fan vad jag vill skaka på stjärten


bloggar

Oliver berättade att han läste tre bloggar slaviskt typ varje dag, det var min, ellens och kissie .. KISSIE?! wtf?

jag tror de blir ett långt inlägg ..

Hej mina fina! .. Ber om ursäkt för dålig uppdatering men min data attackerades av virus och har legat och vilat tills idag, nu har jag formaterat om skiten så nu vill den förhopnningsvis fungera finfint. Fick lite ont i hjärtat när alla mina favoriter försvunnit på datan vilket betyder att alla mina bloggar är borta.. Jag minns ju knappt hälten av namnen på dem. Satan .. Men men, resten satte jag på ett usb minne så bilderna är kvar iaf.
Den dåliga uppdateringen har ju självklart med att jag hade karln min här i helgen så jag var faktiskt upptagen.. Åh så underbart vi har haft det. Fick sånt lyckorus i hela kroppen när jag mötte honom på busstationen! I fredags hängde vi i korridoren med gänget och förade lite och sen begav vi oss ut! Ingen höjdar kväll på Olles direkt, de var rocktema så jag och Olli försvann lika fort och köpte pizza och gick hem och mös istället. :) Resten av helgen har varit lugn, vi har myst och kollat film och spelat en jävla massa kort .. ;) Dålig förlorare är han minst sagt, ^^

Igår hade jag en sådan sperationsångest, de var så hemskt att veta att han skulle lämna mig och hur mycket jag än kämpade så vägrade mina tårar att sluta rinna.. De som var mest jobbigt var att jag visste att han skulle hem, hem till märsta.. Jag ville åka med, hem till mamma. Allt kom på en gång och jag längtar efter alla så mycket just nu så de var tungt att jag var tvungen att stanna kvar. Men sen träffade jag gruppen och pluggade så redan då kändes det bättre. Nu är de bara nitton dagar kvar tills jag får komma hem. Åh så underbart. Men kort och gott kan jag summera den här helgen som den bästa på länge, min fina olli.

Idag har jag haft redovisning och det gick kalas, sen har jag bara underhållit mig med att städa och tvätta. Vardagarna i övik är inte mycket roligare än så. ^^

Satt även och kikade på korten från Nicole och Jessicas glitter&glamour fest i lördags. Först och främst måste jag bara säga: VAD FINA NI VAAAAAAAAAAAAAR! Och för de andra kändes de tungt, blä.. Jag har varit med och firat Nicoles födelsedag sen vi var fyra i princip så de kändes ganska sugit att missa hennes stora 20 års dag .. Men men de kan inte hjälpas, men jag saknar er alla, extra mycket nu!

Nu väntar jag på att min tvätt ska torka så jag efter de kan lägga mig och glo lite the hills innan jag somnar! (:
Lite bilder från helgen kan ni också få, tyvärr är de inte många men min kamera är ju borta så man får nöja sig med vad de andra tar! Pussopuss!


HAPPYFRIDAY!

Nu har olli anlänt till min lilla lya, känns helt lovley och ha han här. :) Vi har nu tagit oss ett (äkligt) glas vin, jag köpte fel .. bö. Och ska strax börja tagga till på förfest och sen olles! Vad mer kan jag säga att jag är lycklligare än jag varit på länge, MIN OLLI!

Min data mår inte så bra för stunden då den har blivit attackerad av virus så jag får skriva på ollis, bjuder även på en bild på mig och grisen. Hans cam är dock sämst, men men de är alltid något (:

Happy friday allihopa, för de ska vi ha! PUUUUUSS!


imorgooon!

Var lite down igår och konstigt nog håller det fortfarande i sig.. Sovit lite nu och ska försöka pallra mig ut och handla lite mat, :) Efter de ska jag storstäda och sen bara ta de lugnt, hoppas lite på snö nu för usch vad tråkigt väder de är nu. Böö!



Imorgon kommer min lilla gris till mig, när jag tänker på det kan jag inte sluta le!


KAJSA!

GRATTIS GUMMAN PÅ FÖDELSEDAGEN! På fredag firar vi på riktigt!


,


måndag!

Har sovit jätte oroligt de senaste nätterna.. Har ingen aning om vad det beror på.
Idag har jag pluggat i princip hela dagen och snart snart är de onsdag .. förlåt för mitt tjat men den här månaden har varit outhärdlig ^^ Ska bli lovley ..

