Nästan som mellandagsrean i stockholm!

Kom hem från stan, herregud med folk. Börjar fundera på om Öviksborna någonsin varit inne på Gina Tricot för de var som galna. Jag ivdes inte äns gå in, vart lite små plock. Måste ju passa på när de var rabatter på det mesta (; Nu blir de en timmes plugg, efter de Greys, har laddat upp med chips och dipp! MUMMA!

Idag handlade jag även min första present till Milo, hihi.. Längtar till vi får se det lilla söthjärtat som jag längtar så mycket efter.

PUSSEN!

nu går jag ut och bränner pengar!


Visserligen ser de mer ut som jag ska ut och hänga med mitt ganzter gäng!


Eric Hassle


Maja!



Övik skulle vara ganska så kasst utan dig!


Onsdag

Vi kämpar på med tentaplugget som galningar och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att vi sätter den! Vad jag skulle må då! Längtar till fredag eftermiddag när allt är över. Vi ska fira att vi gjort tentan med middag och utgång. Men för mig blir de nyktert. Alldeles för mycket av de goda på senaste och jag vet att jag faktiskt är en rolig prick vare sig med alkohol i kroppen eller ej ;) .. Helgen ska bli så grymt skön, har inget att plugga förutom att läsa en pocket bok som jag tror är bra till seminariumet nästa fredag. Jag ska städa, tvätta och bara sega. Gud så underbart, hoppas på en filmkväll eller bio på lördag så de ska bli så underbart efter allt slit under de här fem veckorna. Förtjänar faktiskt att inte göra någonting! Ikväll är de tjejkväll på stan, de är kvällsöppet på de flesta butiker bjuder på rabatter och Gina Tricot öppnas också upp. Ska försöka hålla i mina pengar för de är nästan skamligt hur mycket pengar jag gjort av med på mindre än en vecka. Men men, mycket var ju och andra sidan födelsedagspengar och de är ju faktiskt pengar som ska handlas till sig själv (a) och jag är ju bra på det, handla till mig själv alltså .. haha, efter de ska jag och Maja kika på säsongstarten av Greys, vi vart helt hispiga idag när vi kom på att de börjar idag, haha som vi längtat! .. Imorgon är de dagen innan tentan så de är ganska uppenbart vad jag ska syssla med då. Jag och papper och böcker och en press på att mata in skiten i skallen och hoppas att de fastnar där. Wish me luck!

Pussopuss eran fia!
P.s i love you!

Don't let me go.

Ber om ursäkt för den kassa uppdatering men eftersom de som läser min blogg var jag ju hemma för att träffa så kändes lite onödigt då (; .. Nu sitter jag med min nya fina data som funkar finfint! .. Min helg var den bästa på länge. Mamma kokade ihop en överraskningsfest som jag inte hade någon aning om. Var så lycklig i den stunden när jag ser alla mina fina stå och sjunga för mig på bryggeriet. Så chockad att jag smällde igen dörren och gick ut igen .. haha, har nog aldrig varit så tacksam över att få se era ansikten. Något bättre hade jag inte kunnat önska mig den dagen. Gud så jag älskar er! Kvällen bjöd på massor med fina presenter, tårta vin och massor med glädje! Töserna mina tvingade upp mig och Olli på scenen för att sjunga lite kareoke. De hade valt grease: you're the one that i want. Haha, var lite smått generad till en början men till slut gick de ju an ;) haha lite drygt att sjunga med Olli som faktiskt har en röst och en scennärvaro att skryta med. En annan låter ju som en kråka som blir strypt! Men kul var de, kvällen avslutades vid tolvtiden då jag och Olli åkte hem för att mysa, åh så länge sen de var och som jag hade längtat efter att få ligga brevid honom. Vi sov läääänge och sedan begav vi oss till centrum för karln skulle klippa sig och jag shoppade loss på carmen, lovley med rea! Kom ut med smink och två parfymer för typ inga pengar alls. De gillas. Jenna kom och sedan gick vi till Emma och jag busade runt med Tyra, min tjejen hon är så underbar, hon pratar konstant och ska pussas och kramas. :') Fredagskvällen firades min födelsedag hos pappa. Både pappa och olli vart ganska på lyset och herregud vad jag och Emma skrattade åt vår käre far.. haha.. Ellis, Nicole och Jasmine kom förbi för att dricka vin och sedan ner till corner. Mitt kära corner, de var trevligt att få träffa lite bekanta ansikten. Lördagen for jag, pappa och Olli till euran för att bränna lite pengar, vart två skor rikare. Sedan iväg till barkaby för köpet av datan som jag nu sitter och skriver på! Kalaskalas.
Lördagskvällen bjöd jag mina vänner på tacos och sen vidare till bakfickan. Hade riktigt roligt, jasmine är galen på dansgolvet och hon fick mig att gråta av skratt, Fröken full (Nicole) njöt av varje droppe alkohol hon kunde få tag på och somnade sedan en stund vid ett bord, men som hon själv sa de var de bara en powernap.. Ha, de tror jag inte ett skit på (; .. Karln hennes var inte mycket bättre. Herr och fru full vart deras lilla smeknamn under kvällen ;)! Kvällen slutade i gråt, var hemskt att lämna min jasmine och min lillan ännu en gång. Och med alkohol i blodet vart de inte lättare.. Söndagen var värre. Jag ville inte tillbaks hit. Jag vill stanna, jag ville vara med er, jag ville så gärna bara vara hemma. Pappa, Olli, Emma, Makkan och Tyra följde med till arlanda och jag mådde så psykist dåligt och jag kunde inte sluta gråta, trodde inte att de skulle bli så tungt som de vart.. Iväg kom jag iaf även fast de tog emot. Nått så in i helskotta.. Resan tillbaka var lååååång.. Nog allt jag kan säga om de.

