Party like a rockstar!


,


snodde en lista.


Dagens mående: Känner mig relativt glad, lite ensam. Men räknar dagarna till hemfärd och det gör mig lycklig att det bara är fyra dagar kvar.

Dagens humör: NÖJD. pluggat som ett as idag.
Dagens borde: Borde faktiskt inte så mycket, har ju som sagt gjort väldigt mycket skolnytta idag.

Dagens frisyr: Hästsvans.

Dagens smink: Nope, idag har jag nada smink.

Dagens klädsel: Slitna mjukiskläder.

Dagens planer: Borsta tänderna, läsa bok och sova.

Dagens materiella vill ha: MOOOOOOOOOOOOOBIL, jag hatar denna skit telefon.

Dagens fundering: På allt och ingenting, men tänker på Min Maja.

Dagens beroende: Vätska, (och nej jag är inte bakis bara törstig).

Dagens tråkigaste: Tråkigt att plugga och vara ensam.
Dagens längtan: Hem till Märsta.

Dagens superlängtan: Mamma och Tyra.

Dagens tidning: Bara bott i skolböcker idag.

Dagens låt: Gamla dängan Oh susie med Secret Service.


söndag

pluggar som en tok, äter dipp med grönsaker och tänkte försöka kombinera detta med att kolla på Wallander. Myssöndag. Ses på torsdag! PUUUUSS!

Majan min.

Jag finns för dig älskade vän. Var rädd om dig, och jag är bara ett telefonsamtal bort!


<3


LÖRDAG!

Håret är helt okej fint nu, jag gick till frisören för råd och han gav mig ett mirakel mousse som tog bort de extremt orangea och gula och det funkade finfint! så de känns helt okej nu, blev jävligt mycket mer blond än vad jag hade velat men men jag är inte orange hårig iaf, lite gult. Men men. (; Jag har mått rätt dåligt under dagen men nu mår jag fin fint igen. De vankas fest i korridoren och sen på kåren de lutar åt att jag och Maja hakar på, Ellie var söt och kom och bjöd oss på en drink nyss. Tuusse! Kajsa och Emmelie kommer också alldeles strax. Pluggat har vi gjort också, två frågor kvar. Vi är grymma, jag och min Maja.

En bild på mig och de blonda barret då;


FAAAAAAAAAAAAAN!

jag är nu orangehårig. mitt hår ser ut som en lejonman, jag vill gråta. Perfekt, lagom till hemfärd. Fan fan fan fan, god natt.

EN VECKA KVAR!

Vart lite shopping idag, en skinnjacka och annat smått och gott rikare. Hemresan bokad och klar, åh så jag längtar!! .. En solning och lite plugg senare sitter jag här. Ska ta en dusch nu och sedan läsa artikel, sen blir de och måla naglarna i ett grymt najsigt lack jag köpte idag. Haffade även Elsas Mode idag på bokrean så ska kura ner mig i sängen och läsa den också, hann med fyra kapitel på föreläsningen .. Haha, så intresserad var jag vill säga .. höhö. Annars är allt som möjligt, bara tungt med alla mina tankar som flyger omkring i mitt huvud. Vet inte ut eller in .. älskar dig.

We must rid ourselves of this habit
I once heard you say youll never love anyone more
Then why am I still fighting you?
And its never felt like this before
No, we have never fought like this before
But you should know

That I'm on your side


Maria Mena



Pluggat som en tok idag, nu är jag trött. Ska sova, puuss!

 


LEEEEEEEEEEEEEESS.

bajskorv, jag är less på den här stan, mitt rum, mitt plugg. Jag vill bränna upp allt och åka hem. jag är bitter idag, jag orkar inte plugga mer. Lite glad också, för vi gick ner till ensiffrigt idag, nio dagar! JAHO!

we can all use some magic.

Legat och mys framför wallander med Ellie, det var trevligt med lite sällskap. Nu ligger jag och lyssnar sönder på Maria Mena, ska sova nu om jag ska orka med långdagen imorgon. Emmelie hade sett schemat för nästa moment och enligt de kommer vi vara lediga två veckor under påsken och det. Antagligen är de säkert massa hemstudier då. Jag känner mig lite skeptisk till detta, känns som de är lite för bra för att vara sant så jag vågar inte hoppas på något men om det skulle vara så så kommer jag hem nu om tio dagar (klockan är efter tolv) och stannar i tolv dagar sen åker jag tillbaka  i typ bara två veckor för att få komma hem igen ytterligare två veckor. Haha, vart det snurrigt nu? Men men, skulle de vara så så skulle det vara helt underbart och jag hoppas verkligen att det är så. :') Nu sängen och sova. Natti.

