Råpeppad tjej!

Hej på er alla mina fina små grisar!

Praktiksamtalet idag gick över förväntan och de låter inte som de är helt omöjligt att jag får min praktik i uppsala! Känns så jävla bra, idag är jag lycklig ända in i själen. Det är cirka bara TRE JÄVLA MÅNADER kvar tills jag får lämna övik och få komma hem!!!! Fattar fortfarande inte hur jag pallat men de har jag! Nu är de bara racea de sista månaderna och sen får jag flytta här ifrån! Och jag får dela åtta månader med alla mina fina! HUR BRA?! Sen är de bara ett år kvar i Umeå. Känns overkligt, om cirka ett och ett halvt år är jag socionom. Det trodde jag aldrig. iiih, wihooo!

Har även två gryyyyyyyymma veckor och se fram emot, på torsdag åker jag upp till Hanna i Umeå. Gud så taggad jag är! Kommer bli riktigt studentliv det och mitt studenkort landade så fint i brevlådan idag. Jag är på gggggg! Stannar hos henne fram till lördag eller söndag sen kommer jag till övik för två sketna dagar för att sedan bege mig hemmååååt. Ska fira lövies 20 års dagen, shirre. Kan ni fatta att jag vart med den karl sen han var tretton år?! Och så ska jag hinna mysa med allihopa, åh vad jag längtar efter er! :')

Se på fan, de var längesen ni fick ett sånt här happy inlägg!
Jag gillar't! Kanske lite för de underbara vädret Övik bjudit på idag, sol + plusgrader = skinnjacka och solbrills!
Fyndade också fyra nagellack för bara 40 kronor! Allt ba flyyyyyyyyyter idag!


by your side.

Hade en supertrevlig kväll igår, god mat och dansade halva natten! Dagen idag har också varit mys, bestått av fika och stros på stan. har även varit duktig att städa och tvätta. Nu inväntar vi melodifestivalen som är skit tråkigt men what to do. Vi ska gotta i oss räkoor! Muchoo yuummie!



allways





Jag vet att du ger mig all din kärlek
Utan krav på en motprestation
Åh som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig nånting lika stort


torsdag

Idag har jag strosat på stan och gick loss lite på bokrean, gud vad de är kul med bokrea! Fick med mig Elsas värld och Keplers andra bok. Hypnotisören var ju grym så de kan ju inte gå fel! Så ska ta en dusch och sen ska jag bädda ner mig och läsa. Imorgon vankas de money på kortet, (finally) och klassmiddag. Ser fram emot det. De blir nog skoj! (:

Puss!


Onsdag!

Suuupereffektiva tjejor idag i schulan, de var sköönt! Nu är de lite födelsedagsfirande i korridoren. Själv ska jag fira mig själv och min tenta. Grattis Sofia! Ja nu som sagt blire vein!


FUCK ME, I'M GOOOOD.

Ääääääääääääääntligen äntligen äntligen, jag fick beskedet GODKÄND på den där jäkla juridiken, det är så jävla STORT. Jag trodde de var ett skämt för jag hade gett upp. Gett upp big big big time och så kom de, ba sådär godkänd! Jag grät en skvätt och ringde mamma! aaa.. sen resten av allihopa'råå.. LYCKA, känns som en stor börda släppts och de är lite lättare att andas. Tack. Jag har nu möjlighet att få gå på praktik som alla andra. TACK SOM FAN!!!!!!!! :D


Have you ever felt alone in a crowded room?

"At this moment there are 6470818671 people in the world,
some are running scared, some are coming home,
some tell lies to make it through the day,
others are just not facing the truth, some are evil men at war with good,
and some are good struggling with evil, six's billion people in the world,
.. six billion souls, and sometimes, all you need is one"

loneliness.

Vart inte mycket klokare av kursintron idag, den ena läraren hade garanterat ADHD och den andra pratade i samma ton i flera timmar. Det är så förbannat tråkigt alltihop. Skulle kunna göra något drastiskt bara för att känns lite glädje och utan att vara uttråkad. En fet tatuering eller något.. Näe men jag vettefan alltså, Ollie tatuerade sig idaug och hej vad sugen jag blev. Men de som är prio ett nu är att fylla i dem jag redan har för färgen är inte riktigt fresh, men känns så jävla onajs och betala för lite ifyllning. Men men de måste ju göraas, helt klart. Faan vad jag babblar.. Okej om det är intressant, nej det är inte intressant. Mitt liv är fruktansvärt ointressant och innehållslöst just nu. Men nästa helg beger jag mig till min fina kusin som bor i Umeå. Stannar över helgen och de ser jag grymt mycket fram emot! Jag måste bort bort bort härifrån. Ni har hajat att jag hatar Övik va?