Idag har vi iaf haft vår gruppredovisning och trotts att jag var ganska så oförberedd eftersom de inte vart så mycket plugg i helgen så gick de bra, lite saker som vi måste fixa för att bli godkända men de tror jag inte ska bli något problem. :) Efter skolan gick jag och storhandla eftersom mitt kylskåp ekade. Hade ingenting och de jag hade hade lyckats mögla under helgen. MYS! Gick lite på stan med Ellinor och handlade på mitt presentkort på kicks som jag fick av min Marléne och hennes fina familj. Gick till ur&penn och fixade till klockan som jag fick av Nadja och Tilda i present, så nu sitter den som en smäck på min handled. Den är så fiiiiiiin! Nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig i sängen för att läsa lite om socialt arbete. Jag är helt slut idag, resten av veckan blir de bara att plugga arslet av mig, har tenta på fredag och jag kan ingenting. :) så nu är de bara lägga manken till!

Jag saknar er redan.



You're the one that i want!

Pussopuss eran fia.

 


anusinternet

Jag har totalt gett upp hmig låna hoppet om mitt internet, de vill inte fungera så nu är Ellinor en ängel som låter mig låna hennes dator så jag kan få in lite fräsch musik till min långa resa hem imorgon. Så de är det jag pysslar med nu. Ikväll ska Madde bjuda på middag och Maja ska med så de ska drickas vin och babblas. De gillar ju jag! .. Sen får vi se vad kvällen tar oss. ;) Min väska är fardigpackad och jag är grymt lycklig över att jag kommer hem imorgon!

Jag älskar er mina fina, vi ses ju snaaaaaart! :'D
Pussopuss eran fia!

slitagetisdag

Herregud vilken dag, gruppen och jag har pluggat på som idioter! Mycket vart gjort trotts att energin inte fanns tidigare så jävlar gick de an! Imorgon är de små detaljer som ska göras och föreberedelser inför den muntliga presentationen på Måndag. Det känns bra, jag gillar min grupp! Och Emmelie lyckas få oss till asgarv mest hela tiden med sjuka dialekter, ja gudarna ska bara veta! Efter morgondagens plugg ska jag försöka ta mig hem och plugga enskilt för de hamnar lite i kläm nu när grupparbetet tar sådan tid. Efter de ska jag PACKA! Hööör ni?! PACKA! åååh, jag kommer packa med sån glädje, IM COMING HOME! .. Min fina Madde ska bjuda på middag och vips så sover jag och sen är de torsdag. Som jag längtat efter den här torsdagen. Min fina födelsedags torsdag, min fina hemgångs torsdag! mihi .. Nu sitter jag här nyduschad och nästintill död, känns nästan så ^^ Ska försöka plugga lite grann innan jag dyker ner i sängen, lovley!



MJAU PÅ DEN! haha


Och ni, vi ses ju fan snart :'D mina fina fina fina änglar
Pussopuss eran fia!

<3

With you i belive in forever
Jag älskar dig Oliver Marcos Guerrero så länge jag lever

Alkolås på mobilen?

