Måndag!

Helgens alla bravader har tagit slut på mina krafter och på det börjar jag bli lite sjuk också. Känner mig rätt risig så de suger ju ganska duktigt då jag verkligen inte har tid till att bli sängliggandes. Jag har en omtenta att tänka på, ett tvättberg som väntas på att tvättas, ett rum som ska storstädas och resväskor som ska packas. Snaaaaaaart kommer jag hem för en hel sommar, känns för bra för att vara sant. :')

Har iaf blivit klar med den ena uppgiften nu, iaf nästan.. Har lite referenser att fixa bara. Så imorgon är det att sätta igång med lagboken igen då (jag hatar dig). Men men, sista rycket nu! Heja mig!

Nu ska jag lägga ner plugget för idag och kika film.
Tack mina hjärtan för en super helg <3

.. Och grattis till fina Lina som tog körkort idag! :D Duktig du!


GRATTIS EMPAN!



Grattis min kära vän på tjugotvåårsdagen, nu är det inte långt kvar till döden! Ganska fantastiskt hur nära hon kommit mitt lilla hjärta på så kort tid. Det beror nog på att hon är den som jag imiterar boys on wheels med, sjunger aphögt till oh susie med och tröttnar aldrig riktigt på att lyssna på kids! Hon är mitt dagliga matsällskap och jag är hos henne mer än vad jag är hos mig själv.

Det jag ville säga med det här är att jag är så glad att du finns i mitt liv och grattis på födelsedagen hjärtat,
ikväll kööööööör vi!


Skolavslutningsfekke!

Gårdagen vart riktigt rolig, spontan utgångar brukar bli bäst! (: Nu är det bara att börja ladda om för ikväll är de skolavslutningsfekke! Så nu ska musiken pumpas och jag ska snyggas till sen kör vi! Adam Tensta ska uppträda så de kommer nog bli sweet, gillar den grabbens musik! haha..

sex and the city!

Filmen var braaaaaaaao och sen trodde jag att jag skulle gå och lägga mig men nej fröken nedanför flirtar med mig ut, lyckades bli lite pepp nu så trevlig firday! :)



LILLEBRORI!



Grattis hjärtat mitt på tretton årsdagen! Jag älskar dig!
Önskar jag kunde vara med dig idag. Jag är stolt över dig.


Grattis till alla studenter!





Grattis till alla vitklädda tjejer och alla killar i kostym! Sup INTE med måtta och ha förjävla kul!
Åh, vad jag skulle vilja uppleva den dagen igen!
Bästa dagen i mitt liv, jag saknar min klass!


ÄLSKLING TJUGO ÅR!

 



Idag är ingen vanlig dag för det är sveinis tjugo års dag! HURRAHURRAHURRAAAAAA!
Du vet hur mycket jag önskar att jag kunde vara med dig idag.
Jag älskar dig! Happy B-day lovie!


torsdag!

Herregud, vet inte vart jag ska börja.. Har haft tre grymma dagar med min Ellis! Men fy så tomt de vart när hon begav sig tillbaka till hooden igen. Önskar att hon kunde stanna här hos mig. Men nu kommer jag ju hem snart, sista rycket för att sen få vara hemma i tolv veckor. Thank you god vad underbart de ska bli!

Nåväl, jag och Ellis och resten av brudsen har hunnit med både de ena och de andra! Vi har shoppat lite, ätit goda middagar, myst på waynes uteservering druckit en massa vin och dansat loss på Olles och efterfestat med norrlands "stolthet" Rabih (?) och hans chompisar. haha..  

Det är förjäkla trevligt att ha lite sällis och sovsällskap, de blir inte så ensamt.
Grymt roliga dagar men imorgon hinner verkligheten ikapp mig det står plugg på schemat hela dagen lång för att sen se Sex and the city 2! åh så jag längtar. Så de blir nog en kalashelg det här med. På lördag ska vi ju dansa loss till Adam Tensta!

Pussopussogodnatt!



I <3 U, och tack för att du finns!


mysdag!

Ellpan dök ju upp vid fem inatt, vi hann snacka lite skit innan vi somnade. Träffade sedan flicksen och Jonas och käka lunch och gick på stan! Shoppade lite grann både i klädbutiker och på willys. Nu kan jag bjuda på mer än bara knäckebröd till fröken. Hängt hos Emmelie där vi slingat hår! Lite oranget på vissa ställen men för övrigt vart det mycket bra. (: Nu ska vi dricka te och slå på en film! Jag är så glad att hon är här hos mig, min Ellis!

Puss o godnatt från oss!


























i väntans tider..

trotts sjukt mycket fjanterier i bibliotekets datasal så fick jag lite gjort idag. Blir roligare när man får fjanta lite också .. Eftermiddagen spenderades med tjejerna hos empan, käkade och kollade film. Nu sitter jag här och vill att klockan ska bli 04.40 så jag får pussa och krama på min ellis när hon kommer! Tror vi kommer ha mycket skoj under de dagarna hon är här! hihi!