,


What to do with anxiety?

Ny kurs idag, har inga förväntingar mer än att jag tror att jag kommer bli tvungen att plugga ihjäl mig. Mindre kul. Jag hoppas den är intressant iaf, har egentligen inte ett skit och säga. Så näe, jag skiter i det. Hejhejhej!


,


night time.

Gårkvällen igår var trevlig. Eriks musikquiz var dock fruktansvärt svårt att överhuvudtaget kunna gissa till sig svaren, men men vad man göra. Slutade med att jag fick sovsällskap av Majan, de var mys. Min säng har känts förjävla stor sen Ollie åkte hem. Vi har under kvällen kikat melodifestivalen (som btw är så sjukt tråkigt?! MEN Erik Saade är ju inte dum och titta på) och efter det slog vi på Love and other drugs som för mig inte var så jävla fantastik som vissa av mina kära har fått det och framstå det som. Klart se värd men inte mer än så! Nu sitter jag här, funderar på allt och ingenting.. Ska läsa lite och sova.

Jag saknar er mina vänner.

I have angels by my side.


Friday

Vlev en långfika idag med fina vänner, vi bokade vinkväll hos grabbarna grud ikväll vilket ska bli mycket mysigt. :) Erik höll på och förebereda något musikquiz, haha han är för söt. Blir nog super, sen får vi väl se vart kvällen tar oss. Vi tar bussen upp för det är säkerligen -30 idag och ingen av oss orkar gå i den kylan. Hoppas ni får en bra kväll, Puuss!



oliver, jag älskar dig.

Nu har han åkt, lämnat mig ensam i en stad som får mig att känna mig så fruktansvärt liten. Men jag har haft en vecka med mitt hjärta, han kom som en sol och gjorde allt mycket lättare. Tack för att du finns hos mig, tack för att du vill vara med mig i allt. Jag älskar dig så mycket.

stay with me.


Hur grym är hon inte?!

Hon tog examen, hon fyllde 21 och fick ett mäklarjobb! Grattis älskade vän, du är så jävla bra! Jag älskar dig!


VALENTINES DAY.

Dagen började kalas med att jag och Empan skrev och skrev och blev klara med arbetet! Woopwoop vilket flyt! Gick hem och myste med min älskling som jag praktiskt taget gjort hela dagen, vi gick och handla i -25. Hej hej bajsvinter, sluta vara kallt nuuuu! Gick hem och lagade kalasgod alla hjärtansdag middag. Kocken min lagade potatisgratäng och kycklingfilé. Jag var duktig och stod för salladen jag. Alltid något (; Sedan dess har vi ba hängt i sängen och slökollat teve och jag har läst min bok. Jag är besatt, herregud vad böcker kan vara späääännande. Min boklust is back och det är så jävla nice. Nu väntar vi på Kennyboy och sen ska vi gå och hyra film! Morgondagen vankar ledighet så som torsdag och fredag också. ba redovisning på onsdag så det är sweet. Ska boka in lite nya spabehandlingar imorrn också och söka jobb för sommaren på ymer. Jag hoppas jag får där.

Pussopuss på er!


FETT med seriöst!


lovley saturday!

Avnjuuutit gooooood tacos, nu har vi korkat upp och går ut och socialiserar!
Puss'råååå!



,


You are all that I am.

Jag och Ollie mötte upp  käre svärfar för en lunch. Det var mycket trevligt och vi hann prata lite om allt och ingenting. Nu drog han vidare för han ska på galejj ikväll, de är fart i den karl! Jag fick kuta till systemet för att hinna handla lite vein och öl till oss ikväll, jag var bombsäker på fyra men nej i övik stänger allt klockan tre. Men vi hann. Nu ska vi mysa en stund innan vi ska laga tacos med Kennyboy! Ikväll blir de vin med glada människor! toppentoppentoppen! :) Pussis!

Ni får säkerligen lite dåliga cambilder sen!


Äntligen!

Mitt hjärta är äntligen här! puss och godnatt från oss!


AMEN HERREGUD SOFIA FORSÈN.

VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA NERVÖS FÖR ATT GÅ OCH FÅ MASSAGE FÖR?!??!?! va va va? JÄVLA MES JAG ÄR.

I wanna marry you.

