monday!

Hej hopp, hela helgen bestod typ av att hänga med Tildan och de var sjukt uppskattat att få lite ensam tid med henne, min piff. Skrattat som idioter, haft nostalgi tripper i mängder och flängt runt i princip överallt! Vi hann bla med en sväng till Ikea och till Camilla igår där vi mös med te och snackade skit!

Idag har jag varit hos syster med Jenno hela dagen, vi har blåst såpbubblor med Tyra och tittat på både Lotta på bråkmakagatan (rätt stavning?!) och Ariel. Haha, mycket mysig dag. Nu sitter jag hos jenno och utnyttjar lite tid på hennes dator eftersom vi fortfarande inte har något internet. Imorgon ska jag till storastaden med Tild&Lillan för att införskaffa oss lite trevligheter till Tildas födelsedagsfekke på lördag. Kommer bli sweeeeet tror jag! Ska sedan möta upp Jenno för lite späääääännande ärenden och förhoppningsvis hinner vi med en middag med Gurkan!

Nu ska de betalas lite räkningar, alltid roligt.
Bjuder på lite pics från gårdagen!



Köttbullar på Ikea, redig jävla husmanskost ska det vara!


Min tild och jag, häng på cämillas brygga!


Sen skulle jag som vanligt ge mig på en mongobild och börjar som vanligt att asgarva!

PUUUUUUUUUUUUUUUSS OCH NATTI!

Hon har inte alltid alla hästar hemma.

Åker bil i sigtuna (liten liiiiiiten stad), tilda blir frustrerad för att hon inte hittar ut ur staden och utbrister:
 "fan jag är inte så bra på stadskörning"



.. Och som damen själv så fint förklarade, att man kan faktiskt inte vara bra på allt!


mys med mitt hjärta.

Galen kväll igår, (bilder kommer inom sin tid) fulla och glada däckade vi kring sjutiden i morse. Dagen har bestått av lunch med brydsen sen legat och myst i Tildans säng. Mycket mys, middagen har bestått av chips och dipp till en skit dålig film. Nu ligger vi här och ska väl så småningom sova för imorgon väntas ett besök på Ikea där vi ska äta husmanskost, som vi lääääääängtar efter köttbullarna. Vi ska även provligga sängar & köpa galgar! woooopwooop!

Btw, är designen under ombyggnad.  Nattinatti!


pics från sveinis day






Resten av bilderna är Tabakovic hemskt långsam med att lägga ut men tids nog kommer väl dem också! (;


tjoho fredag!

Hej babes, speciellt Emmelie som vill ha lite uppdatering nu när jag är hemma i hooden! Livet leker, började mitt sommarlov med att överraska skiten ur svein! Hon hade ingen aning om att jag kom en dag tidigare för att överraska henne på hennes födelsedagsfirande. Därav inlägget nedan, bara en lögn! Hihi! Hade grymt kul iaf och sveini grinade som ett svein när jag kom, min nutte! <3 hade där en toppen kväll och är sjukt glad av att få vara hemma hos alla mina fina! Har även börjat jobba och de känns bra och jag tror de kommer bli jätte bra, speciellt kul att få jobba med min jenno hela sommaren! Tror de kommer bli lite lättare att gå upp om mornarna då! Nu sitter jag hemma hos Nicole och dricker vin för att sedan börja bege oss ut på märstas gator före att möta upp resten av tjejorna!! Ha en bra fredag för de ska jag ha!

Och btw Empan, internet strular hemma så därav den kassa uppdateringen!

puss&knull!

men nej jag är inte bitter.. inte alls.

tentan gick punani, att sitta i övik i en död korridor när sveini ska firas hemma i märsta är punani. Böööh, ta mig hem nu! Ha världens bästa kväll nu mina säjjer, ska pussa ihjäl er imorgon! <3



vi 2008, alltid vi


yej!

SOOOOOOOOOOOOOOMMARLOV!


FAN VAD DU ÄR BRA!

Hon har kämpat i tre år och nu står hon här idag och tar examen, jag är så stolt över dig! Jag försöker vara tapper men Övik känns ganska skrämmande utan dig, tårarna har redan fallit för usch vad det känns hemskt att du inte står här med öppna armar när jag kommer tillbaka i höst..  Men grattis till tusen hjärtat och vi ses i Stockholm i sommar! Så satans glad att du är en nollåtta så du ändå finns nära.



tusen hjärtan.


två dagar

Har packat det mesta, tvättat det sista och fått lite ordning på juridiken.. Jag hoppas faen att det vill gå vägen. Men nu går tiden så fruktansvärt sakta, låt nu fredag och lördag gå fort så jag får sätta mig på den där svettiga nattbussen så jag får komma hem. För det vill jag nu, hem till tryggheten. Till de människor som håller fast mig när jag håller på och faller sönder. Som skrattar med mig tills jag gråter. Nu är det nära tills jag har en sommar med mina. Skynda dig hit nu lördag för nu vill jag inge mer.

Snart kommer iaf en liten del av märsta hit. Dudd ska bila hem och plockar upp lite av mina grejer. Tack gud för att få några minuter med henne, tack gud för att hon tar lite av min packning för de hade jag inte klarat av att konkat på själv. Herrejävlar, jag har nog packat för typ ett år. Men bäst att vara på den säkra sidan för man vet aldrig vad som händer på tolv veckor!

vi ses snart mina hjärtan, och det kommer vara bättre än någonting annat..



Boys on wheels, herre min gud vad jag kommer sakna dig!


trevlig onsdag!

Deppigheter vänds till trevligheter, nu kilar jag till Lina för att umgås med lite flicks. Trevlig onsdag på er!
Puuuss!


Pluggpluggpluggplugg

Ett arbete avklarat nu är det bara en redovsining och omtentan kvar. Det skulle underlätta ganska kraftigt om juridiken bara skulle sluta bråkas med mig. Men men, vi får la hoppas att det går vägen.
Har iaf hunnit med att sitta lite i parken idag mellan allt plugg. Herregud, på lördag slipper jag skolan på tolv veckor! Helt sjuuuuuuuukt najz! Kommer dock sakna mina öviksflicks.

Nu ska jag sova, upp och plugga imorgon. Hinna med en sväng med gruppen och några andra ärenden!
Nattinatt!


grattis storasyster!



Tjugofyra år blir hon, den lite större av oss på bilden.
 Herregud, gamle tant!
Grattisgrattisgrattis, jag älskar dig så mycket!


RSS 2.0