bloggtorka.

Har fasiken ingen lust att blogga alls längre, kanske kommer suget tillbaka. Kanske inte, haha låter som jag vore blondinbella eller liknande. Hade i varje fall en underbar hemvistelse och de var som alltid förjävligt att komma tillbaka, jag vill stanna och jag brottades med tårarna mest hela tiden. Hann med att parta järnet med mina babes, mysa med familjen och Ollie. Ni är bäst i hela världen. Hann även med att tatuera mig, galet nice! Tokigt nöjd är jag men nu håller skorporna lossna så det är ganska mycket färg som ramlat av så det får ifyllas när jag kommer hem igen. Då kommer den bli kalas fin.

Men men, nu är jag här igen och kan gotta mig i att jag får komma hem om två veckor igen till påsken. Så det är väl kanske inte så farligt ändå. Önskar bara så många gånger att jag slapp bo här. (Att jag vantrivs och dör på vissa människor i korridoren gör ju inte hela saken bättre)

Har börjat med juridik nu, det känns rörigt och tråkigt ^^. Men vi har ju inte kommit in i det än så det blir nog bra. :-) Helgen bjuder på sällskap av Emmelie imorgon med middag och filmmys, på lördag ska vi se Majas b-friend dansa buggtävling här i Övik, förbannat manligt. Sen blev jag och Empolajnen bortbjudna på middag hos Maria så de kommer nog bli mysigt.

Nu ska jag kolla lite one three hill innan jag somnar.
Jag saknar dig älskling
nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0