Måndag

Hade seminarium idag, noll förberedd. kom till skolan tio minuter innan vi började och jag visste fortfarande inte vad jag skulle säga. Men de gick ju de också! Har sovit under största delen av dagen, hej fröken död! Ska till Kajsa strax för att kolla lite till våra fältstudier och sen bjöd sötlina med mig till valle, de ska firas att de klarat omtentan, grattis mina vänner!! Så blir nog att gå förbi där en stund!

Satt och tittade på systers kort igår på facebook. Korten på Tyra när hon var en bebis, kan fortfarande inte förstå vart tiden har försvunnit. Min lilla sessa har blivit så stor. Snart blir hon tre år och storasyster.



En av de lyckligaste dagarna i mitt liv, dagen då de kom hem från BB med min älskade systerdotter!


slitage

Vart ingen lugn spelkväll de vart en spårad utekväll istället och de känns idag mina vänner.. fyfaen, men en helkul helg har det varit iaf :) Har legat halvt avliden i sängen hela dagen, reste mig upp för att köpa pizza och sen lagt mig här igen. Har varit grymt skönt, oskönt att vara bakis som ett svin men som man bäddar får man ligga. På onsdag kommer jag hem igen, gud så underbart. Nu ska jag nanna, sussa sött! Puussopuuss!


Lördag

Hade en super trevlig kväll igår, åt gott drack vin hos Emmelie och begav oss sen för att dansaloss på harrys! Idag har jag tvättat, vart på stan och en långfika på waynes med Ellie, Maja och Emma. Nu ska jag gå in till Ellie och spela yatzy. (; Under kvällen ska vi spela spel och ha släcka ner för earth hour. Blir nog en mysig kväll. Tomas Dileva ska ha någon spelning för att hylla earth hour nere på torget så vi kanske gå ner och kollar på den knasiga människan. Eftersom jag är utan kamera så blidde de inga bilder igår förutom en bild på mig som jag tog i camen som alltid! haha ..

Ses på onsdag, pussopuss.


Torsdag och sovsällskap

Pluggat hela dagen, fått pengar, pengar betyder lite shopping. Har varit en lång daaaaaaaag .. Nu på kvällskvisten har jag suttit och snackat skit med Majan min, vi beslutade att hon ska sova över. Haha, tösen bor under mig så de kan ju verka onödigt men det tyckte inte vi. Ska bli mys med en sleepover och lite girltalk. Imorgon bitti ska vi iväg på lite ärenden, önskar jag kunde slippa. Sen blir de grupparbete och seminarium. Efter det vankas de helg och middag på harrys väntar! Tror de blir toppen.

Nu ska jag bädda åt fröken Degerfeldt!
Puuuuuuuss och godnatt!


Moster en gång till!

Efter en lång dag i skolan är jag riktigt glad, syster min hade varit på sitt första ultaljud igår. Jag önskar den lilla bebisen kunde komma nu, jag längtar efter den lilla knodden redan! Men får nöja mig med att pussa på Tyra när jag kommer hem, hon är helt ok hon med, men hon börjar bli gammal vara.. fram med det nya nu Syster! haha nej inte då, hon är min finaste pärla i hela världen, saknar henne så fort jag åker! Ledsen över att min Jenno åker till finland imorgon och stannar under största delen när jag är hemma. Glad för att hon ska få åka till sin mormor men en hemresa utan henne kommer lixom inte riktigt bli sig likt. Älskar att ha min fru i huset bredvid, men hon skulle kämpa för att komma hem nån dag innan jag åker så vi hinner pussas och dricka vin!

Nu ska den här damen hoppa in i duschen och kolla på greys som har blivit apdåligt enligt mig men ändå måste jag se det. Upp åtta imorgon för att fortsätta döda oss med grupparbetet, WIHO!
Nattinattinatti, pyyyyyyyss!



Skynda dig hit nu våren så vi får sitta i Uppsala på valborg med glajjsen på näsan!


Är ni fegisar?

Jag gjorde ju den här bloggen för att jag flyttade så lång hemifrån, de var några av mina vänner och mamma som tjatade till att jag skulle fixa en blogg så jag kunde uppdatera dem om mitt "nya" liv.. Min statistik är förvånansvärt hög enligt mig eftersom jag aldrig haft min adress ute på facebook utan bara på min msn så är jag faktiskt lite nyfiken på vilka människor som läser min blogg, hur ni hittat hit och vilka ni är? Är det bara mina vänner eller finns de någon bekant/främling som tycker att min ointressanta blogg är intressant? haha.. så come on, utan att låta som en elitbloggare så är jag bara så jävla nyfiken, var inte fegisar nu!