Fick en så fin kommentar av lillan, jag vart lite sad.. Jag saknar dig

,

Jag är så lycklig att jag blir livrädd..

Tack för en bra kväll mina fina vänner i övik! Nu ska jag sova, läääääänge!


Mina änglar.



I adore you


Varför sån hets kring twilight?!

Jag kan varken säga bu eller bä om filmen, helt okej. Inte mer än så, Maja var i sjunde himlen. Övverskattat enligt mig, inte enligt Maja jag tror de handlar om att hon är kåt på Edward. Han är ful som stryk enligt mig? haha. Bions popcorn maskin var sönder så det fanns inga popcorn, Maja vart flyförbannad och yttrade sig många gånger om vilken jävla bio som inte serverar popcorn och om den är sönder så bör dom ju laga den. Herre, den människan är inte att leka med när hon är förbannad. haha .. När filmen började vart hon iaf tyst som en mus och försvann i "kåt på Edward" världen. Tusse! Nåväl mysigt hade vi det. Efter det var vi hemma hos Emma och kom nyligen hem. Jätte trevligt med skönsång med stängd mun och massa babbel. Kan nog inte vara annat än trevligt. :) Imorgon visar vädret att de ska bli sol, jag ber till gud för det. Har ju inte sett solen på år känns de som, så då lutar de åt en långpromenad och på kvällskvisten ska vi till Emma för kortspel och lite alkohol på det. Låter toppen.

Nu ska jag kika ett avsnitt av the hills, sen ska jag nanna.
Jag tänker på er och jag älskar er.
Pussopuss!


du och jag min vän, jag älskar dig


,


FRIDAY!

Idag är de fredag och helg, sköntsköntskönt! :-)
Ikväll blir det bio med Maja, ska bli himla mysigt. Sen kanske lite hitta nemo tittande hos emma efter det. HAHA, love that movie så kan inte riktigt säga nej till de ^^

Nu räknar jag dagarna tills pengarna kommer, jag dör lite grann.. böööö!
Ska shoppa lite lite grann och färga håret, blir spännande. Så snälla snälla onsdag, skynda dig hit!

hih, klarade även min första hemtenta så de känns underbart. :'D Kan ta helg med gott samvete, ska plugga under söndagen men de tänker jag inte tänka på nu!

Ha de, Pussopuss!

JAG ÄLSKAR DIG!


HAHA!

Oliver skickade nyss det här klippet till mig nyss, har sett det förr .. Haha men kul är den ju!


,

Har inte mycket att berätta, sovit halva dagen.. Borde ha pluggat men orkade inte. Dum som jag är sparar jag det till helgen, men spela roll egentligen när jag inte har några pengar så kan jag ju lika gärna plugga! Imorgon ska jag och Maja titta på twilight filmen. Ska bli mycket mys. Jag anser dock att det är överskattat skit men Maja är som besatt så jag ställer upp för laget (; Hon har läst böckerna för fjärde gången. Hej på dig nörd! haha .. Nej men fina Maja, lite nördig kan hon ju ändå få vara. Ska bli roligt att få hitta på något iaf nu när det är så grått och tråkigt ute.

Pratade med tiffany idag för första gången på evigheter, underbart att få höra hennes vackra stämma. Får mig att längta efter henne ännu mer bara. Men mycket skratt var det och ett kort samtal vart betydligt mycket längre. Som vanligt när man talar med den tjattermajjan (; ..

Hade en trevlig diskussion med Maja och Alexis om sjuksköterskeyrket är ett manligt yrke eller inte. Maja tycker de, inte jag och Alexis. Han pluggar andra året men ville tydligt förklara att han ska bli ambulansförare och inte sjuksköterska. Han uttryckte det som att typ vara läkarens bitch. Haha då fick han mig och garva, lite sanning finns det väl ändå i det? ;) 

Imorgon börjar jag inte förrän ett så de ska bli skönt att få sova ut lite.
Aja, de var allt. Pussopuss! 

Emma.

Min syster har världens största hjärta, jag tror inte hon har en gnutta ondhet i sin kropp. Hon är omtänksam och bryr sig mer om andra än sig själv. Hon är så snäll, ibland för snäll.. Ibland accepterar hon för mycket och det handlar endast om hennes stora hjärta. Hon är stark och hon förtjänar alltid det bästa.
Jag saknar min syster, så väldigt mycket.