Micke skulle skicka iväg ett mess till sin vän Fahrid på fyllan
Smset löd; Man kan aldrig slicka en fitta torr
Micke var ganska så onykter och lyckades inte riktigt pricka rätt på tangenterna utan smset kom istället till hans farmor .. Farmor är dessutom djupt troende. ooops!

De tar en stund innan Mickes pappa ringer helt tokig till honom och skriker: VILL DU ATT FARMOR SKA DÖÖÖ?!

en sliten lördag

Nu ligger vi här med en skål chips och fanta och tycker synd om oss själva, men de var de värt för fasiken vilken skoj kväll vi hade igår, KALASKALAS! mycket av de goda, mycket dans och skratt! Ikväll blir de lugnt, vi ska mysa med Yatzy och film! (: Hoppas ni mår bra och HEEEEEEEJA JETS nu kl sex, tänker på Olli och co dom följande timmarna och hoppas förtusan att ni tar hem de nuuu!

Vad fan säger man? Den mest kassa bild från gårdagen .. HAHA!

YÄJ!

Vet ni en sak? .. Om en vecka är jag hemma och om en vecka fyller jag tjugo år.
Jag är nog lyckligast i världen just nu för fyfasiken vad jag ska krama om er allihop!

Imorgon kommer min Dudd, KALASKALAS!
Hade ju varit som grädden på moset om vi kunde haft Jenno&Berg här också så hade vi varit helt completed.
Men de får duga med oss två (; Vi super satan och skrattar åt er också! (;

<3

 

min fyra, älskade fyran

makes me think of you


min älskade syster

Min älskade syster är gullig och håller mig uppdaterad om Lilltösens födelsedag idag, jag grät en skvätt.. Hela min fina familj var ju där för att fira henne och då gjorde de ont att jag är här. Jag saknar dom så mycket just nu. Min systerdotter är i vilket fall den finaste tvååringen i världen och jag trodde aldrig att de skulle ta på mig så hårt att jag är så långt bort från henne som de gör, känns förjävligt.. Om en vecka ska jag pussa ihjäl henne och inte släppa taget på hela helgen!

Två bilder på Tyra idag, den första är hon nyvaken tjej och precis fått sin första födelsedagspresent som gjorde henne väldigt glad, och den andra är när hon är utsmyckad och finast i hela världen! 

,

I övrigt mår jag lite bättre för stunden, har kikat på idol och fick ett kärt samtal av min mormor och morfar, glädje mig att de ringde. Nu sitter jag i sängen omringad av böcker, ska duscha nu och sen försöka sätta igång.
God natt på er älskade, och imorgon är de bara en vecka kvar.. Låt de gå fort. Och imorgon är de även bara en dag kvar tills duddi kommer och hälsar på mig :')

jag älskar er, pussopuss eran fia

min Jenno

Jag saknar dig

Onsdag

Min förkylning blir bara värre. Mår sämst idag, jag vill ha min mammis ..
Ska försöka plugga nu, var duktig igår och skrev hela tretton sidor på rak, om jag hade skrivkramp gott folk.
Jag vet att jag är sämst att uppdatera men när jag ligger sjuk händer inte mycket.
Åtta dagar kvar tills jag kommer hem, de är ju lätt värt att nämnas (;
Sen vill jag grattia min älskade systerdotter som fyller hela två år idag! Önskar jag var där.

Sessan på sitt ett års kalas!

iloveyou!



we share the same soul

And i will love you, baby. Always
Jag vill att du ska veta att när jag ser min framtid är du alltid den som står brevid mig.

En svettig bild från partycrewet i lördags!


måndag ..

Dålig uppdatering, jag vet.. Men så går det när man är upptagen (; Har varit lite halvkrasslig och hostar som ett as så roligare har man väl haft de! I lördags bowlade vi och de var riktigt roligt, därefter begav vi oss till Jonas på förfest för sedan bege oss till Olles, dansade oss svettiga för det var tok mycket folk så man fick knappt plats på dansgolvet, men kul var de! Igår var vi på stan och shoppade lite och sedan var jag duktig och pluggade tillsammans med Maja. Glad att jag fått så bra kontakt med den tjejen, tycker om mycket! Nu sitter jag här och ska börja plugga. På fredag kommer Duddi hit, de ser jag fram emot eftersom de inte blev av sist. <3

Sköt om er mina kära, snart är jag hemma
jag älskar er

Vad man vill ha sin mamma nära när man är sjukis.. SAKNAR DIG!