Nu ska jag ta en dusch och hoppas att jag lyckas få några timmars sömn innan de är dags att gå och hämta gittan!



En trött och osminkad liten fis i detta nuet!


,


Vi kolla en dickflipp som Jonas kallar det.

Kvällen igår var helt super, grymt kul! Dagen idag har varit helmys, fikat lite gått på stan, ätit middag med Emmelie och myst framför en film hos Kajsa. Nu ligger jag och kikar på OTH och ska försöka att inte somna för sent då morgondagen bjuder på både plugg, tvätt och städ. JAHO! Har städveckan också så de är inte bara rummet som ska städas. lucky me lucky me.

Natti!


ibland när jag har tråkigt..

.. posar jag i cam för att fördriva tiden och kanske lyckas få nå dugliga kort och lägga ut på fejjan, precis som man gjorde när man var femton och la ut dem på playahead. Insåg precis vilken sorlig jävla själ jag är.

Men så ibland lyckas jag ändå se lite småsöt ut trotts att jag sitter i en hoodtröja med en boll på huvudet som denna;

 

efter denna bild ska jag försöka se lite mer "snygg" ut än "söt" så jag satsar på en intensiv "kom och ta mig" blick, som istället blir "hej jag glor så ögonen strax ska ploppa ur " Dessutom ser de ut som jag har en hängpatte på köpet..



Nej, kanske dags att köpa en kamera så man kan ta kort på annat än sig själv kanske? Ba en tanke..

de är fö'fan fredag!

Har gruppat lite idag, hängt i solen i parken, ätit middag hos Emmelie och prommenerat i världens längsta backe vilket resulterade i att jag svettades som svetlana för att med nöd och näppe lyckats ta oss fram till Maria för lite tjejsnack, rötjut och hetsätning i leverpastejsmackor. Fin torsdag med andra ord. Borde sova men är inte äns liiiiiiiiiite trött så ska kolla lite oth. Ännu en box är lånad så jag kan marathona nätterna igenom för både plugg och sova är överskattat. NATTI!

PÅ RIKTIGT?


å dej älskar jag!



sveinet bakom veinet alltså. FNISS.


kuken på den

Tentan gick bajskorvprutt, de sög ju lite. Men what to do what to do. Jag får ladda om till rond två med juridikhelvetesboken. Men nej, nu nog med att vara bitter angående den! Är så glad då min bästaste bästaste ellis kommer och hälsar på mig på tisdag! Kommer som ett stjärnskott och ska förgylla några tråkiga vardagar! De är inte illa de att få ha henne här och dricka vin, skratta och inte sitta ensam i sin lilla låda.

Duktig och har packat upp nu iaf, nu ska jag hoppa i sängen och läsa lite cosmopolitan som jag snodde från Emmelie.

.. Och lite lyckotankar till Bajjan min, de kommer gå så bra hjärtat!




empolajnen tjatar på uppdatering

Hejhopp gummisnopp. Denna uppdatering suger ju och det ber jag om ursäkt för, tror dock inte att den kommer bli bättre för den delen heller! Men men, har varit hemma och flängt och det är lika trevligt som vanligt. Skrattat som en tok och njutit av de fina vädret. Begav mig till övik igårkväll. Bussen var fullproppad och jag fick sitta ytterst i sju timmar. Tack gud, de ska du få fan för. Sög ganska duktigt men fram kom jag ju iaf. Vädret har varit underbart och vi har har haft det mycket trevligt. Stekt i solen med picknick och kikat lite brännboll. Vi tycker att det är överskattat att vara med, fläbbet vilar så skönt när man sitter ner. Nu sitter jag hos Emmelie och dricker té med brudsen och inser att jag faktiskt kommer sakna dem ganska mycket när vi åker hem i tolv veckor.

Tjingtjooong rå!



stekisar som trivs sittandes.


don't ask me how i am.


är ingenting evigt?


back to reality

Tillbaka i övik och de suger punani som vanligt. Grymt skönt att få stanna lite längre hemma iaf med mina fina. Härliga fyllor och massor med tjejmys. Har hunnit med mycket och bara varit glad för att jag varit hemma, vissa saker lite tyngre men efter en separation är det inte alltid lätt.. Städat moris balkong som blev super fin och ba hängt allmänt med mitt märsta. Fått beskedet att jag blir moster en gång till till en liten pojke den sjunde oktober. Längtar redan så jag spricker.. Fått sommarschemat som ser bra ut men förhoppningsvis fylls de på så man kan tjäna lite cash. Kort summering eftersom jag är världens sämsta bloggare.

Btw har jag köpt en ny matta idag, den piggade upp både mig och rummet.
Nu ska jag sova, pussopuss!



Häng på ballen från fredagens bravader

RSS 2.0