Den här går på repeat hos mig just nu


sinnesjukt uttråkad

Idag har jag legat i min säng hela dagen. Läst alla bloggar tretusen ggr om för att se om något nytt skett,  jag har tom suttit och kollat på halv åtta hos mig på fyrans hemsida för att fördriva tiden, rätt kul iof. Men skapligt patetiskt. Maja var upp för en stund sen och vi gjorde klart de sista finslipningarna på sagoseminariumet som är imorgon. Min är förtfarande sjukligt dålig men just nu kunde jag inte bry mig mindre. Har iaf något att lämna in. Elva dagar kvar idag, låt tiden gå fort snälla gud. Jag är så laddad att få komma hem att jag nog kommer börja stortjuta när jag får krama om er. Glädjetårar då förståss .. Maja och jag har även strukturerat upp hur vi ska plugga till hemtentan, de kommer nog blir bra det här. Vi är ganska effektiva när vi arbetar och vi har räknat ut att vi kommer ha sex heldagar till att arbeta med tentan, även några halvdagar så det känns ganska lugnt. Nu ska jag äta glass och glo på dumburken som jag gjort i stort sett hela dagen.

Bjuder även på en full Fia på nyårsafton!



I cannot forget that I am in love with you.

Nu vill jag hem mer än någonsin tror jag .. Jag började gråta när jag pratade med Jenno igår för att jag saknade henne så mycket. Då har jag faktiskt nått en ganska extrem längtan, så tomt utan henne. Ska väl sova nu, sov gott och alla mina som partar ikväll; suuup som fan och så ringer jag er imorgon bitti och sjunger någon hemsk sång med min hemska stämma för att förpina er bakis dag.

<3

,


lördag och ensam

helt depp, har försökt att pigga upp de med tända ljus och melodifestivalen .. men jag önskar att jag befann mig i märsta nu hos mamma där emma också befinner sig, nu suger det att vara ensam. Tröstade mig själv i mitt depp genom att shoppa lite, vart nya underkläder och en väska.. Haft en jobbig dag med ett långt samtal som ledde till tårar, jag älskar dig och jag finns här för dig.

Nu ska jag se melodifestivalen, jag önskar att jag hade något gott att äta .. tusan också.

grym föreläsning

Oftast är det bara skit men den här gubben vet vad han snackar om, helt fast i vad han säger. Hur bra? ASBRA. Han föreläser om allt som jag vill göra i mitt framtida socionomyrke så de känns som han pratar direkt till mig, han har grymma erfarenheter så jag vill bara bli klar nu så jag får börja jobba!! åh vilken längtan.
Nej men nu pyser jag tillbaka till skolan för mer intressant info. Lutar åt lite vin ikväll ändå, haha mys med tjejerna. Lina har en överraskning, jag är mycket förväntansfull ;D .. hihi

Hörs sen, pussis



Idag är jag rosa, det händer inte ofta men känner mig lite småfin i min rosa skjorta.

 


nattinatti

Idag har vi varit effektiva hestar, pluggat från ett till nio. Om vi kunde få pris skulle jag ge oss en guldmedalj. Pratat med jasmine, jenna och marré under dagen, mina pärlor. Snart ses vi, var beredd på pussar tårar och så mycket glädje. Sen festar vi sönder oss under helgen, hur bra? ASBRA.

Imorgon blir de pyjamasparty med flickorna, kommer bli myyyys.. Sen tentaplugg hela helgen, jag är typ på g. Vill bara beta av grejerna så vi får åka hem.

Nu ska jag kolla på glamourama innan jag somnar, de är sorligt patetiskt men ändå blir man fast. herre.
Och bigsis jag hoppas du har kul på kryssningen i detta nu!

nattinatti <3

you, me and all those stars

Jag har haft skola från 8-17, jag pluggar hela tiden, jag har storstädat, handlat och tvättar för fullt. Och vet ni? Jag är glad idag trotts dessa tråkigheter, så är det en brao dag! Ledig från school imorgon, ojojoj vad det ska sovas imorgon och plugga till seminariumet. De kirrar jag, vill bara göra bort allt så jag får komma hem snaaart! Flera i korridoren åkte hem idag, vart avundsjuk men de var okej för snart är det min TUUUR! sweetsweetsweet! Nu ska jag ringa till min söta rara lilla farmor. Imorgon tror jag ska sätta in en till slingning i håret, och nej vänner planen är inte att jag ska bli så blond som bilden nedan men ljusare än jag är nu vill jag allt bli!

tjoooong!



sis <3


onsdag

Nu har den här lilla fjärten gå tillbaka till skolan och ha grupparbete, kanonkuuuuuuul!!!! mohaaa, mitt trognaste fan efterlyste flrer cam bilder så fine här får du en Tildaa, tagen för din skull för en minut sen, PUUUSS!


