Alone or not, you have to walk ahead.


Thats why you love me.


Helgens bravader.

Fredagen var sjukt bra, minus dock att jag vart för full för att ta mig ut på krogen. Pinsam.tjej.com. Men men vad man göra, lördagen var jag cpbakis vilket resulterade i att jag låg död halva dagen. Under kvällen hade jag och Kempa lördagsmys, vi käka chirre&dirre, sjön och spela gitarr och kolla film. Den här dagen har varit precis lika död. Har dock städat lite. Nu sitter jag här och det är egentligen inget mer med det.


THANK GOD IT'S FRIDAY.

Trodde ni att bloggen var död? Då kan jag berätta för er att det är den faaaaaaaaan inte. Strax drar jag och Friday på middag hos Lina för att sen fortsätta kvällen hos Valleliiiito, brukar ju bli olles på det. Hörde jag skååål?!En och en halv vecka kvar, jag njuter av underbara människor och vin! Puuuss!




Jag och söthjärtat mitt!


fuckit.


jag skulle dö för dig

Jag älskar dig så mycket min Bubbis.


Should I just stand there and watch you burn?

Här har det ju varit dött ett tag. Lite offig när jag är hemma i hooden som ni vet. Har haft en fantastisk vistelse hemma som vanligt, innehöll allt från mys i soffan till riktiga brakfyllor. Jaja nog om det. Nu är jag back in Övik för sista gången i mitt liv. Hur sjukt? Kom tillbaka till ett ganka kaotiskt schema, hej plugga ihjäl mig. Dock är det satans svårt när jag är cpskolless. dö.skola.dö. Idag har dagen bara varit allmänt booring, har sovit i stort sett hela dagen efter grupparbetet. Man blir lite småless ibland så därför tackar jag gud för att Kenny Johansson är min granne. Han muntrar upp alla tråkdagar.

Snart ska jag färga Kempas hår sen sleepmode. Trotts att allt plugg tar mycket tid tror jag denna helg kommer bli grym! Pöss'råå!


RSS 2.0