.. Och just nu ikväll hade jag önskat att jag fanns brevid
henne för att kunna krama om henne lite extra mycket.
Hon är aldrig ensam, så länge jag finns här.



Jag älskar dig!


SHULULULUU!


Nu sticker jag iväg och lökar satan, (tränar alltså)
TJINGTJONG!


bästa nyheten.

Det bästa som någonsin kunde ske i detta nuet har skett. Åh min Jenna jag älskar dig och jag är så glad för din skull! (Nej, Milo har inte kommit än. Det är inte det de handlar om ^^)



MIN FRU.


jag går inte isär när jag går med dig.


,


hemtentan avklarad, yäj!

Helt slut idag, jag och Maja pluggade till tre inatt och nu hela dagen. Så under eftermiddagen har jag legat död i sängen, mycket skönt att inte göra något. Pratade lite med Kimi också som berättade om hans dröm, jag hade tydligen anordnat en djungelfest i ett garage .. haha den karln är inte frisk :p .. Nu ska jag sova alldeles strax, har sovmorgon imorgon och de ska bli helt underbart att få sova efter det här mördardygnet ;)

Idag har jag en sån dag där jag längtar efter min mamma. Jätte jätte mycket.




tentaplugg

Nu mår jag lite bättre, jag grät lite grann tvingade Maja att komma upp och krama mig och därefetr kändes de mycket bättre. Nu har jag precis ätit middag och nu kommer Maja så ska vi plugga på hemtentan tillsammans. Så glad att hon finns här. Hörde rykten om att några av min tjejer stack iväg på kryssning idag, have fun babes! :')


I'm so far away from you .. and it sucks

Jag har abstinens, abstinens efter mina vänner.. Jag saknar er så mycket. Allt blir jobbigare utan er.
Och jag har ont i hjärtat av att veta att det är mer än en månad innan vi ses igen.. jag älskar er och det är jobbigt idag. Jag önskar jag var hemma idag..

Mindre än två veckor kvar, jag längtar varje liten sekund. Snart är du här hos mig.

ARSLE.

Började som en strålande dag tills ..

- jag ringde min bank som uttalade orden; du har 107 kr på ditt kort. APA!
- jag blev då illa tvungen att ställa in middagen med töserna för som sagt jag kommer inte långt på 107 kronor.
- jag har en hemtenta som skriker på mig "gör klart mig" men jag förstår ingenting. APA!
- insåg sedan att det är en och en halv vecka kvar tills pengarna kommer, APA APA APA APA APA APA APA APA!!!!
- och sen fick jag ont i magen på det ..

 


Hmm ..

Madde skickade just en bild på mig och Nadja från förra fredagen, när jag såg den vart allt ganska klart. Inte konstigt att de vart som de vart, haha fyfan vilka drägg ..


Eller vad säger du Lillan, like what you se? (; haha


MIN COLE 20 ÅR!


JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEEEEEEEVA!!
Grattis älskling på dagen din, tjugo år idag.
Sexton års vänskap, jag älskar dig!
Sup åt mig med och hade jag en önskan så hade jag stått bredvid dig ikväll.
JAG TÄNKER PÅ DIG EXTRA MYCKET IDAG!


PARTYPARTY!

Jag och Ellinor fick ryck, vi dricker nu drinkar och ska gå ut och partaja! Snart kommer Madde, ha en trevlig fredag allihopa! ME LOVE YAAAAAAAA!

I MISS YOU SO.


you

.. You had me at hello


TILL ALLA MINA STJÄRNOR


GOOD NIGHT.

Stand upen var bättre än väntat och visst fick vi våra skratt! De var en trevlig torsdag det. :) Nu ligger jag i sängen och glor, ska sova strax. Imorgon får vi hemtentan som ska vara klar på måndag, så ni kan ju gissa vad jag ska pyssla med i helgen. YÄJ! Usch jag vill ha jullov nu. Har föreläsning till klockan fyra imorgon, blä för alla föreläsningar. Jag gör ju fan inget annat ^^

Ett samtal som jag hade med Ellinor och Maja slutade rätt kul.. haha enligt oss iaf. Ja som sagt såhär löd det; Jag avslutade ett samtal med Oliver i telefon och vi pratade då lite smått om att han antagligen ska komma och hälsa på snart, och då berättade jag att oliver kan vara rätt "blyg" när man träffar honom första gången och då utbrister Maja; JA MEN DE ÄR VÄL FAN BÄTTRE DET ÄN ATT BLI VERBALT VÅLDTAGEN SOM NÄR MAN TRÄFFAR VIKTOR (hennes pojkvän)  FÖRSTA GÅNGEN! .. haha .. jag dog lite grann, ViKtor kan vara ganska pratig av sig.. haha de var dagens de ;)

Jag älskar dig Nicole, genom allt <3

STAND UP!