MITT STÖRSTA OCH TROGNASTE BLOGGFAN.


pappa

Min pappa min pappa, finare människa får man leta efter. Han ringer i princip varje dag för att titta till sin dottra, det värmer i mitt hjärta att han bryr sig så mycket. Jag saknar väldigt mycket nu.

Är hängig som en gris, har legat i sängen hela dagen då huvudvärken dödar mig. Inget plugg är gjort, faen vad dålig jag är. Imorgon måste jag sätta igång vare sig huvudvärk eller inte.

En sista sak, hela min spotify lista är raderad. Jag är förbannad på den jävel som tyckte det var kul att ta bort den hemma hos Lina i fredags. bajskorv på dig. Nä, nu ska jag inte vara en bitterfitta, troligtvis var ju säkert inte detta med flit (om inte någon vill mig något ont) men ont i hjärtat gör det iaf, mina 200 låtar. Det är som mina bebisar..



Far min och jag när han och Moncan var och hälsade på i höstas!

Nu blir det dusch och sen sova, imorgon blir det lång dag med seminarium och grupparbete. Blir nog bra det. :-)


jag saknar dig mosters ögonsten


someday


pluggpluggplugg

Inte roligare än så just nu, ska hem till Emmelie ikväll iaf för att kolla resor till våra fältstudier till hösten! De kommer bli sweeeeeeeet! Nu glor jag one three hill innan jag ska dra igång med städning och matlagning.

PUUUUUUUUUUUUSS PÅ ER OCH ETT FEJKAT SMILE!


something for you to think about


Måndag

Jag har inget vettigt att säga mer än att det varit en lång dag, jag är trött och ska plugga hela kvällen .. Pratade med Tyrepärlan idag, hon berättade att hon hade feber och ont i huvudet.. Hon lät helt ynklig, tror hon spelade ut lite ;) haha, hjärtat mitt! Fick en skrattattack på lektionen, vi diskuterade hängbröst och det spårade duktigt ur. Det var väl dagens höjdpunkter!


För det är ingen vanlig dag ..

FÖR DET ÄR DUUUUUUDDS FÖDELSEDAG, hurrahurrahurra!!
GRATTIS HJÄRTEVÄN PÅ 20 ÅRSDAGEN! :')


alla hjärtansdag!

Har mått livte halvtaskigt under dagen, varit yr och sett stjärnor men nu börjar de bli lite bättre. Pratade precis med Evelina i telefonen, blir alltid lika glad av att prata med den tösen. SAKNAR!! Nu ligger jag i sängen, har skickat iväg en jobbansökan och pluggat lite. Så lite nytta har jag nog ändå gjort :-) Alla hjärtansdag idag, kan ju inte påstå att jag känner mig det minsta kärleksfull.. hihi, men kan ändå passa på att tacka alla mina fina för att ni finns hos mig jämt, kan aldrig tacka er nog! Snart kommer Majan min, vi ska lägga oss och kolla på film och göra lite nachos med massa oooost, FETTA! Olliespecialé. Nu drar de igång med massa plugg igen, kanske är bra så jag får hålla mig lite sysselsatt, jag och Maja har ofta ganska kul när vi plugagr så de ska nog gå an (; ..  Nu har jag börjat räkna dagar till hemgång, 19 dagar! ska bli underbart.

Måste även säga att mina tjejer i märsta är förjävla snygga när ni partar loss på Kååcee, vill typ äta upp er när jag ser alla bilder från helgen.

Btw, Molly Sandén är one lucky women .. Fyfaen vad hennes karl är het.

<3


lördag

Drack vin igår hos Lina, det var mycket mys. Idag vart de bad för hela slanten, gryyyyyyyymt trött nu .. Ska försöka orka laga middag.. Längtar hem, vill hem. Speciellt när Dudd ska firas idag, önskar jag var där med er. Vill sova hemma, i min säng hos min mamma .. Vill krama om Tyra .. faen, nu kommer deppen igen. Så tröttsamt. Ska försöka piggna till liv och göra det bästa av situationen, det är ju faktiskt melodifestivalen ikväll. Det blir nog bra!

Fina emma och jag igårkväll ..



älskar er mitt märsta, jag ska försöka skynda mig hem ..

natti!