Trotts deppighet så tror jag detta blir en bra dag. Trotts att jag måste sitta med juridiken då jag fick reda på i förrgår att jag ska göra omtenta imorgon. Fjärde gången gillt? Pff.. I'm screwed. Jätte kul. Nåväl, om en timme ska jag iväg på (HÖR OCH HÄPNA) en helkroppsmassage. (HÖR OCH HÄPNA IGEN) HELT GRATIS! aweesome. Ibland är det bra att vara student och att man kan utnytta SPA eleverna en stund. De är klara till sommaren och då behöver de öva på allt sånt tjaffs, hur bra?  Asbra. Jag får gå hur många ggr som helst så länge dom håller på och får då prova på inpackingar av lera och gud vet vad, ansiktsskrubb med meeera. Jo jag hade nog tänkt att gå fler ggr. Ett problem bara, de där med nakenhet är fan inte min grej. Okej jag har ju underkläder men med en människa jag aldrig träffat. Hej jätte nervös tjej. Nej men de ska nog gå bra, om hon är riktigt snäll får hon hälsa på valkarna också..

Sen ikväll kommer jag må bra. Jätte bra. Jag längtar.


lost.

skit dag som blev bättre, sen sämre och sen bättre osv.. Fick post av min älskade ellis idag som förgyllde min dag. Hjärta dig!! En bok, en tidning, choklad och en trisslott. Hur fin är hon inte som förgyller mina dagar?! Jag fick prata lite med min vän och säga några värmande ord. Åh vad jag tänker på dig. Fick reda på en hemlighet som tände en stor jävla lampa i mitt mörker så de finns saker att glädjas åt. Nu ska jag sova, försöka få energi till en lång pluggdag imorgon. Ska även på ett ärende som känns fruktansvärt angeläget.

god natt vackra mina.



Ge mig min karl.


EVERYBODY IS ALWAYS SO FUCKING "FINE".

Allt känns sjukt omöjligt nu. Jag har typ en chans på miljonen att jag får komma hem på praktiken.. Om jag äns får komma på praktik eftersom jag aldrig fixar den där jävla juridiken. Ska träffa läraren imorgon så förhoppningsvis får jag hjälp. Men tills jag inte har klarat den har jag ingen möjlighet att söka praktik överhuvudtaget. Hej stress och magont, välkommen. Jag älskar att du funnits i mitt liv i sisådär hela min vistelse i Övik. Jag måste måste måste fixa jurdiken, jag måste måste måste få min praktik i Stockholm. Snälla gud, samarbeta lite.. Mina tankar är överallt och ingenstans just nu, men framför allt så är jag ledsen. Jag tänker på mina vänner i klassen som sörjer, en av dem sörjer hennes största förlust. Fan vad livet är orättvist.


Ain't no sunshine when she's gone..

Nu har hon åkt, jag är ledsen. Men hon lämnade ett spår av sig på min dator.
Tack för att du är du, tack för dem här dagarna. Jag älskar dig min Jenno.
Jag och Övik saknar dig redan.


storhandling, städ, middag, plugg, filmmys

Filmen igår var bra, jag gillade den skarpt, men usch vad tung den var. Man blev lite låg över vad som faktiskt händer små barn i vår värld, se den! Efter det låg jag och Jenna och gosa framför en film som jag inte orkade se klart. Idag har vi storhandlar på willys, är inte känslan underbar när man knappt får igen kylskåpet?! Sjukt. Jävla. Underbaaaaaaaaaar. Sen har vi städat korridoren och ätit middag. Efter de så pluggade jag, Maja och Empan och Jenna var väl måttligt intresserad och gick och kolla på solsidan istället. Nu ska vi kika filmen som går på trean. Snart lämnar Jenno mig och de känns ju sådär kul, men lite tid har vi kvar. Sen står de en jävla massa plugg på schemat resten av veckan. Puuss och godnatt!


Nu draur vi på bio!


lördagsmys

Hej på er mina små grisar, jag är back in Övik. Som en blixt från en klar himmel så fick jag sällskap av min älskade Jenno. HUR BRA?! Helt lovley. Min hemvistelse var jätte mysig. Hann med två svängar på kc, haha ibland är man bra sliten. Myste med familjen och en shoppingrunda! Pussades med min karl och gick ut och åt god mat och biomys i vår käre huvudstad. Min älskade karl.

Nåväl vi anlände till dövik i torsdagskväll och för första gången var faktiskt bussresan ganska trevlig. Sittsåret i arlset kunde jag liksom stå ut med när jag hade Jenna med mig. Vi körde frågelekar och när jag trodde att den bruden inte kunde bli mer konstig så fick jag klartecken på att jo, det kan hon. ;) Igår bjöds de på lite häng i korridoren och en utgång och en ganska så onykter "efterfest". Lite pics kommer när jag orkar. Jenna var så förskräckt över hur Öviksborna kan vara så otrevliga, för mig inget nytt. Jag är van att bli kallad för stockholmsluder på grund av min päls. Människor är allt för härliga. Nej men seriöst orkar inte bry mig men Jenna var upprörd. Riktigt upprörd, haha nutte.

Så glad att hon är här!

Puuss på er.



hjärta dig!


RSS 2.0