Nu sticker vi iväg på lite stand up! Öviks bästa komiker? Haha spännande ska de bli, hoppas vi får skratta lite iaf! PUUUUUUUUUSS!


I am never without it


,


,


hurtbulle?

Ja, som sagt. Gympapasset tog död på mig igår men de var riktigt roligt, så de blir nog ett gymkort där i januari! Tills dess ska jag försöka promenera en del. Hej nya liv! .. Så nu ska jag strax möta upp Kajsa och Emmelie för en prommis! :) Känns goood! .. Hade nyss en cam dejt med Emma och Tyra, gullinuffsan. Dock pratade hon bara om att hon ville se Olli, skumt hur hon jämt pratar om honom men är typ livrädd så fort hon ser karln?! .. hon gillar honom nog mer på avstånd. (;

jaja, snabb update!
Sköt om er, pusspuss

Nu drar jag och tränar på friskis!

Haha hör och häpna, rubriken ljuger inte nu ska jag på tantgympa ;D Haha yääj! borde fan få applåder för nu jävla ska den här otränade kroppen röra på sig. Jag tror jag kommer dö lite grann men fan jag är taggad till tusen, nu kör vi kör vi!


,

Jag önskar att jag slapp sova själv ikväll ..

Min Madde

Madde kommer och gör mig sällskap i ensamheten, de är tur vi har varandra!


lite ledsen

Nu har Lillan min åkt hem. Känns tungt, grät lite på tillbaka vägen .. Usch, känns så trist att vara ensam igen. Nu är hon på väg hem till märsta, önskade lite att jag kunde ha följt med henne. Men men de är vad det är, är iaf så tacksam över de dagarna hon var med mig, vi har haft det helt underbart! Kan leva på det hur länge som helst. JAG ÄÄÄÄÄÄLSKAR DIG OCH TACK FÖR ATT DU VAR HÄR HOS MIG! <3

Nu ska jag sätta igång och städa, har blivit lite halft stökigt när vi varit två stycken i mitt minimala rum, ikväll kommer Emmelie tillbaka och då ska vi ut och promenera. Nu sätter vi igång och motionerar, de gillas!

ps. i love you


,


Söndagsmys

Har kopierat en jävla massa böcker idag, pussat på Kajsas sötaste lilla kund Kiara och ätit världens godaste ceasersallad med Maja och Nadja. Nu har vi precis varit på hemköp och ska ha lite filmmys senare ikväll. Imorgon åker min pärla hem, de känns trist. Tiden har gått för fort.. Men har haft en underbar helg så de känns som jag kommer kunna leva på det ett tag. :) Fick den underbara nyheten som ni ser i inlägget innan, FYFAN VAD BRAAAA! Vill även passa på att sända en liten tanke till pappa på farsdag, jag älskar dig!




DJURGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRDEN!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, NÄSTA ÅR GNAGARSVIN!


,


En fylla och en räv = helkväll som tog knäcken på oss idag

Korrisferren var lite halv torr i början men sen söp folk till och de vart ganska trevligt och mingla runt i alla olika rummen och skratta åt alla fyllisar .. Jag är glad att vi stannade hemma, ska bli lovley att slippa vakna bakis ^^ .. Nu ligger en sliten Nadja på madrassen nedanför mig och halvsover, jag är så glad att hon är här hos mig.

Men men såhär såg vi ut tidigare ikväll när vi trodde att vi skulle orka partaja en kväll till. Men nej kroppen sa kraftigt nej!


Härligt stela vi ser ut, haha (;

Puuss och godnatt!


