina änglar

Tack för en förgylld dag, tack för mina fina vänner som jag har.


"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending"

In my friend, I find a second self.

Tack för ikväll, tack för att du är du, tack för att du finns

Jag vill så mycket men kommer ingenstans..

Länge sen jag skrev men har ingen motivation att skriva när jag är hemma. Åkte hem och överraska skiten ur alla, hi de var så roligt.. Känner bara depp, trodde de skulle försvinna när jag fick komma hem, men de är fortfarande kvar. Jag orkar ingenting, vill inte vara här men vill inte tillbaka heller.. helvete

Jag vill så mycket men kommer ingenstans..

Länge sen jag skrev men har ingen motivation att skriva när jag är hemma. Åkte hem och överraska skiten ur alla, hi de var så roligt.. Känner bara depp, trodde de skulle försvinna när jag fick komma hem, men de är fortfarande kvar. Jag orkar ingenting, vill inte vara här men vill inte tillbaka heller.. helvete

Tooorsdag!

Idag har vi haft från föreläsning från 9-16. Det var jätte tråkigt, jag och Maja gjorde nog allt för att inte lyssna på vad hon sa. Vi pratade om allt som inte handlade om ämnet, vi åt sjukt många halstabletter och jag spelade quadrapop.. Haha! På lunchen skulle vi hem till mig och äta då vi möter Sanna i korridoren som säger att vattnet var brunt, och japp visst var det de såklart. Så ingen mat kunde lagas (de kanske var bajsvatten?) nä, men nått äkligt var det. Någon ledning hade gått sönder så då begav vi oss till waynes istället där vi nästan är stammisar och åt. Efter skolan minglade vi lite på stan sen har jag även invigt min lilla lila toastmaskin som jag fick av syster och Co i födelsedagspresent. Den är så ful att den blir söt och jag kan inte sluta skratta åt den. Sanna kom och fnissade med mig. Det är alltså en toast maskin som bara tar en toast, alltså ser den ganska liten och patetisk ut (; Men men, den funkar fin fint iaf!

däremot lever min toalett sitt eget liv, jag är fundersam för den låter utav bara helvete. Vadan detta kan man ju fråga sig. Jag ska nog gifta mig med en rörmokare så har man iaf de problemet ur världen. Hur ska jag kunna sova? Är de inte Olles som låter så ska de såklart vara toaletten. Just my luck!

Jag har läst så jag hållit på att somna så jag fick gå in i duschen för att piggna till. Det vart lite bättre då, så efter det tryckte jag i mig lite popcorn och fortsatte och läsa. Nu är läsloggen klar och jag tänker inte läsa ett ord ur en bok till mer ikväll. NICE! Så nu är de snart sängen och imorgon har vi vårat första seminarium, ska bli spännande.

Sen är de även fredag, efterlängtade fredag!
MISS YOU AND LOVE YOU, mina fina
Pussopuss eran fia!

ifall ni glömt hur jag ser ut (;



PUUUUUUUUUUUUSS!


Marcus!

Har sovit under eftermiddagen, de var välbehövligt. Helt slut har jag varit idag. Har precis ätit middag och nu sitter jag och läser.. Som sagt, jag gör inte mycket annat än de ^^ Ska strax möta upp Madde för att sedan gå hem till henne. Uppskattat att få lite tid med henne.

Fick ett mms skickat från min mori på min lillebror Marcus från skolkortet! Åh han är så fin, men de som chockar mig mest att han är så stor, han är ingen liten pojke längre. Tiden går allt för fort, kommer ju ihåg när han var min lilla bebis! Nutte, jag älskar dig!

En massa frågor.


1. Vad är sann lycka?

Att älska och bli älskad.


2. Vilken är din största rädsla?

Jag hatar att vara ensam och hoppas att jag aldrig behöver uppleva det.


3. Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv?

Mitt temperament och noll tålamod.


4. Vilken egenskap föraktar du mest hos andra?

Att människor i allmänhet tror sig veta saker om folk och ser ofta med det negativa ögat innan man äns börjar reflektera över det positiva.


5. Vilken levande person beundrar du mest?

Min syster och Marléne Koldrup, För deras stora hjärtan.


6. Hur känner du dig just nu?


Trött, trött och jättetrött.


7. När ljuger du?


Jag vill se mig som en ärlig person och de är jag nog för det mesta, men visst ljuger jag ibland. Vem gör inte?


8. Vad ogillar du mest med ditt utseende?


Mina ben. Otränade fotbollsben är aldrig attraktivt.


9. Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos andra kvinnor?

Att man kan prata känslor i timtal och att det sedan övergår till flummerier och skratt.


10. Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män?

Humor!


11. Vilka ord eller uttryck använder du för ofta?


Jag svär för mycket, "men guuuud", jag är nog en typisk stockholmare enligt människorna här, de blir mycket "ba" "asså" och "typ" , haha borde väl ha börjat växa ifrån de där vid det här laget? När jag blir arg kan jag också uttrycka mig med att jag vill ge någon en "fittspark" .. HAHA!


12. Vem eller vad är ditt livs kärlek?

Tyra Edberg


13. Vilken talang skulle du vilja ha?

Jag skulle vilja kunna sjunga och skriva fina texter.


14. Om du kunde förändra en sak med dig själv, vad skulle det vara?


Få bort mitt neggotänk.