Helgen var som sagt kalasbra, känns helvetestomt nu. Middag och bio i fredags och party i lördags, mucho kul, mindre kul när det vart måndag igen. Rullar på som alltid, jag är trött konstant trött på föreläsningarna och räknar dagarna till helgen då jag får sooova och dricka vin.. Patetiskt liv man lever, men nej jag är inte bitter! Men på lördag har jag iallafall raggat upp några homies här om att vi ska bada på lördag, yäj! De kommer bli NaJjZz. Jag blir som ett barn när det gäller vatten och rutschkanor (stavning?!) Så de ska bli roligt. Varit hos Valle under kvällen med Maja, Lina, Emma och Erik och tittat på Slumdog Millionare. Faen vad den filmen är braaaaaaao!

Sen gick jag hem och det är då mina kära hemlängtan börjar spöka och jag känner mig typ ensamast i världen. Det är jag ju inte, självklart inte men blir lätt så. Jag saknar och ha en familj att komma hem till, saknar mamma .. Extra mycket när jag ser SYTYCD på teve, det är inte riktigt samma sak utan henne. Det är lixom vår grej.

Sen måste jag börja få lite bättre koll på skolan, tretusen saker jag missat att vi ska göra. BRA FIA BRAAA!! Så imorgon kanske man ska läsa studieguiden igen, men jag har blivit lat efter tentan. Det är skönt att inte plugga. Men nu börjas de igen, bö.

Jag har ganska mycket tid att tänka här i mitt lilla rum, jag har nya planer för en tatuering. Helt nya, jag tror det blir feint. Jag är redo för en ny, kanske nästa månad? Eller ja, då ska jag ju hem så pengarna försvinner nog rätt fort då så kanske månaden efter det. Ja så får det bli.

Försöka sova nu, så jag kanske är någorlunda på g på föreläsningen imorgon. Sen är det ju faktiskt onsdag imorgon och snart helg. Blir nog mega mega deppig när det är måndag och tisdag, jag skulle vilja få bort dom i mitt liv. Skjuta dom eller skära av mig armen bara för att ha något att kasta på dom. Måndag och tisdag, jag hatar er.

Men någon jag älskar, det är du.
Jag saknar dig som in i helvete min fru..



bad update

Dålig uppdatering men vi lever och mår bra, har haft en kalashelg. Nu blir det mys framför vänner! Summering och allt därtill kommer imorgon när Emma lämnat mig! TJONGTJONG!



Två drägg i torsdags!


fredag och biomys!

Tack mina fina vänner för igår, mycket skratt och en riktigt rolig kväll! Vart lite glad i hatten och gick hem runt två (?) Hittade min syster i sängen snarkandes och glasögonen hade halkat upp i pannan.. Haha de var en fin syn. Somnade fortare än kvikt och vi tog en rejäl sovmorgon till typ tolv. Emma minns inte senast hon sov så länge så jag tror att det var uppskattat! Frukost vid två sen drog vi ut på stan och shoppade lite och visade Emma runt lite! :) Nu sitter vi här, ska fixa oss lite och chilla en stund innan det blir Middag på någon restaurang med Kajsa och Maja och efter det blir det Luftslottet som sprängdes. Välbehövligt med en lugn kväll eftersom vi kör imorgon igen och det är faen lite slitage från igår, haha ..

PUSSPUSS!

partytorsdag!

Fixade tentan men det vet ju typ alla mina läsare om eftersom jag messade hela min telefonlista och uttalade mig om glädjen! Ni förstår nog inte hur stort det är för mig då jag mådde som sämst när jag behövde plugga som mest och jag fixade den. Det är en stor grej för mig faktiskt. Emma min emma kom idag, känns skönt att min storasyster är här, dessvärre mådde hon inge bra så hon ligger och myser i min säng medans jag är hos Valle med några i klassen och firar tentan, vissa sörjer .. MEN JAG FIRAR! JAHO! Blir en tidig hemgång för jag ska hem och rå om min syster, min fina syster. Jag är så glad att hon är här, helgen kommer bli grym! Nu ska jag socialisera mig, har kirrat en partylista för att festa till det lite. Att lyssna på Magnus Uglla går ju faeeen inte!

JAG SAKNAR ER OCH ÄLSKAR ER!

TODAAAAAAAAAAAY!

IDAG KOMMER MIN SYSTEEEEEEEEER! JAHO!

Är hemma på lunch, får tenta resultatet om en kvart .. Jag är så nervös att jag vill dö. JAG HOPPAS SÅ INNERLIGT!