<3

Jag tittar på bilder och inser faktiskt inte förrän då, att en av de finaste männsikorna i mitt liv ska få ett barn. Det är ett liv som växer i henne och som hon nu snart ska vårda med sitt. När jag ser på henne ser jag en glädje som inte tidigare funnits där, ett barn är snart hennes men innan de är dags så ligger han under hennes hjärta i några veckor till tills han kommer ut till hans mamma som kommer vårda honom så väl. Jag hade mina tvivel till graviditeten att hon inte förstod vad hon gett sig in på. När man ser henne ser man en sprallig tjej som har många oseriösa sidor men tittar man lite närmare ser man en omtänksam människa med världens största hjärta. Idag skulle jag aldrig tvivla, inte en ända sekund. Jag tvivlar inte på hennes förmåga som mamma, jag vet att hon alltid kommer göra sitt bästa och att hennes barn inte kunde komma i tryggare händer. Jag beundrar henne, mitt hjärta. Jag visste inte att man kunde älska någon så mycket som man inte äns har träffat än, men när jag ser på henne och hennes växande mage så är det så mycket kärlek. Jag ser hur hon längtar och det kommer vara den finaste stunden i hennes liv. Jag ska vara med, jag fick äran. Av alla människor på denna jord ville hon att jag skulle vara med när hennes Milo kommer till världen, jag blir fortfarande rörd av tanken. Många säger att de kanske inte är en bra idé, att en förlossning är svår att delta i när man själv inte fått barn. Kanske har dom rätt, men jag skulle aldrig någonsin tveka. Hon vill att jag ska vara med och delta i den finaste stunden i hennes liv. Jag ska få vara bland dem första som får träffa den viktigaste personen i hennes liv. Jag längtar, lite mer för varje dag som går. Jag hoppas att han inte riktigt vill komma så tidigt som de är sagt så jag hinner ta mig hem. 

Milo, älskade unge jag längtar efter dig! Men ha inte så bråttom för jag vill vara där och hålla din mamma i handen. För du förstår, hon är mitt hjärta och jag kunde inte vara mer stolt över henne.

Jenna Sandelin, du är aldrig ensam
Jag älskar dig

you


Här vare slitage!

Gårdagen var nice, Jag och Nadja åt en god middag som var Nadjas recept men sedan visade de sig att de egentligen stod på paketet ^^ hon försökte bara ta åt sig äran den grisen! Maja kom upp och joinade oss och sedan begav vi oss till Jonas och sedan till Malin där några klasskompisar befann sig, mycket mys. Vi söp till och vandrade till Olles och Nadja kom in utan några som helst problem, tack till Alex brori som kirrade de (; ..
Slutade ganska tidigt för fröknarna fulla pallade faktiskt inte trycket så vi chillade upp till mig, var allmänt dräggiga och Nadja tog en pizza och åt den själv i köket ;D .. haha nörd, hon lär ju sett rätt kul ut men jag var för trött (?) för att titta efter, nåväl nog om detta. Nu ligger vi här, bakis och ska väl snart börja tagga till för dag två av party, oh my shitting god. Wish us luck, de är ju glitter party så de är bara och gilla läget (;


I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOOOOOOU!


PUSSOKRAM FRÅN OSS!


GLÖMDE EN SAK!

Måste ju passa på och gratulera min Ellis som fick en lägenhet på norrbacka igår!
GRATTIS GRATTIS älskling!


SNÖ

Hejhopp! Japp, nu har helvetet börjat för visst snöar det. Norrlänningarna jublar typ, inte jag. BÖÖÖ! Kallt som satan har det blivit också. Är så glad att min Nadja är här och igår mös vi runt lite på stan, åt middag för att sen trycka i oss ben&jerrys, kollade greys med Maja och påbörjade att se det Notebook innan vi somna så nu tänkte vi lägga oss och slappa och fortsätta och se den. Idag har de känts som de varit Sveriges längsta dag, föreläsningarna intresserade mig inte alls och de var hemskt att gå upp i morse, mycket jobbigare för att se nadja ligga och sova då är de tamefan inte lätt och gå upp. Efter skolan gick vi och åt lite mat på ett mycket mysigt Café och imorgon är de fredag! YÄÄÄJ! Ska bli roligt att verkligen kunna börja underhålla Lillan på riktigt, Nu kör vi kör vi! (; Olles imorgon och glitter fest på lördag. De ska bli super nice, kort dag har jag imorgon också. Slutar redan klockan tolv så Nadja behöver inte vara ensam så länge! Men men nu blire slapp!

