billigare an ullared

hahah.. det sa en liten thai som forsokte salja pa oss saker! annars bra, har atit middag med maja och ganget idag och de var trevligt. I khaolak ar de odler overallt och en kakerlaka bor i vart badrum, HEMSKT. Vi traffade iaf steve idag som ar var kontaktperson och nu ska vi voluntararbeta pa ett kvinnocenter i nagra dagar. Vi ska mala deras vaggar, haha ska bli sjukt kul! sen ska han visa oss runt overallt, ska bli grymt iaf att se thailand mer ocksa sa vi har lite grund till vart arbete! Vi besokte aven tsunami museet och en bat som kommit tva kilometer fran stranden efter tsunamin. Sjukt ledsamt var det men anda haftigt att se.. Kanns som vi far se bakgrunden av thailand mer och mer. Inte bara paradis. Ser fram emot att fa jobba och att fa se mer an bara glass och sol! livet kanns bra men saknar ollie.. sjukt mycket saknar jag dig alsking

vet att ni vill se bilder men jag orkar inte lagga upp dem, jag blir laaaaaaaaaaaaaat.. de kommer sa smaningsom nu ork jag inte. Puusspuuss!

STRAWBERRY BUCKET, I'M IN LOVE.

Hej alla mina sota fina dar hemma! hoppas ni mar braaa, jag lokar sonder och lever loppan. Vi har haft en grym vecka i patong och idag begav vi oss till khaolak for att borja med skolarbetet. de suger har, de ar inte vackert som alla sager. stranden ar sjukt snuskig och de ar inte alls som patong. Vi ska jobba pa sa fort vi kan sa vi kan dra vidare till krabi. Idag krop sig hemlangtan pa men de ar nog for att khaolak vart en san besvikelse. men som sagt jag ska inte klaga for de ar bara for nagra dagar sen drar vi vidare igen! annars mar jag bra, dagarna blir bara varmare och varmare och brannan tar sig. men nu far kroppen vila ett tag nu nar vi ska gora allt skolarbete. Nu ska jag sluta, kvallen bjuder pa kortspel och chirre. inge party i khaolak inte.. haha hor av mig snart igen! Jag alskar er allihopa och tanker pa er!

och ollie, jag saknar dig sa mycket.

ps. JAG AR GRYM, KLARA TENTAAAAAN! tackgud. ibland ar han fan med mig!

skit dag rakt igenom.

Motgång efter motgång efter motgång, fan vad less jag blir.. Blev så frustrerade att jag tillslut började grina tills jag knappt kunde andas. Vill bara sova, men nej nej ska hinna duscha och plugga också. Nu önskar jag innerligt att dygnet hade fler timmar för jag ska hinna sjukt mycket innan hemfärden imorgon, men gud vad jag längtar nu.


SÅ JÄVLA LADDAD INFÖR RESAN ..

.. men jävligt ångestframkallande att jag ska behöva sakna dig i fem veckor till.


söndagssysslor

Nu måste jag ta tag i allt som måste göras vi åker ju hem om två dagar och jag har fortfarande inte gjort någonting! shame on me. Nu ska de packas, städas tvättas och fixa musik så jag har något att lyssna på när vi flyger i tusen år. Så jallajalla!!


tjugotals bruttan is in da house





Linas b-day parti!

Gårdagen var helkul, har legat i sängen hela dagen för att försöka bli människa igen. Nu är jag på g igen och försöker omvandla mig till en 20-tals brutta! De går super bra, känner mig sjukt kvinnlig i jämförelse med gårdagen då jag var en trashig rocker!

Ni kanske får en liten bild innan jag går sen, annars får ni allt imorgon!
Ses i vimlet people!


halloween partheey!

Denna helgen kör vi all in, det är maskerad fest nr ett idag imorgon nr två! Vi kör på rocker och 80-tal! Skål på mina babes där hemma som också kör halloweenparty, hoppas eran kväll blir grym!




Snygg sexig och SINGEL.

Nu mina kära singelvänner har jag en karl åt er (ni får slåss om honom, för han är en riktig goding). Han heter Kenny, tjugotvå år gammal. Söker kvinnligt sällskap. Kontakta mig för mer info!


i carry your heart


Torsdag

Tentan är avklarad och halleluuuljaaah vad skönt. Den ena delen gick bra den andra sämre. Men jag är så stolt över hur jag slitit med allt plugg och nu är jag så glad att den är över så man slipper tänka på det på ett tag. Vi firade de med en utgång på olles igår, grym kväll!

Helgen bjuder på två maskerad/halloween fester, får se om jag går på båda. Jag har liksom sjuukt lite med pengar så det blir ju inte att hänga i baren direkt. Vet inte äns hur jag ska ha råd med att ta vaccinet på måndag.. ååååh vad jag älskar att vara student. Hej ångest. Men men de får väl lösa sig eller de måste väl lösa sig på något vänster.. Jag har iaf en maskeradoutfit klar, behöver endast införskaffa mig en fjäder. Vart i tusan hittar man det?! 

Nåväl. Nu ska jag hoppa in i duschen och komma i säng. Står lite grupparbete på schemat imorgon bitti!
Nattinatti people!

 


Partner in crime


Taggad 195 Määäääääärsta


Mina säjjer!


Hitta två små grisar på dansgolvet!


,

GODE GUD

GÖR SÅ JAG INTE FÅ EN BLACKOUT OCH GLÖMMER ALLT TILL TENTAN IMORGON.

AMEN.


plugg plugg plugg plugg

Gud vad mitt liv är roligt, men nu är det bara en och en halv dag kvar tills lidandet sen jävlar vad roligt vi ska ha. Tror helgen kommer bli awesome, sen draur vi hem till hooden och nästa fredag sitter jag på ett plan påväg till thaaaaaaaaaaaai! Hur grymt?! Taggad tjej till tusen.

Idag har jag iallafall hängt i skolan från nio till halv sju, det var jätte kul.. Nä men skämtosido, jag kämpar på även fast de är så svårt att jag praktiskt taget får hjärtklappning. Skulle i vilket fall vara grymt om de ville gå vägen, pluggar ju förfaen som ett svin! Nu tog jag iallafall en paus en stund och nu försvann liksom motivationen. Gör allt för att slippa, satt till och med och plöjde igenom kissies blogg, och de händer fan aldrig. Tål inte kvinnan. Men jag fick en chock, hon ser ju ut som ett jävla träsktroll.

Nej men om man ska börja läsa lite om ontologi, epistemologi och annat roligt. Hur avundsjuka vart ni inte nu då?

Puuuss!
En extra puss, (lite hångel) sänder jag till min älskling! Gud vad jag saknar dig!



RSS 2.0