Nu är hemresan bokad! På min födelsedag den 24e är jag home people! Kostade skjortan men de skiter jag i. ÅH JAG VILL HA DEN 24E NU!!!!!!! :'D som jag längtar efter er, och nu vet jag garanterat att vi ses snart! Gjorde verkligen min dag när man ligger ensam och sjuk!

WIHOOOOOOOO! 24 SEP!

loving you

Bor i din röda tröja, känns som du är lite närmare då.
Önskar bara att den fortfarande luktade du ..







snart helg!

Hej alla mina fina. Idag borde jag få en jävla massa poäng för min duktighet, har tvättat i flera timmar och till min förvåning gick de galant (; Har även rensat mitt avlopp, mindre kul när de mer eller mindre är Nisses (gamla snubben som bodde här innan) skit som man ska stå och rensa upp. Men men, nu kan jag duscha utan att de blir översvämning iaf :) Dagen i sig har varit lite sisådär, halvt bakis då jag och Maja drack alldeles för mycket vin igår och fick för oss att vi skulle gå ner till Olles och dansa. Angående de så hade vi skoj och jag får skylla mig själv idag. Grupparbetet börjar rulla på bra och de känns skönt att allting börjar falla på plats. Hade en grym föreläsning igår och jag förstod faktiskt vad karln pratade om, de har nämligen inte hänt sen jag kom hit ^^

Snart helg, ska bli skönt. Imorgon ska jag och kära Micke på fest hos någon vän till honom, de blir nog kul. De mesta är roligt med Micke (; Lördagen består av massor med plugg och sedan lite klassträff med bowling på kvällen. Söndagen plugg.. Känns som de blir en bra helg, oj vad jag ska passa på att sova ut! :)

Bjuder på min favorit låt just nu, ENJOY!
Här ska de läsas lite om socialt arbete sen sängen. :)
pussopuss eran fia, tänker på er varje dag!




Hemma från internatet

Två dagar ute i skogen, har haft jätte roligt. Varit tufft men också väldigt givande. Våra lekar gjorde succé haha vad vi fick skratta. Vissa satsade mer än andra så de vart lite striptease och gud vet allt.. Övertrötta som vi var så fick jag och Maja, Jonas och Angelina mycket skratt där på kvällskvisten. Men nu känns de riktigt skönt att vara hemma i mitt kära rum. Nu fortsätter de som vanligt, skola tills på fredag och på fredagkväll drar Micke med sig mig till någon ferre så de blir nog toppen! Ska passa på att sova hela helgen typ, känns som jag knappt gjort de sen jag kom hit ^^

snabb uppdatering, hoppas ni mår bra.
.. loving you

missing you



<3<3<3


thinking of you

Hello!

Har under morgonen avnjutit en god hotellfrukost och sagt hejdå till Monica och Pappa, kändes lite tungt men så himla glad att dom kom. Gav mig lite ny energi. Gårdagen var toppen, vi åt på en italienskrestaurang och maten var to die for! Helt sjukt gott, sådana lyxigheter har ju inte jag riktigt råd med så de var trevligt att få bli lite bortskämd! Efter de var pappa sugen på att titta på matchen så vi gick till Olles och drack vin, öl och drinkar och bara umgicks. De dansades lite och vi hann också konstatera att de finns mycket drägg gubbar i Örnsköldsvik! Vid tolv tiden var jag hemma och fortsatte att inreda rummet! :) Sov som en stock inatt, har varit helt slut efter denna hektiska vecka. Ska faktiskt bli skönt att få sitta med skolböckerna den här veckan, inge mer alkohol! Eller jo, kanske till helgen då (; haha .. Imorgon far vi iväg till internatet med klassen. Ser fram emot de, tror de kommer bli kul då jag verkligen känner att jag kommit i en bra klass! Nä, men nu ska jag inte plåga er med mer text, haha! Nu kommer de bilder från barrundan i onsdags, sittningen i fredags, gårdagen med pappa och Monica och mitt kära rum! (:



1. Micke, Sanna och Alexandra
2. SötEllinor!
3. Jag och Micke



1. Middag!
2. Angelina och Jonas
3. Jag och Maja!
4. SötAngelina!
5. Jag och Ellinor
6. Kajsa och Emma, klasskamrater (;
7. På dansgolvet!
8 & 9. Pose på toan, såklart!
10. Jag och Madde, har kommit till att bli min högra hand genom de här!