Puuuuuuuuuuuussopuuuuuuuuss!

LILLAN ÄR HÄR!

Nu är Nadja äntligen här, de känns underbart! Vi har flängt runt på stan och nu har vi handlat mat. Strax blir det middagsdags sen blir kvällen lugnt då vi har en riktigt partyhelg att se fram emot, CAN'T WAIT! Micke bjuder på glitter och glamour fest på lördag så det blir nog ruuuligt, jag och Nadja köpte glitter eyeliner dagen till är, haha how fab? .. Nu väntar vi på att vurren ska tina upp sen middag! Puuss&kraaaaam!

vi



Imorgon kommer den här lilla grisen och ska hänga med mig ända till på måndag, jag längtar!
ILOVEU!


Sometimes eachother is all we need

Jag tror jag har supit bort min kamera. Jag är arg på mig själv. Den finns ingenstans och mamma hittar den inte hemma heller. anusanusanus. Men som tur är tar Nadja med sig sin imorgon så vi kan dokumentera helgen, åh vad jag är lycklig i detta nuet! Min fina Nadja kommer, känns lite konstigt att någon hemifrån ska komma, Jag är mucho glaaad! hihi, visa mitt lilla örsnköldsvik, aaah vi kommer att ha så roligt! ih, idag vart jag även klar med min hemtenta, finally för vilket jävla helvete det varit. Så idag ska jag städa och Dudd ringde nyss och sa att hon var på väg hem nu och dom bilar så hon ska komma förbi en sväng och ska även köpa med sig lite donken till mig, hur söt är hon inte?! I denna stad finns de nämlingen inte Mcdonalds så de är ju alltid trevligt, så slipper jag laga mat också. De gillas.

Vill ligga och kolla The hills också eftersom jag har latkväll men självklart vill det ju inte fungera.

Oliver, jag tänker på dig och önskar att jag kunde vara hos dig och krama om dig nu.
Vila i frid fredrik ..


Tell jesus that the bitch is back.

Japp, så sög det med bloggandet igen. Men som sagt jag har ingen lust när jag är hemma! .. Nåväl hemresan igår gick bra men efter en spårad helg var jag ganska så sliten. Trött som ett as och lite ledsen. Det kommer jag nog alltid vara när jag ska åka tillbaka, men väl på plats så känns det ändå bättre. Satte mig på planet och glodde ut genom fönstret och efter en stund frågar en herre mig om han kan sätta sig bredvid, ja självklart säger jag och tittar upp och vem var det inte om självaste Peter Forsberg, jag vart helt genered. Så där satt vi, jag och foppa på väg hem till Övik men jag sa ingenting, hade lust att be om en autograf till jasmine (eftersom hon är näst intill besatt i karln), men jag todes inte. ^^ Hon var lite arg och hoppades på en smygbild iaf, men nä inte äns det kunde jag ge henne!

Dagen idag har varit hela sinnesjukt lång och kunde inte vara mer tacksam över att ligga i min säng just nu. ^^ Suttit i skolan hela dagen för att lyssna på redovisningar. Jag dog lite för att det var så tråkigt, min redovisning gick iaf galant för er som bryr er! Efter det har jag packat upp, pluggat och tvättat. Imorgon blir det städdag, vill ju ha det fint när jag får finbesök av lillan på onsdag! (LÄNGTAAAAAAR!!) Jag ska även justera det sista och göra min referenslistan eftersom hemtentan ska in kl tre. Så imorgon kl nio trallar jag till Emmelie och gör referenslistan, vi båda tycker de är ett jävla helvete. Sen tyckte hon att vi skulle äta klämmackor, jag funderade en stund och förstod sedan att hon syftade på toast! Norrlänningar och deras uttryck (; .. Jag ska även springa upp till Kajsa för att titta på hennes lilla vovve som hon fick med sig tillbaka efter hennes hemresa. Det var mycket trevligt att få se alla tjejor igen, utan er hade jag åkt hem till märsta igen!

Dagens händelse idag var när jag får ett sms av mor min som löd: Marcus (lillebror) har hånglat på skolbiblioteket idag!!! .. Haha, han är inte så liten längre plutten. ^^

Nu blir de lite the hills innan jag somnar, meloveyou 

RSS 2.0