Söta unge

Fick ett sms av mor min där hon skrivit ner vad
 lillebror Victor nio år hade sagt idag:
"Jag fattar inte.. Jag är så lycklig hela tiden!
Jag är nog vårkänslig!"

Haha, älsklings lillebror


same same but different

Dagarna går, mycket att göra. Seminarium och grupparbeten som äter upp mig inifrån. Juridik är INTE roligt. Mår bra, kommer hem om en vecka. De gillas! Ser fram emot helgen, Emmelies vänner kommer på besök så dem ska underhållas med hjälp av grillbuffén på Harrys (yummie yummie yummie i've got love in my tummie) och kanske en liten utgång på det. Tror de kommer bli super. Kliar i fingrarna, jag vill shoppa. Nått kul kan man ju få köpa iaf (;. Måste spara ganska mycket nu eftersom de krävs ganska mycket pengar till våra fältstudier i höst. Fyfasiken vad det kommer bli sweet, thailand here we come. Vi satt hos Kajsa och kollade runt lite igår, mailade en organisation som verkade grymt bra, dem svarade så duktigt redan idag så det känns som vi är på G nu! Jag och mina tjejer! hih! Nu ska jag ringa Ellis och Gurkan för att se om dem vill prata med mig!

Pussopuss!

ollie


måndag

Har inte direkt något vettigt att säga, seminarium idag. Jag var inte förberedd men tog slut gjorde det tillslut iaf. Har glott lite one three hill, hunnit städat på lunchen och ätit både lunch och middag med Majan, nu sitter jag här. Trött och ska hoppa in i duschen, men hej så lycklig man blir av att se lite sol! Pratade lite om helgens bravader i skolan idag, haha vi hade riktigt roligt men så berättar Anna att Rabih (stavning?) hängde på den andra krogen, wtf tyckte jag, då jag och Emmelie, Maja och Kajsa haft våra intern skämt när det gäller den karln .. haha. Så i helgen ska vi på Rabih hunt.  Haha fyfaen, det är det man gör här i Norrland.. Letar efter torra b-kändisar när man hört att dem hängt på Olles.

Längtar hem idag, vet att jag precis var hemma precis och att jag får komma hem snart igen men idag längtar jag hem.

Bjuder på en bild på det två dräggen från helgen, haha! Tack Emmelie för en rolig helg. Puuss!!


Tröttis söndag

Helt slut i skallen och kroppen från gårdagens bravader, har legat i sängen i stort sett hela dagen framför OTH. Gårkvällen var jätte trevlig med grymt god mat. Avslutades med en sväng till Harrys och somnade nog inte förrän fem så pyjamasdagen idag känns ganska välbehövd. Hoppas ni mår bra, saknar er som alltid. Puuss!



Lyckliga tjejer vid middagen igår, tihi!


Middagsmys

Sov ut och åt frukost i sängen, mötte upp Emmelie på stan för lite fönstershopping och sen en fika. Nu har vi fixat oss för att börja vandra till Maria för vin och middag. Tevig lördag people, pussopuss!


happy friday



WOOPWOOP!


HJÄRTA DIG!



Hur skulle man inte kunna älska den här idiotungen?
Haha, fick mig ett asgarv när jag såg denna bild.


Friday!

Grupparbetet gick bra och vi har strukturerat upp hur vi ska arbeta den närmaste tiden. Vi ska jobbar arslet av oss i princip så vi får lite ledighet. Jag kommer alltså hem till påsken och förhoppningsvis är jag hemma i elva dagar. Känns underbart. Så det blir bara en snabbvisit här i Övik innan jag får åka hem igen. jippijippijippi! Nu är jag precis hemkommen från lite shoppning med Emmelie, hade förvånansvärt mycket pengar kvar trotts att det är dagarna innan löning. Vart två nagellack, halsband, läppsitft, läppglans, två linnen och en sockersöt sommarklänning! GE MIG SOMMAR! Har även spanat in lite skor som ska inhandlas på torsdag då pengarna rullar in.. hihi!

Nu ska jag ta mig en dusch sen bege mig till Empolajnen, blir middag, film och vinmys. :) Riktigt mysfredag! Hade väl önskat att KirunaKajsa hade kunnat vara med oss också så kan du skynda dig tillbaka nu kvinna, jag saknar dig!



Snart ses vi igen min Wifey!


you are all my reasons


SALEM & BJÖRN <3


Vilka jävla kungar!


bloggtorka.

Har fasiken ingen lust att blogga alls längre, kanske kommer suget tillbaka. Kanske inte, haha låter som jag vore blondinbella eller liknande. Hade i varje fall en underbar hemvistelse och de var som alltid förjävligt att komma tillbaka, jag vill stanna och jag brottades med tårarna mest hela tiden. Hann med att parta järnet med mina babes, mysa med familjen och Ollie. Ni är bäst i hela världen. Hann även med att tatuera mig, galet nice! Tokigt nöjd är jag men nu håller skorporna lossna så det är ganska mycket färg som ramlat av så det får ifyllas när jag kommer hem igen. Då kommer den bli kalas fin.