1. Pappa och Monica :')
2. Middagsmys
3. Min GRYMT god mat. HAHA!
4. Daddy!
5. Dricka drinkar!
6. Pappa var nöjd efter segern!
7. Stötte på några från klassen, jag och Sara.



1. Hallen
2. Badrummet (inte mycket att se där)
3. Rummet
4. Mitt sovarea (;
5. Mitt pluggarea ..
5. Kylskåp, skafferi, garderober. (japp, garderoberna är MINIMALA)
6. Fönster!

hihi, enjoooooooooy!
Ikväll ska jag och Maja och Jonas vara duktig och plugga. Men för att göra de lite roligare ska vi äta lite middag tillsammans också, (jag hoppas på tacos) ;)
Hörs mer sen, jag älskar er! pussopuss eran fia!

hello!

Gårdagen var jätte rolig, god mat och dansade och hade oss! En toppenkväll, bilder kommer. :)
Idag har äntligen pappa och Monica kommit, jag vart så lycklig av att se dom! Vi har trallat runt lite i stan och köpt nödvändigheter till rummet så under hela dagen har vi hållt på och fixat och donat i rummet, än så länge är de rätt mycket kvar men de är på god väg så imorgon ska nog allt vara klart så då äntligen får ni se hur jag bor! hihi! Nu håller jag på att göra mig iordning, vi ska gå ut och äta på restaurang och även imorgon bitti ska dom bjuda mig på hotellfrukost, jätte mysigt. Mina knäckemackor med mjukost kan ju slå sig i väggen! Så de blir nog en toppen kväll, kunde inte vara gladare just nu! :) Hoppas ni mår bra, jag älskar er och tänker på er!

ps. Heja Jets ikväll! (; haha .. Lycka till hjärtevän! Ta hem de nu!

PUSSOPUSS eran fia!

Jobbigt..

Jobbig dag, är så ledsen. Allt känns så tufft, nya saker och lyckas hänga med i allt känns som en omöjlighet ibland. Jag önskar ni vore här.. Jag saknar er så mycket just nu. Tack min hjärtevän för samtalet, du gjorde de lite lättare .. loving you. Ska försöka plugga lite nu, försöka hålla vara stark lite till.

Fick världens finaste videomms av systern min där min älskade systerdotter filmas när hon säger att hon saknar mig, de fick mig till tårar, Min Marlénes tårar fick mig till tårar. De blir en bättre dag imorgon och sen kommer ju pappa och Monica, som jag längtar.


nattetid

Har haft jätte roligt ikväll men kände tt de var dags att gå in på rummet då jag börjar åtta imorgon och de är faktiskt därför jag är här.. Har föreläsning imorgon så de känns som jag måste vara lite fokuserad iaf. Har startat igång ett grupparbete och de känns som man börjar få lite lite lite koll på vad som gäller, idag åtminstone ^^ På måndag ska klassen iväg på någon form av övernattning någonstans i Övik?! .. Ska bli roligt att få lära känna klassen ordentligt, min grupp står för aktiviteter för kvällen och vad roliga grejer vi kommit på.. haha kommer bli riktigt roligt.

Nej men om jag ska lägga ner de här nu och faktiskt sova lite (a), kan vara en idé..

Hörs mer imorgon, hoppas ni mer bra. Tänker på er hela tiden.
Jag trivs jätte bra, men kan inte låta bli att längta hem ..

Kiss'än ..

det var ett jävla tjat med att jag ska uppdatera ^^

hej mina fina, snabb uppdatering då jag är så trött nu och måste soooova! Skolan är ett helvete än så länge, sjukt mycket att hålla reda på. Vette tusan vad jag gett mig in på, jag hoppas de blir bättre när de gått ett tag men just nu är de väldigt rörigt! Igår festade vi och hade riktigt kul! :) Imorgon blir de barrunda och fin middag på fredag. Och på lördag kommer mina föräldrar äääntligen med mina saker, då ska rummet inredas. Jätte glad att dom kommer hit, kommer vara skönt med ett bekant ansikte. Men nu måste jag sova, vissa har ju skola imorgon (; hihi

Men en sak jag funderat på, Vad fan är grejen med att ha fingret över ögonen på kort? Vad är äns poängen med att ta ett kort då? vilka jäkla fasoner, trött på och gå in på varje litet album på Face och alltid lyckas en sån bild finnas med. Nä vet du vad.. Jag fattar verkligen inte grejen!

Bjuder på några bilder från igår, nattinattis!
jag saknar er och jag saknar dig dig dig .. <3


RSS 2.0