15. Vilken är din största bedrift?

Att jag tog mitt pick och pack och flyttade femtiotvå mil bort från de människor jag älskar mest för att satsa på min utbildning.


16. Om du skulle dö och fick återvända som en person eller sak, vad skulle du välja?

Hm, jag vet inte. Men jag skulle vilja vara en man, att vara tjej har jag ju redan testat på (;


17. Vilken av dina ägodelar håller du högst?

Mina smycken som jag fått av speciella personer.


18. Vad är det värsta en människa kan uppleva?

Det är upp till var och en, finns inga små eller stora problem.


19. Vilken är din favoritsysselsättning?

MINA VÄNNER!


20. Vilket är ditt mest utmärkande drag?


You tell me? Skulle ni fråga mina vänner är det nog att jag babblar hela tiden, kan nog inget annat än att hålla med.


21. Vilka är dina favorit-författare?


Har ingen favoritförfattare däremot läser jag nästan bara självbiografiska böcker.


22. Vilken påhittad person gillar du mest?


Hobbitsarna (stavning?) är ju rätt söta, haha jag vet inte!


23. Vilken historisk person identifierar du dig mest med?

No idéa!


24. Vilka är de största hjältarna i ditt liv?


Mina bröder.


25. Vad ångrar du djupast?

Att jag inte stått på mig fler gånger när det varit nödvändigt.


26. Hur skulle du vilja dö?

Lycklig i en varm skön säng med min man som jag delat största delen av mitt liv med.


27. Vilket är ditt motto?

Jag dör hellre mätt än hungrig!

<3



När jag tittar på den här bilden saknar jag er väldigt mycket. Mina fina bröder och extra brori Philip.
Jag älskar er


Regn utanför mitt fönster.

Har tittat på män som hatar kvinnor idag, den gillades skarpt. Så nu ska vi försöka strukturera upp ett biobesök så vi kan se flickan som lekte med elden. Får se när tiden finns till det men det skulle vara roligt nu vill man ju bara se fortsättningen!

Ellis har blivit erbjuden en lägenhet under självaste Nicole och hennes karl. Bort mot helvetstanten, en sån där riktig klagobert. Nicole och Salle får inte äns ha sex ifred utan att hon bankar med en käpp i taket.. haha fast nä, riktigt så illa är de inte. Men nästan! Jag håller mina tummar och tår för Ellis skull! Och jag gör segerdansen för Nicoles skull, nu får hon nuppa och liknande ifred.. Och de ända jag kan tänka är vilka jäkla fekkisar vi kan ha i jul och i sommar när i'm back för en lite längre tid. hihi!

Mycket nu, för mycket. Vilset, jobbigt, ledsen blä.. Vill inte tappa mig själv, jag har inte tid med det. Jag har verkligen inte tid med det.

Nu ska de läsas kalla det vad fan du vill, har inte äns börjat och den ska vara färdigläst till på fredag. Duktigt fia! jag i ett nötskal, men men ba ligga i nu. Imorgon börjar vi med det nya grupparbetet, moment b kickar igång på riktigt.

Pussopuss eran fia


Byggas upp för att sedan bryta ner ..

Kommer jag på riktigt klara av detta? När jag tittar på nästa kurs får jag ont i magen.
Vet inte om de är svackan som spökar men fan jag mår inge bra..


my life would suck without you

I know that i've gott issues, but you're pretty messed up to

ensamt

Känns jätte ensamt idag. Jag längtar efter er. Ellinor känner sig också ensam så vi ska vara ensamna tillsammans och baka kladdkaka. Är glad att hon finns här..

När jag hör kladdkaka då tänker jag egentligen på smet och när jag tänker på smet tänker jag på Ellis och när jag tänker på Ellis blir jag ledsen för jag längtar efter henne så mycket..


jag vill hem till min syster


sentimental bakisdag

Det gör ont i mig, jag saknar er


lördag

Tentan gick relativt (bra) ? jag har verkligen ingen aning. Jag svarade på allt iaf, men frågorna var jobbigt formulerade. Men men de är bara att hoppas på det bästa nu. Vi firade att den första tentan var avklarad med middag på MammaMia och sedan utgång! Toppen kväll, hade riktigt roligt. Idag har jag, Maja och Jonas varit och badat på paradisbadet. Grymt roligt, vilka jävla vattenrutchkanor (stavning?), haha helt galet! Nu har jag storstädat mitt rum och satt igång med att tvätta, duktigt av mig. Nu ska jag få i mig lite mat, och sedan blir de jag, the hills och sängen för hela slanten. Ska bli så grymt skönt att inte behöva plugga utan bara få slappa med gott samvete.

You know i love you!
Pussopuss eran Fia!

tenta plugg

Jag lever, men känner mig nästan levande begraven i mina böcker! Men känner faktiskt att jag förstår vad jag läser och de mesta verkar faktiskt gå in. Jag hoppas de stannar där tills imorgon. Har pluggat non-stop idag sen halv elva med endast lunch och middags paus. Grymt imponerad av mig själv. Nu ska jag ta en dusch göra fruktsallad och sen fortsätta med de sista, hinner även imorgon förmiddag då tentan inte börjar förrän två så de känns jätte skönt att ha lite tid då för snart orkar jag inget mer. Så de var min torsdag de, hoppas ni har de roligare än jag! Jag älskar er!

Önska mig lycka till imorgon, jag hoppas jag klarar de!


RSS 2.0