Men men, nu är jag här igen och kan gotta mig i att jag får komma hem om två veckor igen till påsken. Så det är väl kanske inte så farligt ändå. Önskar bara så många gånger att jag slapp bo här. (Att jag vantrivs och dör på vissa människor i korridoren gör ju inte hela saken bättre)

Har börjat med juridik nu, det känns rörigt och tråkigt ^^. Men vi har ju inte kommit in i det än så det blir nog bra. :-) Helgen bjuder på sällskap av Emmelie imorgon med middag och filmmys, på lördag ska vi se Majas b-friend dansa buggtävling här i Övik, förbannat manligt. Sen blev jag och Empolajnen bortbjudna på middag hos Maria så de kommer nog bli mysigt.

Nu ska jag kolla lite one three hill innan jag somnar.
Jag saknar dig älskling
nattinatti

natti

Skrev världens längsta inlägg, de försvann. Då skiter jag i det.
Bloggar nån dag framöver eller typ i Övik. Hejdå.

I'm back baby, I'm back!

Inget internet resulterar i inga inlägg, men nu tog jag chansen. Sitter hemma hos Ollie och ska snart få i mig lite frulle sen iväg på anställningsintervju. De ska nog gå bra :-)! Helgen har varit grym, tack mina fina älskade tjejer! Full som en kastrull och överlycklig för att äntligen ha fått komma hem. Pussat ihjäl mig på Tyra och mamma har jag också hunnit. Nåvöl, en snabb update fick ni iaf, bilder kommer!

Men först en bild so representerar märsta porr!


<3

Mor min ringde och berättade för mig att jag får sovsällskap inatt, kunde inte vara mer lycklig att jag får träffa lillnuffsan redan idag och jag får ha henne hela natten! Mosters ögonsten!


woopwoop!

solen skiiiiiiiiiner, varmt välkommen är du. Lovley day! de är ju glajväder för tusan, lunch med emma sen hemfärd. Jag är lycklig!



Ses i Märsta people!


WHY GOD WHY?

Varför blir jag så satans hungrig vid den här tiden på dygnet? Har precis bäddat ner mig, borstat tänderna och vad händer? Jo magen skriker att jag ska ta en macka, eller typ fyra. Men nej det blir inte av! (Säger jag nu, om en kvart kommer jag ha pallrat mig upp och brett den förbannade mackan ändå).

GODNATT.

vein är bra för svein

Har städat, och börjat packa, håller på och tvättar och nu typ dog jag ut. Jag har flängt runt och sjungit till hög musik och nu försvann den gnistan så jag ska nog vila en stund! Vi ska ha korridorsmöte ikväll, jag tror de kommer bli blodfest. HAHA, nej inte så illa men vi kommer väl inte så bra överens allihopa.. spännande spännande, sen kommer Emma så ska vi hänga en stund innan vi ska sola. Det är min dag de!

IMORGON KOMMER JAG HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!

tagga tagga tagga, peppad på helg.


Life is good.

Allt plugg är klart, precis allt. Jag är överlycklig och grymt stolt. Jag har två föreläsningar kvar sen är jag hemma. Imorgon efter föreläsningen ska de packas, städas och tvättas sen är jag ju praktiskt taget hos er! GILLA GILLA GILLA! Helgen bjuder på party för fulla muggar med mina bruds! Åh vad vi ska pussas allihopa! Men min favorit tjej som jag längtar extra mycket efter får stanna hemma under partyhelgen, min Tyra. Förhoppningsvis får jag se henne redan på torsdag! Nej men som sagt tjejer, jag vill faen inte ha några bangers. TAGGA SÅ SES VI PÅ FREDAG! hih, love uuuuuuuu!


Pluggmåndag!

HEMTENTAN ÄR KLAAAAAAAR, lycka lycka lycka. Så förbannat skönt, har suttit hela dagen hemma hos Emmelie med Kajsa. Trotts plugg hela dagen lyckas vi alltid ha väldigt mysigt ändå. :) Nu är vi klara för idag och nu väntar vi på att kladdkakan ska bli klar så ska vi fika med blåbärgsthe (Galet yummie). Imorgon väntas de sista plugget här hemma hos Emmelie igen sen är jag klar innan jag åker hem! Ska bli underbart, dock är ju snöovädret på väg hit upp så jag är ganska orolig att flygen ska bli instängda. Då skulle jag typ gråta blod. Men det hoppas jag att vi slipper! :-)



Fokuserade tjejer.. hihi!


RSS 2.0