Just the way you are.

Jag försöker tänka att jag får komma hem snart och sen till thailand efter det men det går trögt nu, det är så snart och jag är så förväntansfull och det ska bli så jävla skööööööööööönt men de går trögt nu. Tentan tar död på mig, jag pluggar cirkus tio timmar per dag och vet inte riktigt om ett skit gått in? Nu ska jag hoppa in i duschen i vilket fall och sen lägga mig i sängen och titta film men om jag fick välja ett ställe jag skulle få vara på precis just nu så skulle jag valt hos Emma. Med henne och barnen. Jag mår så bra där (jag saknar er) och nu känner jag mig ensam. Kanske för min telefon har varit förvånansvärt tyst idag också men samtidigt är det ju lördag, folk har väl bättre för sig än att sitta och tentaplugga och vara allmänt less som jag..


,


Ingenting intressant händer i mitt liv just nu. Jag är bitter för att vår organisation lagt ner och vi vet nu inte om vi kommer ta oss till thai, jag tentapluggar och de är asjobbigt för det är så jävla svårt, jag är småsjuk och det är också asjobbigt. Men det jobbigaste är att jag saknar min man så jag döör..

uppdaterar när det finns något roligt att skriva om och när jag inte är en bitterfitta som nu..





jag älskar dig mest av allt


,


,


. . .

Har precis haft seminarium, de gick kalas och nu sitter jag här och ska kirra musik till bussfärden! Jag hoppas inte det blir massa förseningar och sånt skit. Men man vet ju aldrig nu när det praktiskt taget är storm ute. Jag menar sju timmar på en buss känns precis lagom, har inte lust att få sittsår i arslet längre än så. Vi ses imorgon, shirre maj dirre vad jag längtar.

Puuuss!


Mosters prins!

Idag kom han, lillplutten. Perfekt till mosters hemfärd! Grät ihjäl mig när Emma ringde, längtar tills vi ses. Ska pussa ihjäl honom imorgon. Tyris har blivit storasyster! Grattis till min älskade syster och makkan, så glad för er (och min) skull.. thihi! Vi ses imorgon!


Själen får inte tillbaka färgen

Hatar kaoset inom mig.. Så trött, trött på oron stressen och känslan av att bara vilja krypa ur min egen kropp. Jag hatar att inte ha kontrollen, hur mitt mående bara faller. Jag längtar så mycket hem, nu skulle jag bara vilja ha mamma här, en stor kram skulle jag behöva från henne.. Idag, just nu hatar jag övik. Vill att Oliver ska komma hem nu, behöver hans närhet och kärlek. Min finaste, det bästa som hänt mig. Jag är så glad att du alltid lyckas se igenom mig, alltid kämpar för att jag ska må bra. För att du älskar mig och mitt kaos inom mig. Jag älskar dig, föralltid. Jag saknar mina vänner, hatar att vi är så långt ifrån varandra.. Ledsen ledsen ledsen. Alltid ledsen men ändå glad för så mycket. Glad för det fina i mitt liv. Men det känns så långifrån tillräckligt för så länge jag inte skapar fred med mig själv så är det såhär det kommer vara. Som en jävla bergochdalbana.


GOOD NIGHT.

Kvällen har spenderats framför Ocean Eleven med mina boys. Vi åt skorpor och drack the, det var mysigt. God natt Sverige.


bilder från min hockeydebut



Torsdag

Herre min skapare, idag är jag TRÖTT, har sprungit ärenden och haft en lång skoldag, nu har jag världens huvudvärk och vill sova men måste tvätta klart då vår tvättkorg höll på att svämma över.. Älskling stod i alla fall med världens bredaste leende när jag kom hem och han hade städat upp i vårt hem och stod framför spisen och lagade middag. Fina min, vad skulle jag vara utan dig?

Annars inget nytt, systern min borde ha klämt ut hennes lille son idag men icke. Han har inte bråttom han inte.. Jag hoppas att han kommer ut snart så jag får pussa på prinsen! Förhoppningsvis kommer jag hem snart.

Förövrigt är hösten officiellt här, sautan vad kallt det är. Hämtade upp min älskade björnjacka från källaren för att slippa frysa ihjäl. Ville ta upp pälsen och mysa med den lite men den får ligga kvar i källaren en stund till.

Imorgon ska jag vaccineras och sen ska jag eh jaaa... typ dricka vin. Näe men vi får la se vart helgen tar oss, den är grymt efterlängtad i alla fall, den här veckan har varit seeeeeeeeeg.

Puuss!




Jag och min päls i våras, snart ses vi igen älskling!


Sms med far min.

Jag - Trott eller ej men din dotter är på hockey och står i modoklacken.

Pappa - Jag säger som Matti i Ronja rövardotter, jag har inget barn..