GRATTIS BABY!

Försökte skriva ett grattis inlägg tidigare idag men blogg.se ville bråkas med mig så det kommer nu! Ingen bild vill komma, de var ju förjävla trist.

Grattis min Tinafey på födelsedagen, Jag älskar och saknar dig!
Sup till ordentligt på fredag, wish i could be there!


natti!

Var ingen talangjakt, dom hade tagit bort det från programmet .. Inga talanger i Övik alltså. Vi gick hem till Valle och spelade en massa kort istället, mycket trevligt. Nu har jag skurat badrummet och dammat, vill att det ska vara fint tills min syster kommer! :') Damsugningen får ske imorgon, jag tror mina grannar skulle bli halft suriga på mig om jag drog igång det nu! Har även professionella samtal imorgon, vi ska filmas och agera som social arbetare och klienter i samtal. Jag är sket nervös, jag kan verkligen inte vara seriös. De blir så overkligt, typ som en drama lektion. Nåväl de är bara gilla läget. Tror jag är dum och tar en liten sovmorgon imorgon. Får förhoppningsvis tillbaka tentan imorgon, jag är sket nervöös .. Hoppashoppashoppas! Nu lite how i met your mother sen sängen! PUUUUUSS!

onsdag och snart helg!

Idag hade vi världens tråkigaste föreläsning, jag överdriver inte .. Den var så tråkig att jag sov med mina ögon öppna, så tråkigt var det. Föreläsaren talade i samma ton i tre timmar och kändes allmänt vilsen. I slutet av föreläsningen vart hon kritiserad av ganska många i klassen då vi inte förstod vad själva föreläsningen gick ut på, hon kunde inte riktigt besvara frågorna och avslutade med "Jag har gjort en dålig föreläsning men tack för att ni lyssna iallafall.." Jag är så ond att jag började asgarva.. Lilla tanten då, hemskt men de var sant. De var en riktigt dålig föreläsning, nästintill usel.

Nåväl, schlagerveckan har dragit igång i Övik nu, är massa olika tillställningar som kommer ske och dem har skickat ut program om vad som händer så ikväll ska vi gå och se på någon talangjakt, jag hoppas jag får skratta lite. Skrev också ett mess till min syster om att det är en samisk modeshow på lördag eftermiddag och om hon ville gå, hon har inte svarat .. (?!) WTF, jag hoppas att hon vill. HAHA. Isskulpturer och dansare och gudarna ska veta, haha .. jag tror det blir roligt.

Nej men nu ska det här pömsiga lilla livet sova sen stund sen ska jag på jakt efter en hoodtröja, jag fryser ihjäl i den här stan. Sen handla lite mat, kanske en solning och sen öviks talangjakt. Hmm.. Jag är skeptiskt, men samisk modeshow och talangjakt på samma vecka kan man väl ändå inte klaga på! Norrlänningar alltså.

TJING!

jag har änglar vid min sida

Jenna Sandelin, Jasmine Brinck, Ellen Sederblad, Emma Forsén, Nadja Hulanmäki, Matilda Ekman, Jessica Berg, Marléne Koldrup, Nicole Stenling, Johanna Gustafsson, Dunja Tabakovic, Tiffany Oksman, Maja Degerfeldt, Ellinor Gribbe, Kajsa Nilsson, Emmelie Sörensson

Tack för att ni finns


tisdag och snart helg!

Har inte hänt så mycket, har typ tappat mitt bloggande?! Jag som var inne i det ett tag, well well it may be back soon .. Har haft skola igår och idag och under kvällskvisterna har jag hängt hos emmelie och hos kajsa, de är mina girls de! Igår bjöd Emmelie på god paj och idag var de fillmys hos bajjan! (; Jag och Kajsa har abstinensbesvär efter helgen, haha tagga! Vi är as på g! Melodifestivalen befinner sig här så de kommer nog antagligen vara bra drag på lördag ute på krogarna, MELAJKI! På fredag blir de bio med min fina syster, maja och kajsa! De kommer bli en suuuper helg, !!

Tittade in på lillans blogg, hon hade lagt upp den här bilden;



Insåg då hur mycket jag faktiskt längtar efter dessa tjejoooor .. Sinnesjukt mycket.
Förhoppningsvis kommer jag hem om en månad, åh vad vi ska pussas och kramas då!

Nu ska jag ringa till min Cole, har inte pratat med jäntan på gud vet hur länge då jag är ganska svårtillgänglig då skolan äter upp mig inifrån och ut, men nu jäklar ska jag ta mig tiden! (;
Nattinatti!

RSS 2.0