Jag tror jag förnedrade pappsen som gick emot vårt lag. Shame on me. Men trevligt tidsfördriv en tisdagkväll med trevligt sällskap, men modos klack var bara sjukt pinsam klack, det var inte drag på den!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen dricka the och ringa min Ellis, Pussinuss!

hockeytisdag!

Hejhooopp! Ikväll blire hockey, måste ju faktiskt bli av med min hocekyoskuld nu när man bor i foppastan! Modo spelar och det gick på en femtiolapp, så why not ! Jag, empan, ollie och kenny så det blir nog skoj, jag som är så hysterisk ska nog passa bra i klacken! Annars inget nytt, har fyllt i massa papper om allt som måste ordnas till thai. Jag är råpepp, shirre maj dirre snart draaaaaaur vi! Jag och mina brutts!

Puuss!



Jag saknar dig min käre vän!


myspys

kort grupparbete, städ av toaletten och filmmys med ollie. Haft en rutten dag, bara vart en dålig dag av ingen orsak egentligen men kvällen gjorde de bättre. Vi tittade sex and the city två som ollie bönade och bad om att få se så ja ba okej'rååååå vi ser väl den (; käkade mina röda små kärlekar och åt kräftarslen. Mycket bra. Nu ska vi strax sova, är astrött och borde väl vara någorlunda pigg till seminariumet imorgon.

Imorgon ska vi ut och promenera långprommis, hör och häpna! Nu ska jag och ollie ta tag i det här, det håller inte. Så nu jävlarns ska vi inte äta nå mer chirre och dirre och röra på fläsket. Bra plan.
God Natt people och en liten påminnelse till mosters prins; KOM UT KOM UT KOM UUUUUUUUUT NÅN GÅNG!!



Saknar även min lillsessa, jätte mycket.


trött tjej..

Det känns som klockan är typ åtta på morgonen, så trött är jag.. Sov hur länge som helst och har ingen ork till något. Fattar inte hur det är möjligt, men men idag kanske det blir lite fotboll på olles på med Oliver och sen ska vi ba mysa framför en film. Något mer ansträngande idag orkar jag inte.

Puuss!


Kajsa!

Jag och Bajan hamnade framför Hitta Nemo och mös till den med the och mackor, myspysig kväll och den filmen är ju förjävla rolig! Nu ska jag sussa och jag hoppas karln min snart kommer hem fråns hans bravader och lägger sig bredvid. Nattinatti people.

Saknar er..



Mori! <3


Bowling!

Det vart bowling iaf och det var mycket roligt, särskilt när man är så grym att man utklassar alla.. Eller aa typ så.. Haha. Men Kajsa var med om en allvarlig olycka, förjävligt helt enkelt. Vi alla var i chock! Det var kritiskt ett tag och det var minuter mellan liv och död men sjukhuset gjorde vad dom kunde och nu är hon ändå ganska skaplig. Du är en kämpe Kajsa trotts att din, ja hör och häpna nageln gick av...



Nu får vi hoppas att plåstret gör sitt så hon någon gång kan få leva ett normalt liv igen.
Haha nej men skämtosido, nu sitter vi och hönger hos mig och får se vart kvällen tar oss, de kanske blir lite häng i en husvagn, och nej jag skämtar faktiskt inte.. Haha, allt är möjligt i Övik! Ha en trevlig lördag lovies!


vilket hästjobb!

Herre min skapare vilket jobb det är och putsa på bloggdesignen.. Har suttit i flera timmar och det blev fel hela tiden men nu tycker jag tusan att jag fick till det! Det är ju inget wow direkt men det funkar för lilla mig. Magen gör fortfarande ont, ska försöka få i mig lite mat och hoppas att det blir bättre, vill ju bowla ikväller!


Hörde jag thailand?

YESYESYES!  bokad resa, vi flyger iväg den tolvte november och stannar i hela fem veckor. åh lycka lycka lycka!! Är så glad att det blev av, nu återstår det bara det vanliga ekonomiska problemet. Men men det löser sig väl eller rättare sagt det måste lösa sig. (: Resan är iaf bokad så iväg ska jag! Kommer bli helt underbart, fem veckor i paradiset med mina tjejor! Vi ska då alltså iväg på fältstudier, vi ska bygga lekparker och gulla med små söta thai ungar på förmiddagarna och ha semester på eftermiddagarna! Kommer bli awesome! Längar ihjäl mig.

Men nu till gårdagen, black and white party på stung och det var helt okej trevligt! (: Ikväll står det bowling på schemat och jag hoppas jag kommer kunna gå, har en hemsk magvärk. (och nej jag är inte bakfull) Vet inte riktigt vad som är fel. Vi får la se! Puuss!


Black and white party!

Nu drar vi ner på stung och förhoppningsvis får vi skoj! Är det illa om jag saknar kc lite grann? haha..
Älskar er alla mina fina, jag hoppas vi ses snart!!


RSS 2.0